hdmi al,576p ile 1080i veya 720p arasında daglar kadar fark olur,component sana yetmez arkadasın dedıgıne göre
peki tavsiye eder misin HDMI lı 800 lirayı geçmeyen 4 KULE bi sistem ben cok arastırdım ama HDMI lı sistemler 1000 YTL den baslıyor...eger varsa HDMI lı alırım tabiki
4 üde kule sistem bulman zor dostum,2 si kuleler var ama.
gittigidiyorda 600 e var yaw ama adam güvenemiyoki LG yerine PANASONİC alırımda pt550 yi alacak gibiyim altyazı kucukmu barıs hocam??? yani 5 6 metreden okunurmu???bide MSN i acarsan daha kolay konusuruz
quote:
Orjinalden alıntı: PASA~GONLUM
quote:
ben component ile kullanıyorum, eğer hdmi yoksa en iyisi componenet'tir, bu şekilde bağlayarak progressive scan ile 576p izleyebilirsin dvd'leri.
sende ne sistemi var hocam?
HDMI olmadıgına pişmanmısın?
şimdi yeni alacagım için olmusken HDMI olsun diyorum ama fiyat cok artıyo o zaman
Bende Panasonic SC-HT885 var, ben hdmi olmadığına çok da pişman değilim aslında ancak ben daha çok optik girişin olmamasına pişman oldum bence optik giriş hdmi'dan daha önemli. Eğer hdmi'lı bir sistem istiyorsan uygun fiyata SC-PT550 ya da SC-HT850 alabilirsin, arka hoparlörler ayaklı değil ancak iki tane ayak alarak onları da ayaklı hale getirebilirsin.
haklısın hocam bende oyle dusundum cunku 50 kere alınmaz 1 kere alıp iyisinde almak lazım her ne kadar ayaklı olmasada PT550 yi alıym düyorum ama piyasada 650 ye filan bulabilirsem alırım gittigidiyor işi olmuycak gibi ANKARA dan en ucuza nerden alırım arkadaşlar ???
LGlerde divx altyazı sorunu var yalnız..bilgin olsun
quote:
Orjinalden alıntı: PASA~GONLUM
HT990 ın 1000 watt olması ve 360 derece ses özelliğinin olması cok güzel HT855 te ise HDMI buyuk bır avantaj ancak ben ikisini de almaktan vazgeçtim cunku ikisinde de altyazı sorunu var ayrıca altyazı cok kucuk sistemi salona koyacagım icin yetersiz olur SONUC olarak LG HT502TH Yİ almaya karar verdim.topigin birinde arkadaş dvd sinin hiçbişeyini okuyamadıgını soylese de bence yanlıs sistemde deil onda diye dusunup bu sistemi alıyorum teknosada fiyatı 650 civarı galiba HDMI yok ama OPTİK GİRİŞ var BASS lar da gayet tatmin edici diyorlar.ALINCA GORURUZ ARTIK...
hocam onu almaktan vazgectim zaten biraz daha verip PANASONİC SC PT550 yi almaya karar verdim altyazı boyutu yeterince buyuktur insallah ...
Valla altyazıyla ilgili bir sorun yaşamadım, rahatlıkla okuyorum ben..Ama bir arkadaşa küçük geliyordu büyütmeye çalışıyordu boyutu..Ancak büyütme özelliği yok.. Eğer almaya karar verirsen altyazı olayını bir dene almadan önce, bakalım sana nasıl gelecek..
televizyon 106 ekran benim televizyona olan uzaklıgım 5 metre civarı ne dersin okunur mu?
valla bu topic daha çooook su kaldırır..
Sony DAV-DZ630 aldim optik veya koaksiyel girisi yok. Sacmaligin daniskasi resmen. Ne bilgisayar ne de playstation 3 baglayabiliyorum. Sony gibi bir firmadan boylesine basit bir acemilik beklemiyordum acikcasi. Yeni cikacak olan DAV-DZ660'ta bu sorun giderilmis ama bu urun de henuz piyasada yok. Ust model olan DAV-DZ830'da hem optik hem koaksiyel girisler var ama alet DAV-DZ630'un iki kati fiyatina satiliyor. Gozu kor olasica Sony. Cok kizdim cok.
Bende Yeni LCD TV ve ev sinema sistemi alıcam sese herşeyden çok önem veriyorum. İlk başta SAMSUNG LE40A656 u düşündüm ama sonra internette biraz araştırdım. Ses kalitesi yeterince iyi değilmiş Samsungunmuş.(yanlışsa düzeltin) Sonra Sonye Bakim dedim. SONY BRAVIA KDL-40V4000 yı gördüm hoşuma gitti 100hz diil bu büyük bir eksi mi? ayrıca yanında ses sistemi olarak SONY DAV-DZ830 ve SONY HT-SF2000 yu gördüm sizce hangisini alim? secimlerim yeterince iyi mi? cevaplarınızı acilen bekliyorum...
cevap????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme