Şimdi Ara

sony cdx gt 450 u cd çalar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 sene önce cdx gt450 u marka cd çalar aldım çok memnundum geçen haftaya kadar.
    Geçen hafta akü değişiminde cihaza giden elektrik kesildi ve fabrika ayarına döndü. Ses derinden ve boğuk gelmeye başladı.
    Sesi sub çıkışından amfi ye veriyorum 1 senedir öyle kullanıyordum ses net ve tizli çıkıyordu teyp ayarlarından balance sol sağ ayarı yapılabiliyordu şimdi yapılamaıyor. Hoparlörden tiz ve orta sesleri net alıyordum şimdi bas ve mono ses var bu olaydan sonra müzik sistemcilerine gösterdim
    Sub çıkışı fabrika çıkışı lpf göre ayarlıdır ancak kumanda dan olur RM-X114 kodlu kumanda dan sub çıkışı kablosunun ayrını strero ya dönüştürülebiliyormuş bu konuda yardımcı olur musunuz? Ürünü alırken böyle bir kumanda çıkmadı bu kumanda dan temin etsem de sorunum çözülür mü? Yardımlarınızı bekliyorum

sony cdx gt 450 u cd çalar yardım sony cdx gt 450 u cd çalar yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myselfokan -- 29 Kasım 2014; 22:28:46 >

• myselfokan M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle konu yanlış yerde ama neden RCA çıkışlarını kullanmıyorsunuz anlamış değilim..

Sub çıkışının frekansı oldukça düşüktür o yüzden boğuk ses almanız normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Öncelikle konu yanlış yerde ama neden RCA çıkışlarını kullanmıyorsunuz anlamış değilim..

Sub çıkışının frekansı oldukça düşüktür o yüzden boğuk ses almanız normal.

arkadaki rca kablosu kırmızı ve beyaz kablo olmuyor mu ona takılı
    sorunu çözdüm rca çıkışı sub/rear olarak değişitirlebiliyormuş rca çıkışı sub ta kaldı 1 haftadır düzeltemedim
    bugün halledildi teypten oluyomuş yine rear a getidiler ses düzelti net çıkıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.