Şimdi Ara

Sony'den PS5'in 'devasa boyutlarıyla' ilgili açıklama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ps4, Xbox dan kucuk diye az dalga gecilmedi micrasoft ile zamaninda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .V. . kullanıcısına yanıt
    Asimetrik duruyor olabilir ama bu izlenimi veren beyaz dış katmanın sadece şekillendirilmiş plastik. Bu plastik aksam çıkartıldıktan sonra geriye X360 benzeri diktörtgen prizma formunda kasa kalacağından eminim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çünkü seneye, slim sonraki sene süper slim sonra ultra slim sonra da pro çıkartcaklar

• O zaman daha buyuk yapin isiyi daha iyi dagitsin.

• Büyük olur neden büyük küçük olur neden küçük. İnsanoğlunu memnun etmek çok zor.

Valla belden aşağı bir şey yazmadım aklınıza geldiyse sizde sıkıntı var.
  • Çok büyük durmuyor bence ısınma olayı için kasayı daha büyük yapmışlar hiç rahatsız edici 😃

• PS4’u kolaylikla valize, cantaya, laptop hatta cantasina koyup tasiyabiliyordum. Tasarim olarak hem dik hem yatay guzel bir goruntuye sahipti. Ayni sekilde xbox da onceki nesilde guzel bir tasarima sahipti, yeni tasarimi da minimal ve guzel. Fakat PS5 icin ayni seyi soyleyemicem...

• ızgaraların tozunu toprağını silerken yanınızda yara bandı da olsun, köşeleri fena deler, kanlı konsol olur makine

• Ps4'ün fanları uçak motoru gibi ses çıkarıyordu. Xbox one fanları neredeyse duyulmayacak kadar sessizdi. Ps5'te bu kadar sessiz olacaksa ben okeyim.

• konsolda nasıl bir taşınabilirlik aransın anlamadım, tvnin altına koyuyorsun duruyor, taşınabilirlik isteyen switch alıp oynuyor.

• XSX de aynı boyutlarda olsaydı bir şey diyemezdik belki de en ileri teknolojileri isterse kullanabilecek bir markanın ısı dağıtımı için kullandığı "yeniliğe" bak: Konsolu kocaman hale getirmek.

Bari gerçekten sessiz ve serin olsun da büyüklük kabul edilebilir hale gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopurTR -- 18 Haziran 2020; 13:13:46 >
  • .V. . kullanıcısına yanıt
    Ben de PS4'ü sattım bunun için ancak bu tasarımla artık düşünmüyorum, 6/7 bin TL'ye kadar alacak gücüm var ama performans falan tamam ama benim için bir o kadar da tasarım önemli. Xbox Series ise belli ki dikey olarak kullanma gerektirecek, bir sehpaya yatay konumlandırmak onda da zor, herhalde Gaming PC'ye devam edeceğim.

• Playstation 4 pro almıştım geçen aralıkta ps5 in yeni sürümü çıkana kadar idare eder, oyunları ucuz şu an plus? güzel oyunlar veriyor ne zaman ps5 stabil hale gelir oyunları çoğalır o zaman geçeriz.

• speed001 kullanıcısına yanıt
    Austin Evansyoutube
    Xbox Series X Hands On, Gameplay & Controller!
    https://www.youtube.com/watch?v=7Fjn4GRw8qE&feature=youtu.be&t=1040
    17:20 de yan yatırıldığından bahsediyor. 17:48de ayakları gözüküyor. Yan koyabilirsin zaten videonun ortalarında iç kısmını görüceksin yan koyman hiç bir şeyi değiştirmiyor hava akışı çok iyi. Cd sürücü ise yan daha bile iyi konabilir zorlaştıran bi durum yok kısaca

• joven kullanıcısına yanıt
    Tüm evrelere canlı şahit olmuş arada derede zaman zaman pc ve çıkan tüm ps leri + xbox ve x360 kullanmış biri olarak derim ki artık farkların minimum olduğu döneme geldik...Yani eskiden AA karşılaştırırdık yok kaplama kalitesi yok bilmemne yok emotion engin falan filan ama şu an görsel kalite olarak ekrandaki poligon sayısının ayırt edilemeyeceği dönemdeyiz...Bir çok oyun multiplatform da olduğuna göre ex oyunlar ve hizmet servis mevzusu ve tahminim VR olayı biraz belirleyici olacak...VR işine ne kadar çok karşı olan olsa da herkesi mecbur bırakacaklar olay o tarafa kayacak...şu an sessizden ilerliyor ama çok kısa sürede yolları 6 ay kapalı köylerimize bile ulaşacak.Yapacaklar...

• Bulut oyun sistemi gelmek zo-run-da. Daha kaliteli oyunlar daha yüksek performans isteyen konsol ve bilgisayarlar bunlar da çok pahalı ürünler demek. Ne grafikten ne de oyundan vazgeçilemiyor ama bu devasa konsollar ve devasa paralar kimsenin kaldırabileceği yükler değil. Bulut oyun sistemi ise bu sorunu kökünden söküp atıyor.

• Laptop mu bu koltuğunun altında taşıyacaksın.. Büyüklüğü bu kadar dert olmamalı.

• bizde de 6000-7000 tl den aşağı satılmaz.

• Önemli olan boyutu degil işlevidir . ??

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.