Şimdi Ara

Sony Bravia KDL-40S5500 102cm FULL HD LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Bravia KDL-40S5500 102cm FULL HD LCD TV almayı düşünüyorum ve LCD TV konusunda bilgim yok.Ürünü ullanan arkadaşların,LCD TV konusunda tecrübeli arkadaşarın yorumlarını bekliyorum.Veya 2000 TL civarında önereceğiniz ürün varmıdır? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratÇim -- 12 Eylül 2009; 12:03:51 >

• 40s5500 sadece tv seyretmek için yeterli bir tv sony alırsan 5 yıl garantide cepte yararına
  • Ürünü bende vatan da gördüm ciddi ciddi yayını inceledim, toshiba,LG gibi yaklaşık fiyatlı tv lere göre hem daha keskin görüntü veriyor,hemde renkler daha gerçek.Örneğin Tv de bayanın yüzü ekrandaysa, diğerlerinde bayanın yüzü daha renkli (pembe tonajında) ama Sony tam olarak Ten renginde gösteriyor.

Eğer PS3,xbox360 ım vs olmasaydı bu modeli alıp çıkacaktım oradan.Lakin 50Hz bir TV olduğundan konsollarda veya hareketli filmlerde falan sorun olacaktır.(gölgelenme vs.)
  • Ürünü Tv yayını,film vs. günlük kullanım gibi düşünüyorum.50 Hz olması bana bu kullanımda sorun çıkarır mmı?
  • Sadece televizyon izlemek içinse gerçekten ben çok beğendim.Ama filmler için senin görmen,hareketli sahnelerdeki gölgelerin seni rahatsız edip etmediğini belirlemen lazım.

Zira göreceli bir kavram bu.Çünkü nişanlımla TV almaya gidiyoruz, ben gölgelenmeden dolayı filme bakamıyorum,hatun çok güzel diyor

Bu arada 50 Hz Tv bir süre sonra gözü yorar, bu bir gerçektir. Ayrıca usb den film izleme yok dedi satıcı bana.Ama kesinlikle gidip görmeli,filmlerdeki performansını test etmelisin.(renklerin doğallığına diyecek sözüm yok,o konuda çoğu TV yi bilen insan benimle hemfikir olacaktır)

Sana tavsiyem,mümkünse git, bir yarım saat kadar TV yi izle,olursa bir SD yayına bak,film açtır.Tamamen içine sinerse ona göre al

• akdaşlar göztepedeki sony center da bütün yayınları gösteriyorlar adamlar yardımcı oluyor her konuda birde siteleri vardıwww.morfare.com oraya bir göz atın derim arkadaşım.
  • V serisine yönelmen daha iyi olucaktır
    quote:

Orijinalden alıntı: MuratÇim

Ürünü Tv yayını,film vs. günlük kullanım gibi düşünüyorum.50 Hz olması bana bu kullanımda sorun çıkarır mmı?
  • Günlük kullanımda 50hz size bir problem çıkarmaz.Ben W serisi kullanıyorum,fakat bir arkadaşımda bu tv'den var gayet kullanışlı bir tv.Sakın LG veya başka bir tv'ye yönelmeyin.Alın Bir daha arkanıza bakmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zantanriyar

Ürünü bende vatan da gördüm ciddi ciddi yayını inceledim, toshiba,LG gibi yaklaşık fiyatlı tv lere göre hem daha keskin görüntü veriyor,hemde renkler daha gerçek.Örneğin Tv de bayanın yüzü ekrandaysa, diğerlerinde bayanın yüzü daha renkli (pembe tonajında) ama Sony tam olarak Ten renginde gösteriyor.

Eğer PS3,xbox360 ım vs olmasaydı bu modeli alıp çıkacaktım oradan.Lakin 50Hz bir TV olduğundan konsollarda veya hareketli filmlerde falan sorun olacaktır.(gölgelenme vs.)

100Hz tv'lerde konsol zaten çok sağlıklı kullanamazsınız. Lag problemi oluyor. Sırf bu yüzden game modu bulunuyor yani 60hz'de oynuyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.