Şimdi Ara

Sony çift ön kameralı bir akıllı telefon hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony çift ön kameralı bir akıllı telefon hazırlıyor

Uzun süredir akıllı telefonlarda özçekim trendi halen ağırlığını hissettiriyor. Üreticiler akıllı telefonlarını ya doğrudan özçekim tutkunlarına yönelik geliştiriyor ya da kaliteli bir ön kamera ile kapsama alanına onları da alıyor. Sony ise özçekim tutkunlarına yönelik bir telefon peşinde.

Xperia Avenger neler sunuyor?

Benchmark testlerinde ortaya çıkan Xperia Avenger kod adlı bir akıllı telefon ön tarafında 16MP+8MP çözünürlüğünde çift kamera barındırıyor ve 4K video kaydı yapabiliyor. Muhtemelen bu kombinasyon geniş açılı fotoğraflar ve bulanıklık efektleri için kullanılacak. Arka kısımda ise 21MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor.

Ayrıca Bkz.Nvidia SaturnV süper bilgisayarı Volta mimarisine terfi etti

6 inçlik Full HD ekran barındıran akıllı telefona Snapdragon 630 yonga seti güç veriyor. 4GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelin işletim sistemi Android 8.0 Oreo.

Sony gelecek yıl telefonlarında yeni bir tasarım dili benimseyeceğini açıklamıştı. Çerçevesiz olacağı tahmin edilen bu yeni tasarım Xperia Avenger modeline uygulanacak mı bilinmiyor. Yeni modelin en erken MWC 2018 fuarında tanıtılması bekleniyor. 

• adamlar farklı mı dengesiz mi bilmiyorum ama oisi öne koyar çift kamerayı öne koyar. lan manyak ısınız arka kameraya odaklansanıza. prestij sahibi olun biraz. ergenlere mi çalışıyorsunuz sadece anlamıyorum.

• çerçeveyi kaldıramıyoruz bari bişeylerle dolduralım demişler :)

• Ya Sony sen nasıl XZ1 Compact'ı Türkiye'ye getirmezsin.!! Senden ne çerçevesiz ekran beklentim var ne de yenilikçi bi teknoloji. Ben compact boyutlarda donanımından kısılmamış telefon gibi telefon istiyorum. Ki onu da yapmışsın getir de alalım vicdansız.

• thinkwithbrain kullanıcısına yanıt
    Bende bir ümitle xz1 compactı bekledim fakat gelmedi meret. z3c ile yolumuza devam edicez artık. İnşallah bir compact daha çıkar.

• Nam-ı diğer Xperia X Ultra çıkıyor demek.
    Böyle sızıntılar mevcuttu internette de.
    S660 4 GB RAM 32/64 GB hafıza.
    Büyük ihtimal 18:9 seneye kalır bunda da gelmez Sony için.

• quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

adamlar farklı mı dengesiz mi bilmiyorum ama oisi öne koyar çift kamerayı öne koyar. lan manyak ısınız arka kameraya odaklansanıza. prestij sahibi olun biraz. ergenlere mi çalışıyorsunuz sadece anlamıyorum.

XA Ultra serisi ön kamera odaklı telefon olduğu için olabilir mi? XZ, XZ Premium, XZ1'in kamera stabilizasyonuna bak sonra böyle yorum at bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

adamlar farklı mı dengesiz mi bilmiyorum ama oisi öne koyar çift kamerayı öne koyar. lan manyak ısınız arka kameraya odaklansanıza. prestij sahibi olun biraz. ergenlere mi çalışıyorsunuz sadece anlamıyorum.

XA Ultra serisi ön kamera odaklı telefon olduğu için olabilir mi? XZ, XZ Premium, XZ1'in kamera stabilizasyonuna bak sonra böyle yorum at bence.

telefonum xz bence bilmeden yorum yapma. eis sadece videoda var. foto için ois şart. yoksa telefon isoyu basıyor kumlu kumlu fotolar geliyor. ayrıca yorumumu da iyi oku. xa nın on kamera odaklı seri olduğunu biliyorum. ondan sadece ergenlere mi çalışıyorsunuz dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 16 Kasım 2017; 16:27:30 >

• Bu teknik özellikler XA Ultra serisinde olmaz.

X1 idir büyük ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özçekim geçen seneydi , bu sene çerçevesiz telefon akımı var ve Sony yine bunu kaçırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony bu senede çerçevesiz telefon olayını kaçırırsa çıkıp ağlamasın sakın.Kendi anavatanında bile 10 telefon satılıyorsa 1 sony satılmıyor düşünün olay ne kadar kötü.

• Önümüzdeki sene cikarmasinlar da az cerceveli telefon bu sefer tam harakiri yapacaklar. Bu kadar mal bir şirket ömrü hayatımda görmedim. Ulan elimde kaç senedir z2 var değiştirmek istiyorum. Ama halâ doğru düzgün bir telefon çıkarmadılar. Sonra da mobil departmanı zarar yapıyor desinler. Gerizekalılar.

• sony kafası japon kafası selfie phone vol.21873232...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.