Şimdi Ara

SONY BRAVIA S ve V LCD TV serileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu LCD tv leri kullanan var mi aranizda.. Bunlari farklari nedir. 1 MY fazla verip V serisi almaya deger mi? Ozellikle PC baglantilari konusunda beni aydinlatabilecek birisi varsa cok sevinirim..

• pahalı olan v serisinde pc bağlantısı yok.fakat estetik ve görüntü mükemmel.s serisinde pc bağlantısı mevcut ancak tepkime süresi uzun .
  • sadece şunu söylemek isterim yan yana izle ve ne kadar fark olduğunu o zaman daha iyi anlarsın.bende iki televizyon arasında karar verememiştim ancak izledikten sonra 1 milyar farka inan bana değer.bağlantı özelliklerini kenara bırakıyorum görüntü çok farklı zaten sistemleri çok farklı s serisinde 6 aşamalı vega motoru kullanılmış v serisinde ise 9 aşamalı vega motoru kullanılmış ayrıca tepki süreside v serisinde 8ms dir ve en iyi rakam budur.s serisinde fazlalık olarak pc bağlantısı vardırki buda hiç önemli değildir.çünkü hdmi girişinden pc bağlanabilir.bilgisayarın dv-i çıkışından televizyonun hdmi girişine ve en iyi bağlantı şeklide budur.zaten bende bağlantı konusunda kararsız kalıp emin olabilmek için bu konuda konu açmıştım.son olarak şunu söylemek isterim s serisi televizyon almak paranı sokağa atmaktır bence.
  • bende bu gün V serisi almak için gittim ancak normal tv yayınlarını çok kötü gösteriyor..bu tvlerde ancak yüksek kalitedeki yayınlarda verim alınabilir.Normal yayınlar seyredilmeden alınmasını tavsiye etmiyorum..
    bu arada 40'' V serisi doğubankta 2,750 euro ya düşmüş.
  • TEKNOSA DA 2490 YTL FİYATA 15V AY TAKSİTLE SATILAN TOSHİBA 32WL56P LCD TV MODELİNİ KAÇIRMA DERİM BEN BUGÜN ALDIM MÜKEMMEL.HD VE PC GİRİŞ VAR.İNGİLİZ MALI.HERŞEY KALİTE.BAŞKA MAĞAZALARDA BU TV 2000 EURO KDV HARİÇ
  • V serisinin onboard tuneri televizyonun potansiyelini değerlendiremeyecek kadar kalitesiz, cok iyi monitorlu bilgisayara adi bir tv kartı takılmış gibi....
    Ama HDMI veya uydu receiverinden full scart bağlantısı(component) yaparsanız o zaman kendini gosterebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.