Bildirim
sony dav-tz230 ALLAH rızası için biri yardım etsin:..!!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
http://www.sony.com.tr/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-tz230#/teknik-ozellikler
Cihazdaki HDMI sadece video sinyalleri çıkışı için gözüküyor.Moralinizi bozmak istemem ama o sistem giriş-çıkış bakımından bayağı fakirmiş.Keşke araştırma yapıp alsaydınız.Belki bir çözümü vardır bekleyelim. -
Dostum, yanılmıyorsam, sistemi bağladığın bilgisayarın denetim masası veya ses ayarlarını kurcalaman gerekebilir !! Ben Laptobumu başka bir sisteme hdmi ile bağladığımda ilkönce, sadece görüntü almıştım.. şuanda hatırlıyamadığım windows7'de birkaç ayarı kurcaladıktan sonra ses'te almıştım.
Denemekte fayda var : Denetim masası --- Donanım ve ses -
pc de denetim masasından ses kısmına girmen ordan da ses kartı olarak ekran kartını seçmen gerekiyor.
benim pc ingilizce yolu veriyorum. control panel/sound/recording/ ekrankartı seçimi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denito -- 10 Kasım 2012; 18:25:05 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X