Şimdi Ara

SONY DCR HC44

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende sony dcr hc44 kamera var kasete kaydettiğim görüntüyü pc ye aktarmak istiyorum usb ile aktarıyor ama görüntü berbat ilink yada 1394 olarak bilinen giriş bilgisayarımda mevcut kablosunu aldım ama bir türlü pc kamerayı görmüyor bu konuda ne yapmam gerek yardım bekliyorum ?

• USB ile aktarabiliyorsanız kamerada USB aktarım modu açılmış ve kameranın sürücüleri bilgisayara yüklenmiş demektir.Bilgisayarın aygıt yöneticisinden baktınız mı? firewire aygıtı aktif görünüyor mu? XP de ağ bağdaştırıcıları arasında görülmelidir.Vistada diğer donaım aygıtları arasında görülür.İ-link giriş kasada mevcut.Peki anakart üzerinde firewire kartı var mı? Tümleşik de olabilir ayrıca takılmış da olabilir.Hiç farketmez.Bazan kasa üzerindeki USB girişe takılan aygıt bir türlü çalışmaz.Bir de bakarız meğer kasa içinde USB girişin bağlantıları yapılmamış.Sizinde böyle bir durum olabilir mi acaba? önce bunu bir kontrol edin bakalım.

(Baktım ayrı ayrı isimler kullanmışım, i-link,firewire,ieee1394 aynı şeylerdir..)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.