Şimdi Ara

sony dav-tz230 ALLAH rızası için biri yardım etsin:..!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony dav-tz230 ev sinema sistemi aldım.bilgisayarımı bir türlü baglayamıyorum sisteme....hdmı kablosu ile baglantıyı yaptım ama yine de sistemden ses gelmiyor... acaba sistemin hdmı çıkışı mı ,sistemin hdmı girişi yok mu...?? ya da bilgisayarı baglayıp sistemden ses alabilmenin baska yolu var mı???

• http://www.sony.com.tr/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-tz230#/teknik-ozellikler

Cihazdaki HDMI sadece video sinyalleri çıkışı için gözüküyor.Moralinizi bozmak istemem ama o sistem giriş-çıkış bakımından bayağı fakirmiş.Keşke araştırma yapıp alsaydınız.Belki bir çözümü vardır bekleyelim.
  • Dostum, yanılmıyorsam, sistemi bağladığın bilgisayarın denetim masası veya ses ayarlarını kurcalaman gerekebilir !! Ben Laptobumu başka bir sisteme hdmi ile bağladığımda ilkönce, sadece görüntü almıştım.. şuanda hatırlıyamadığım windows7'de birkaç ayarı kurcaladıktan sonra ses'te almıştım.

Denemekte fayda var : Denetim masası --- Donanım ve ses
  • pc de denetim masasından ses kısmına girmen ordan da ses kartı olarak ekran kartını seçmen gerekiyor.

benim pc ingilizce yolu veriyorum. control panel/sound/recording/ ekrankartı seçimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denito -- 10 Kasım 2012; 18:25:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.