Şimdi Ara

Sony'den PS Vita'ya özel hafıza kartları hakkında açıklama geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
8.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

sizde bebe makinalarına tırı vırı oyuncaklara para kaptırmayın olsun bitsin. Oyun pc de oynanır konsol monsol hikaye hepside birbirin kopyası zaten sıkılmadınızmı artık.

Konsolda oynayan da bebe oldu..Bravo sana genç
    Konuya dönersek, tamam biraz pahalı ama ilerde fiyatı düşecektir.Kartı illaki tr'den alcağız diye bir zorunluluğumuz yok.Yurt dışından daha ucuza alabiliriz.16 gb her türlü işimizi görür.Sonuçta bu karta bir kere para vereceğiz,50 kere oyun gibi alcağımız bir ürn değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 5 Aralık 2011; 21:57:33 >
  • Sony'nin tipik adam öpme taktikleri, bu adi oyunlar yüzünden telefon pazarında küçültü ve mecburen tıpış tıpış sdcard, 3.5" jack gibi standartlara döndü, bu segmentde de sony'ye böyle bir ders lazım.
  • "PSP'lerde korsan oyunun önüne geçilememişti. Sony bu durumla tekrar karşılaşmamak adına, PS Vita'ya özel kartların "Yığın Depolama" şeklinde kullanılamayacağını ve bilgisayar üzerindeki senkronizasyon işlemlerinin sadece uygun Sony yazılımlarıyla gerçekleşeceğini belirtti."

Sırf Itunes a bağlı olduğu için Iphone,Ipod,Ipad kullanmıyacağını söyleyen Apple düşmanları buna ne dicekler merak ediyorum
    Bu gidişle kullanabileceğiniz marka kalmıcak, "özgür" samsung a iyi yapışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 6 Aralık 2011; 4:05:24 >
  • Sony'den PS Vita'ya özel hafıza kartları hakkında açıklama geldi

buna benzer bir adaptor elbette cikacaktir
  • PS Vitanın Android telefonlar yüzünden başarısız olabileceğini düşünüyordum ama anlaşılan Sony o işi de kendi yapmaya karar vermiş. Ucuz bir telefonla bunu almayı düşünüyordum ama saolsun Sony fiyatları Android telefonlarla dengeledi.
  • Yığın depolama olarak kullanılmayacak derken? Yani istediğim diziyi, filmi atıp izleyemeyecek miyim? Öyleyse 32 gb kartı niye satın aliyim?
  • 6 ayı var.Kırılır.
  • Çok saçma işler peşinde sony.
  • almayız olur biter ölecek değiliz ya.
  • Bu cihaz kirilana kadar almam arkadas ne sacma iştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

sizde bebe makinalarına tırı vırı oyuncaklara para kaptırmayın olsun bitsin. Oyun pc de oynanır konsol monsol hikaye hepside birbirin kopyası zaten sıkılmadınızmı artık.

Sen bir oyunları oyna sonra gel bebe konsolumu değil mi. Oyun dediğin konsolda oynanır. Pc'de sadece FPS oynanır. O da mouse-klavye rahatlığından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

almayız olur biter ölecek değiliz ya.

haklisin valla ben aptallik ettimm aldim!! buna ragmen adamgibi su donanim gücüyle internet keyfini bile yasayamiyorum !!!!

• böyle köklü bir firmanın kendi ipini çekmesini izlemek üzücü
  • Takmayın kafaya sony ne yaparsa yapsın o konsol kırılacak daha konsol çıktıktan 1ay sonra adamlar bir tane oyundaki açıkla vitaya emülatör yüklediler yakında toptan vitayı kırarlar(acaba ds emülatörü gelirmi?)
  • Sony ne yaparsa hafıza kartı almak şart oluyor.
  • En rezil 2 firma...Apple ve Sony...Dünya küreselleşiyor.Herşey daha da özgürlükçü hale geliyor.Apple sonunda Commodore firması gibi kendi ipini çekip kapanacak.Steve Jobs öldü.Artık kimse onun yerini dolduramayacak.Sony inadı ve tipik japon kafası yüzünden konsol bölümünü kapatmak zorunda kalacak.Bu dönemde kullanıcıların yanında olan firmalar kazanacak.Samsung, Google vs...Ben şu anda hiçbir apple ve sony ürününü kullanmıyorum.Bir hafıza kartı 250 Tl olur mu ya!!!Ps vita kötü patladı zaten.Daha 4 çekirdekli a9 kullanırken, 8 çekirdekli a15'ler yolda...Yazık size...

• gereksiz zaten bunu kırarlarsa bu alan yeterlı olmaz bence 64 yada 128 lık alınabılır
  • eminim o 32'lik kartın maliyeti 10$'ı geçmez...
  • cocuk mu kandiriyon sony?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.