Arkadaşlar ben SONY DCR-DVD110E ALDIM cd sini pc ye yükledim fakat sadece hafıza kartındaki vidyolar ve resimleri makinaya yükleye biliyorum ama cd deki vidyoları yükleme yapamıyorum bana bu konu da yardımcı olabilirmisiniz CD Yükledigim de bu dosyalar masa üzerine çıktı hepsini denedigim halde yapamadım yardımcı olabilirmisiniz
Import Media Files (Disc) <---> bu dosyayı defalar ca denedım ama sonuc alamadım PMB - Picture Motion Browser PMB Guide Video Disc Copier Handycam Utility
Aradan 3 Yıl Geçmiş Ama Bende İlk Aldığım Zamanlar Çok Uğraştırmıştı :) Yazılımını Yüklediğin Zaman Cd yi Bilgisayara Taktığında Zaten Video Olarak Görüyordu. Ama Ben Onunla Uğraşacağıma YAzılıp Silinebilir DVD Aldım. Cd Yi Doldurunca Diski , Sağ Üstteki Ev Simgesine Dokunduğunda Bir Yerlerde Diski Kapat Diye Birşey Vardı. Diski Kapatınca Tüm DVD lere Uymlu Hale Getiriyordu. Ordan Da bi kaç işlemle sonunda bilgisayara alabiliyordum. Ama O Yazılımı Yükleyince Dediğim Gibi YAzılım CD nin içeriğini Görmesi Gerekiyordu (yani mini DVD) .....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme