Playstation Vita'nın çıkışıyla birlikte baş gösteren sorunlar, birçok kullanıcının tepkisine yol açmıştı. Dokunmatik fonksiyonların geç tepki vermesi ve sistemin çökmesi gibi hatalar ile karşılaşan kullanıcılar, Sony Playstation'ın resmi sitesinde rahatsızlıklarını dile getirdiler. Bunun üzerine bir açıklama yapma gereği duyan Sony, tüm Vita kullanıcılarından özür diledi ve sorunun tamamen yazılımsal olup yeni bir güncelleme ile bu tür sorunların aşılacağını belirtti.
Yeni sistem yazılımı güncellemesinin en kısa sürede yayınlanması bekleniyor.
[Kunye=1091-13][/html]
ahaha üretilen ilk partiden almamak lazım bi model üstü çıksın, yaygınlaşsın öyle
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
ahaha üretilen ilk partiden almamak lazım bi model üstü çıksın, yaygınlaşsın öyle
yeni çıkan bir ürün için böyle yapma gerekir zaten
Daha önce de BSC'de yazılımsal olduğuna dair düşüncelerimi belirmiştim, yanılmadım. Yazılımsal problemleri çözmek çok zor değil sony için.
allah allah bu vitra 22 şubatta 2012 çıkıcak yazmışsınız ama adamlar kullanıyor nasıl oluyor bu acep?
Yine sony yine defo nerden tutsan elinde kalıyor sony
Sony klasiği !!!
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Yine sony yine defo nerden tutsan elinde kalıyor sony
skywalkerhan ve BSC Misafiri 20.12.2011 16:56:30 fanboy olduğunuz o kadar belliki Valla yazık sizin gibilere yazık. Her cihazda olur daha yeni çıktı fw le düzeltilir.
ya hepsi aynı cihaz değil mi bunların? test etmiyormu bu adamlar bu aletin yazılımını. nasıl iştir anlam veremiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: alito
ya hepsi aynı cihaz değil mi bunların? test etmiyormu bu adamlar bu aletin yazılımını. nasıl iştir anlam veremiyorum.
Diyorum 2 aydır bekleyelim, japon sürümünü almayalım hatalı çıkar diye, siz diyorsunuz çıkmaz çıkmaz...
İyi valla japonya deneme tahtası.:D Batıya geç gelmesi daha iyi olur.:D İşallah sorun ciddi boyutta değildir ve bir an önce çözerler.Öyleyse fena batarlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme