Şimdi Ara

sony dav dz 110 almayı düşünen arkadaşlar bir daha düşünün...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok fazla araştırıp sonunda hepsiburada.com dan sony dav dz110 aldım ve pişman oldum.ürünü aldım kurdum aynı gün iade ettim.ürünün bassları çok çok zayıf.sony nin boyle bir ürünü olduğuna inanamıyorum.3 yıldır sony nin 330 wattlık dav sb 100 modelini kullanıyorum ve inanılmaz memnundum.ona güvenerek tekrar sony aldım ama sonuç hayal kırıklığı.ürünü iade etmek için 45 lira da kargo parası verdim.hem vaktim hem param boşa gitti.ürün sadece region 2 dvd leri okuyor.ntsc yi desteklemiyor.divx altyazıları çok ufak ve büyütülemiyor.almadan once bunları goz onunde bulundurun.ben çok madur oldum siz olmayın...

• bu biz söylediğimizde kabahat olur sony ciler dolar taşar.. doğru söze ne hacet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerim -- 20 Şubat 2007; 2:51:06 >
  • sony dav-dz100 modeli ile çok kaliteli bir compact model yakalamıştı neden sonra kaliteyi düşürerek dav-dz10 ve daz-dz110 modellerini çıkardı anlamış değilim.sadece şunu söyleyebilirim bir üst sekment ürünlerinin satışıni ciddi oranda etkilediği için olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

bu biz söylediğimizde kabahat olur sony ciler dolar taşar.. doğru söze ne hacet?

valla abi bana da bu ürünü almadan once sony ev sinema sisteminde iyi değildir desen bende karşı çıkardım.cünkü 3 yıldır başka bir sony kullanıyordum çok da memnundum ama haklıymışsın ne denebilir...sony bu geçen 3 yılda geriye gitmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypnoz

sony dav-dz100 modeli ile çok kaliteli bir compact model yakalamıştı neden sonra kaliteyi düşürerek dav-dz10 ve daz-dz110 modellerini çıkardı anlamış değilim.sadece şunu söyleyebilirim bir üst sekment ürünlerinin satışıni ciddi oranda etkilediği için olabilir.

adamların satış stratejilerine biz kurban gittik o zaman. ama neyse dersimi aldım.
  • Düşün artık insanlar sony gibi dünya devi bir firmanin ev sinema sisteminde başarısız olduğunu kesin bir dille söyleyebiliyor artık.Şu da var işin için oyun olması insanın canını sıkıyor.Sen en kısa zamanda elinden çıkar sistemi bence dostum
  • evet sony bile bu oyunlara ihtiyaç duyuyosa hangi markaya güvenicez artık.ürünü de aynı gün iade ettim zaten aldığım yere tereddüt bile etmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: k_cetin

arkadaşlar çok fazla araştırıp sonunda hepsiburada.com dan sony dav dz110 aldım ve pişman oldum.ürünü aldım kurdum aynı gün iade ettim.ürünün bassları çok çok zayıf.sony nin boyle bir ürünü olduğuna inanamıyorum.3 yıldır sony nin 330 wattlık dav sb 100 modelini kullanıyorum ve inanılmaz memnundum.ona güvenerek tekrar sony aldım ama sonuç hayal kırıklığı.ürünü iade etmek için 45 lira da kargo parası verdim.hem vaktim hem param boşa gitti.ürün sadece region 2 dvd leri okuyor.ntsc yi desteklemiyor.divx altyazıları çok ufak ve büyütülemiyor.almadan once bunları goz onunde bulundurun.ben çok madur oldum siz olmayın...

Sony nin kompakt ev sinema sistemlerine bende özellikle dikkat diyorum.Özellikle subwofer vadettiği gücün yarısını bile vermiyor 150 watt rms sunan bir subun gerçek değeri yarısı kadar ancadır.

• Biz zamanında Sony ev sinema sistemleri almayın sizi tatmin etmez derken burda topa tutulduk.Sony alınacaksa bence üst serilere çıkmak lazım bence(QS serisi mesela).Üst serilerinin fiyatına bence daha iyi amfiler alınabilir...
  • mesela bu gün yeni receiverım geldi yamaha 359 5*100 w. sony dav-dz100 kullanıyordum oda 120*5 di..
    harbiden sony amma üfürüyor..inanın sesini sonuna kadar açmak sıkar.sony'de sonuna kadar aç dinle normal geliyordu.bence sony nin normal değeri 25*5 w.
  • bi de ben şunu anlamıyorum 3 sene once aldığım sony nin dav sb 100 modeli vardı.o alete verdiğim para o zaman 350 dolara denk geliyodu.şimdi yine o fiyatlara ürün araştırıyorum o modelin yanına bile yaklaşamıyolar.ben dz110 almadan once de philips in htr 5000 ini alıp iade etmiştim(şunu da belirteyim htr 5000 dz 110 dan iyi beterin beteri varmış :)) ).ve bu 2 ürünü de iade etmemim sebebi onceden kullandığım sb 100 ün ses olarak 2 sindende çok daha iyi olmasıydı.yani sonuca geliyim o zaman bu fiyata iyi ürün bulabiliyorum da şimdi neden aynı kaliteyi yakalamak için 350 dolar yerine 600 700 dolar vermem gerekiyor??
  • Bende sony dav dz-110 ev sinema sistemi almak gibi bir hayati hataya düşüyodum.Bir Teknosaya gidip test ettikten sonrada hem hayallerim karardı hemde sony'e olan güvenim.Anladım ki ses sistemindesony nin sadece simi para ediyo...
  • sony sony'dir sözümüz yok ama yüksek serileri bile bu işin üstatlarıyla kapışamıyo yanından bile geçmiyo bence
  • yahu sony geniş ürün gammı var. her keseye göre. adını batırıyor cidden ama ne yaparsın.adamlar yine de iyi...
  • ŞUAN İÇİN sony alacak arkadaşlar varsa belli bir fiyatın üstüne çıkamazsa gerçekten aldığı set onun için hayal kırıklığı olabilir.sonynin eski pascal serisi ve canavar midi-minilerini özlüyorum.gerçekten her üçününde ses performansı bambaşkaydı.bu arada aynı şey pioneerin için de söz konusu o eski karizmatik pioneer artık yok.yazılışında bile bir karizma vardı.
  • Bende aynı modelden var altyazılarda sorun çıkarıyor 10 cd den 6 sını görmüyor nedeni nedir?
  • Bende SONY DDW-880 almayı düşünüyordum harıl harıl ancak
    HDMI desteğinin çokde önemli olmadıgına inandııgmdan sonradan
    ibrem ONKYO ya da Kenwwood AVR sistemlere dogru kaydı.

BU mesaj sonrası aslında daha da kaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Bende SONY DDW-880 almayı düşünüyordum harıl harıl ancak
    HDMI desteğinin çokde önemli olmadıgına inandııgmdan sonradan
    ibrem ONKYO ya da Kenwwood AVR sistemlere dogru kaydı.

BU mesaj sonrası aslında daha da kaydı

Bu mesaj vesile olmuş diyelim eozen.Sen zaten illaki sistemini test etmeden almıyacaktın.O zaman sony ve bahsettiğin ürünler arasındaki farkı bariz bir şekilde görecektin.

NOT: ONKYO iyi bir seçim olacaktır.
  • arkadaşar bende de sony dav dz 110 var.. 3 senedir kullanıyorum BASS sesi düşük evet haklısınız ama volume u açınca yeterince verimli oldugunu düşünüyorum.. dav dz-110 ev sinema sistemimden memnunum beklentilerimi karşıladıgı müddetçe değiştirmeyi de düşünmüyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.