Şimdi Ara

SONY DAV-TZ230 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bu ses sistemini aldım. Televizyonum samsung led tv. Servis geldi, onlarda bağlayamadı. Ses sisteminde scart ve hdmi çıkışları var. Sorunum tv'ye bağladığım harddiskteki sesleri alamıyorum. Bayağı uğraştık olmadı. Yalnız şunu belirteyim; tv'nin kulaklık çıkışından ayrı bir aparatla sesleri alabiliyorum. Fakat ses sistemini bu şekilde kullanmak uygun mudur?
    http://www.bimeks.com.tr/urun/112533/sony-dav-tz230-ev-sinema-sistemi.aspx#specs

• hocam tv de illaki optik çıkış vardır settede optik yada coaxial giriş varmı?
  • Maalesef, sadece bir scart, girişi ile hdmi girişi var.Ön panelde ise usb girişi var. Cihaz divx oynatıyot fakat mkv açmıyor. O yüzden mkv dosyalarını tv'den izlemek istiyorum. Sesi de sistemden alsam çok iyi olacak.
  • evet sette ne optik giriş var nede coaxial bence değiştirme imkanınız varsa değiştirin yoksada zeten şu anki bağladığınız gibi kullanmak zorundasınız
  • Cevapların için teşekkürler. Bimeks'den 200 tl vererek uygun fiyata aldım.Alırken kendi televizyonumun aynısını gösterdim ve uyumlu olup olmadığını sordum, onlarda birebir uyumlu olduğunu söylediler. Eve geldim çalıştıramayınca tekrar ürünü götürdüm. Sonra onlar da bayağı uğraştıktan sonra kulaklık girişini keşfetmişler. Bu ürün bu şekilde çalışır dediler.Ben de servisi aradım gelip kurdular fakat çalıştıramadılar.Garanti belgesini onayladılar.Bu durumda ürünü yine de iade edebilir miyim?
    Bu arada ürün teşhir ürünüydü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony MHC-VX88 Müzik Seti Yardım
    13 yıl önce açıldı
    SONY DAV-DZ260
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.