Şimdi Ara

SONY DSC-T1/SİYAH 256MB Memory stick PRODuo SONY DERİ çanta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SONY DSC-T1 siyah 256 mb memory stick duo ve orijinal deri çantasıyla yaklaşık 600 dolara buldum. sizce bu makineyi mi almalıyım yoksa bu paraya casio z55, p700 modellerinden hangisini tercih etmeliyim bir fikir istiyorum ...

• Sevgili Mustafa,

Sony DSC-T1 ve Casio EX- Z55'i, Casio EX-P700 ile kıyaslamak büyük bir hata olur. Çünkü P700 diğer iki makine ile aynı sınıfta değil. Diğer iki makineyi kıyasladığımızda ise, bir kaç özellik hariç Casio EX-Z55 Sony DSC-T1'e göre (özellikleri açısından) lider durumdadır. Her iki makine ile çekilmiş örnek fotoğrafları da incelemen senin için çok faydalı olur.
  • yardımın için sağol zaten ben casio ex-p700 ü sadece sonyle fiyat bakımından kıyaslamıştım.
  • dostum casio hakkında bilgim yok ama bende sony var çok müthiş tavsiye ederim
  • sonynin üstünde usb kablo takma yeri varmıydı? yoksa o cradle denilen şeyden mi bağlanıyor bilen varsa rica ediyorum söyleyin

CASIO z55in hafızası 9 mb o yüzden kesinlikle bir hafıza kartı istiyo ayrıca alınca çoğu yer taşıma çantası da vermiyo sonynin hem 256 mb hafıza kart hediyesi var hem de 32 mb makinenin kutusundan çıkıyor bir de çok şık deri çantası (ki dışarıda 50 eurodan aşağı değil) hediye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.