Şimdi Ara

Sony C5 ULTRA Kullanıyorum Sorularınız Yorumlarım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
6.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Scream505

quote:

Orijinalden alıntı: ilk aşk

quote:

quote:

Android 6 da alacak ve bildiğim kadarıyla 8gb rom bellek sorunu tarih olacak o zaman cihazın başka eksiği kalmayacak.

bu kısmı anlayamadım

M4 de 8 gb hafıza olduğu için uygulama yüklerken sorun oluyordu. Android 6 ile hafıza kartını dahili bellek olarak görüp bu sorunu ortadan kaldırıcakmış sistem

M4 alıpta bu sistem gelmezse yada geldiği halde hafıza kartını tanımazsa m4 elimizde patlar mı

Varsayımlar üzerinden karar veremem. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Bekle çıksın al gör yada hali hazırda olanı al sen bilirsin benden bu kadar.

Birader C5 Ultra alacağım günlük yapacağım işler şunlar ne diyorsun: youtubeda (HD) videoları izleme sözlükte forumda kısa özlü takılma oyun hiç oynanmayacak arada bir kaç foto çekmek sosyal hesapta takılma tasaımı ve şıklığı 6'inç bouyutu beni kendine çekti tel hızlı sanırsam birde şarj 1 günü rahat çıkarıyormu piyasada 6'boyutta en iyi tel olarak görüyorum bir cvp lütfen saygılar

• dün media markette c5 inceleme fırsatım oldu.erkranı kamerası süper .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

quote:

quote:

quote:

Android 6 da alacak ve bildiğim kadarıyla 8gb rom bellek sorunu tarih olacak o zaman cihazın başka eksiği kalmayacak.

bu kısmı anlayamadım

M4 de 8 gb hafıza olduğu için uygulama yüklerken sorun oluyordu. Android 6 ile hafıza kartını dahili bellek olarak görüp bu sorunu ortadan kaldırıcakmış sistem

M4 alıpta bu sistem gelmezse yada geldiği halde hafıza kartını tanımazsa m4 elimizde patlar mı

Varsayımlar üzerinden karar veremem. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Bekle çıksın al gör yada hali hazırda olanı al sen bilirsin benden bu kadar.

Birader C5 Ultra alacağım günlük yapacağım işler şunlar ne diyorsun: youtubeda (HD) videoları izleme sözlükte forumda kısa özlü takılma oyun hiç oynanmayacak arada bir kaç foto çekmek sosyal hesapta takılma tasaımı ve şıklığı 6'inç bouyutu beni kendine çekti tel hızlı sanırsam birde şarj 1 günü rahat çıkarıyormu piyasada 6'boyutta en iyi tel olarak görüyorum bir cvp lütfen saygılar

Birader varsayımlar üzerine olmaz. Git bir bak cihaza eline al kurcala ekran kameraya bak. Youtube yüksek çözünürlüklü video aç 2K yada full HD birsüre test yap ısınmayı ölç tart bi ona göre karar ver. Telefon çokta hızlı değil donma ve takılmalar olabiliyor. Dediğin şekilde kullanırsan 1 günü çıkarır. Benim cihaz şarj konusunda hiç stabil değildi ama memnun olanlar da var bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dün media markette baktm .hafif takılma yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

quote:

quote:

quote:

bu kısmı anlayamadım

Şevkini kırmak istemem, ama pek bir şey yapmayacağım diyorsun ama, HD video izleyeceğim diyorsun. Sana ne olacağını söyleyeyim. Uzun bir video izleyip öbürüne geçtiğinde, atlama, geri ileri filan yapacaksın mutlaka, ses titreyecek, gidip gelecek, ekran kitlenecek. Telefonun en büyük handikabı işlemcisi, o telefona o işlemci yeterli değil. Ama normal kullanıcılar için birebir telefon. Selfie kamerası iyi, günlük rutin işler için birebir. Hiç bir şeyin eksikliğini hissettirmez. Şarjın tam bir gün gideceğinden de o kadar emin olma.

• Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.nane yeşili ve sony mağzasından aldım.memnun değilim.donması var.ekran yağ gibi fakat clashfordown oynarken dokunmatiğinin iyi olmadoğını anlıyoruz.rehber sms geç açılıyo.hızlı aramaya basıyosun bekliyosun.donanım ve işlemci uymamış.arka kamera önden iyi değil.eşime eski s4 üm daha stabil vehızlı idi.eşim dekı zenfone6 ya geçtim o eski tel bile sorunsuz.1350 tl verdim satıp asus laser 6" almaya karar verdim.şıklığı tasarımı harika fakat performans beklediğimin altında.talip varsa kontak kursun.

• tek birşey sormak istiyorum, taşımakta zorluk çekiyormusunuz?

• Bende bu telefonu almayi dusunuyordum ama konuyu okuyunca heves felan kalmadi
    Zenfone 2 alacagim bu gidisle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon da bir sorun yok tu ..donma kasma hiçbirşey fakat bugün turkcell den sim kartı değiştirdim 4.5 g için..ondan beri çekim gücü düşük ve internet kopmalar yaşıyorum vede düzelmiyor...telefon çekim gücü de düşük ayarlarda 2g yapınca full oluyor bu sefer de net yavaş bir çözüm yada fikri olan varmı.internet te manuel ayar vs denedim değişiklik yok.

• Scream505 kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar bu telefonda hoparlor stereo mu? Yani alttaki kisim da mi hoparlor? Gsmarena'da mono hoparlor oldugu yaziyor... Ustteki hoparlor sadece ahize islevi mi goruyor yoksa bir muzik acinca iki hoparlor de calisiyor mu?

Bir de z3 kullanmissin hocam gercekten z3 ten daha iyi mi ses konusunda?

• Kulaklık takınca konuşma rezil benim müzik de öyle.fakat normal konuşma sesi gayet iyi benim telde ses alt kısım da geliyor üst te ses yok.uğraştım olmadı bir sitede yazıda araştırma yaparken telefonu sesi alt tan geliyor karıştırdım şimdi üstten geliyor alt ta yok diye bir yazı gördüm umutla karıştır dim ama olmadı benim telde mi sorun var diye düşündüm sordum kimseden ses çıkmadı

• Dış ses yüksek z3 den stereo diye biliyorum hatırlamıyorum çünkü baya oldu şuan z3compact kullanıyorum burda stereo

• Arkadaşlar bende bu telefonu alacagimda sony magazasinda bile 1400 tl olan telefon n11 de 1200 tl bu nasıl oluyor iskillendim acikcasi :-) birde e5553 yazıyor başka kodlu olan seriside varmi turkcell rom yuklu diyor cihazda bunun bana bir artısı eksisi varmidir? Bunu nasıl orjinal sony rom yüklü yapabiliriz root vs yapmadan? Teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 2 den c5 ultra'ya geceli 12 saat belki oldu ama telefonda ciddi ısınma sorunu var ben note 2 de bu sorunu hic yasamadim bile diyebilirim ki bircok uygulamaya ragmen. C5 ultra da kasma sorunu var, tuşları algılamıyor(ekran kilidini on kerede ancak algıladı.). On saate ancak yazıyorsun, eli terletiyor. Çok yavaş şarj oluyor, video çekimi berbat. Ilk defa bir sony telefon kullaniyorum acikcasi note 2 den sonra buyuk bir pismanlik yasadim.

• Arkadaşlar merhabalar eşimde c5 ultra kullanıyor yalnız son 1 haftadır anormal bir şekilde kapanma yaşıyoruz. Yani düşük pil seviyesine geldiğinde kısaca %30 A geldiğinde birden şarj hızlı bir şekilde bitmeye başlıyor ve kapanıyor. Bazen %30 dediğinde uyarı vermeden kapanıyor. Ne yapabiliriz.

• SLM KARDEŞ PS3 KOLU NASIL BAĞLARIM ACABA TŞK..
  • Sorunlu telefon çok çıkmış anlaşılan bu telefonu almak risk olduğunu anlıyorum artık. Düzelirmi yada düzeldi mi bilmem.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.