Şimdi Ara

sony dav-dz 880 ses sistemi kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aldığım sony dav-dz ses sistemi ertesi gün kargo ile geldi. aldığım firmaya "servis kurulumu gerekli mi, yoksa kendim kursam olur mu" diye sordum. kendiniz kurabilirsiniz dedi. kendim kurdum. ancak servise birşey sormak için uğradığımdabizim kurup onaylamamız gerekirdi dedi. dükkanda bir adamla konuştum, asıl yetkili servise gitmiş.
    sormak istediğim, benim kurmuş olmam garanti ile ilgili bir sorun oluşturur mu? garantinin fatura ile başladığını sanıyordum.
    teşekkürler.

• Kurulumun garantiyle hiçbir ilgisi yok.Kişi yeterli bilgiye sahipse kendi kurabilir.Tabi kurarken ürüne zarar vermediğiniz sürece garanti dışı kalmaz.
  • sony dz 880 de optik in varmı arkadaşlar yazarsanız memmun olurum
  • quote:

Kurulumun garantiyle hiçbir ilgisi yok.Kişi yeterli bilgiye sahipse kendi kurabilir.Tabi kurarken ürüne zarar vermediğiniz sürece garanti dışı kalmaz.
    cevap için teşekkürler Feel The...
    kurdum çalışıyor, hasarı arızası yok.
    peki servisin garantiyi imzalaması gerekiyor mu? yoksa fatura tarihi ile garanti başlamış mı oluyor?

dav dz880'in optik girişi mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtozbay -- 4 Mart 2010; 10:29:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtozbay

quote:

Kurulumun garantiyle hiçbir ilgisi yok.Kişi yeterli bilgiye sahipse kendi kurabilir.Tabi kurarken ürüne zarar vermediğiniz sürece garanti dışı kalmaz.
    cevap için teşekkürler Feel The...
    kurdum çalışıyor, hasarı arızası yok.
    peki servisin garantiyi imzalaması gerekiyor mu? yoksa fatura tarihi ile garanti başlamış mı oluyor?

dav dz880'in optik girişi mevcuttur.

Bu vereceğim bilgileri resmi bir belgede okumadım ve duymadım ama şimdiye kadar aldığım hiçbir elektronik üründe ki buna sinema sistemleride dahil servisin garantiyi onaylaması gibi bir durum olmamıştı.Garantide önemli olan fatura deniliyordu hep aldığım yerlerden.

• hocam bende aldım bu dz 880 i yalnız kutusunu açıp kurmadım özelliklerini inceliyorum 1080p sinyal destekler diyor buna dm800 ve ya popcorunun görüntüsünü aktarmamız mümkün değil sanırım hdmi in yok
    kendi oynattığı dvd nin görüntüsünü mü 1080p ye yükseltiyor mu ki bende sony 46v4000 tv dm800 popcorun a100 var oynatıcıların seslerini optik lebuna aktarırım sanınıyorum görüntüyü aktaramam bu 1080p ne işe yarıyor ? yardımcı olursanız sevinirim tşk
  • cevap için teşekkürler Feel The...

quote:

hocam bende aldım bu dz 880 i yalnız kutusunu açıp kurmadım özelliklerini inceliyorum 1080p sinyal destekler diyor buna dm800 ve ya popcorunun görüntüsünü aktarmamız mümkün değil sanırım hdmi in yok
    kendi oynattığı dvd nin görüntüsünü mü 1080p ye yükseltiyor mu ki bende sony 46v4000 tv dm800 popcorun a100 var oynatıcıların seslerini optik lebuna aktarırım sanınıyorum görüntüyü aktaramam bu 1080p ne işe yarıyor ? yardımcı olursanız sevinirim tşk yemliha46

popcorn hdmi ile televizyona bağlanmıyor mu? kullanamadığım için bir bilgim yok.
    cihazın upscaling özelliği var ama dvd'yi 1080p'ye yükseltecek kadar kaliteli yayınlamıyor. dvd denedim, görüntü güzel ama 1080p değil.
    optik giriş var, sony'i bağlayabilirsin, dediğim gibi popcorn'u bilmiyorum optik çıkış varsa onu da bağlayabilirsin.
    bende ps3 ve samsung 46b653 (1080i ve 1080p usb'den gösteriyor) olduğu için dz880'in 1080p özelliğine çok dikkat etmedim.
    bu cihazın ses özelliği benim için ön planda, ama bilgim olursa sana cevap yazarım

• quote:

Bu vereceğim bilgileri resmi bir belgede okumadım ve duymadım ama şimdiye kadar aldığım hiçbir elektronik üründe ki buna sinema sistemleride dahil servisin garantiyi onaylaması gibi bir durum olmamıştı.Garantide önemli olan fatura deniliyordu hep aldığım yerlerden.

Feel The... olayı öğrendim.
    teknik servisin falan onaylaması gerekmiyormuş. servisteki adam bana yanlış şeyler söylemiş. cihazı alınca garanti başlıyor. garanti kapsamında olması için fatura gerekli. garanti belgesinde satan yerin kaşesi gerekiyormuş, bir ara uğradığımda onu da onaylatacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtozbay

quote:

Feel The... olayı öğrendim.
    teknik servisin falan onaylaması gerekmiyormuş. servisteki adam bana yanlış şeyler söylemiş. cihazı alınca garanti başlıyor. garanti kapsamında olması için fatura gerekli. garanti belgesinde satan yerin kaşesi gerekiyormuş, bir ara uğradığımda onu da onaylatacağım.

Aynen öyle hocam.Ben ne zaman elektronik bir eşya alsam faturasını saklayınız garanti belgesi yerine geçiyor diye uyarıyolardı zaten.Servisin gelip onaylaması saçma olurdu

• arkadaşlar ben ekranı olmayan LG M1 expres laptop aldım eski bir LG scart girişi olmayan 106 plazmam var ve de dav 880im üçünü kombine edebilirmiyim internetten bilgisayar üzerinden tv yayını izlemek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sittili -- 17 Mart 2010; 16:10:57 >
  • ve bu sisem hakkında detaylı bilgi nerde bulabilirim fonksiyonel olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.