Şimdi Ara

Sony’den PSP telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon piyasasında işleri pek iyi gitmeyen Sony Ericsson, PSP konusunda da iPhone ve Andoid tarafından tehdit edilir hale geldi.

Sony halen PSP’nin en iyi oyun deneyimine sahip olduğunu söylese de kapalı kapılar ardında bize bir süpriz hazırlıyor olabilir. Ülkemizde satışa sunulmayan PSPgo’nun üzerinde Android işletim sistemini entegre etmek için çalıştığı iddia edilen Sony’nin PSP markalı bir cep telefonunu ekim ayında tanıtabileceği söyleniyor.

Engadget’ın iddiasına göre Android 3.0 işletim sistemi, 5 megapiksel kamera, 1 GHz Snapdragon işlemciye sahip olacak PSP telefonun ekranı 3.7 ya da 4.1 inç olacak. PSPgo’nun kızaklı tasarımına sadık kalınması beklenirken, mesaj ve arama yapabilme özellikleri için bazı küçük değişiklikler olacabileceği söyleniyor.

Oyunlar konusunda ise Engadget’in iddiası Andoid marketplace üzerinden indirilebilen oyunlar olacağı yönünde. Sony’nin burada PSP’nin farkını ortaya koyup farklı oyunlar üretmesi beklenebilir.

• Yok artık. Bence bir iddiadan öteye geçmez bu.
  • telefon sony ericsson olur psp telefon olmaz bence psp ye baglanti yapip webphone ozelligi koyabilirler bunun icinde ayrica bir alete gerek yok ufak bir program yeterli olacaktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

telefon sony ericsson olur psp telefon olmaz bence psp ye baglanti yapip webphone ozelligi koyabilirler bunun icinde ayrica bir alete gerek yok ufak bir program yeterli olacaktir

Evet, katılıyorum. Bir hayli anlamsız bir hamle olur zaten yaparlarsa
  • Psp den telefon mu olur
  • çok lazım olursa, imkan da varsa skype da bir alternatif.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.