Şimdi Ara

SONY DSC-P200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir digital fotoğraf makinesi almaya karar verdim..Yaptığım araştırmalar neticesi bütçeminde koşulları göz önüne alındığında Sony DSC-P200 modelinin uygun olabileceği kanaatine eriştim..Fakat Bu modellerin birde DSC-P150 olanıda var aralarında çok büyük bir fark olmamakla beraber bu bahsi geçen makinelerden herhangi birini kullanmış veya bu hususta bilgi sahibi arkadaşlarımın fikirlerini benimle paylaşmasını istirham ediyorum...Sizlerinde görüşleriyle her ikisinden birini tercih edeceğim...Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım..

• p200 p150 den daha ucuz neden acaba 150 400-500 dolar arası
    200 350-450 arası
  • Ben P150 yi kısa bir süre denedim. Ama benim karşılaştırma yaptığım tamamiyle başka makineydi. Bu yüzden ikisini karşılaştıramam. Ama ikisi arasında ki farklar sadece p200 de ekranın daha büyük ama çözünürlüğü düşük, p200 daha imve yuvarlatılmış hatlara sahip solda parmağının daha rahat oturup titremesyi engelleyen yuva olması birde perdeleme hızı fazla. Yani aman aman bir fark yok. Aradaki fiyat farkına değmez dersen P200 daha iyi gibi duruyor.
  • P200 yerine bence olyumpus c 765 alabilirsin. Olyumpus c 765 kendini geliştirmenede yardımcı olabilecek bir makine. Bu Kesinlikle Kendi Düşüncemdir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.