Şimdi Ara

Sony DSX-A40UI Android No Support

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony DSX-A40UI teybim iPhone bağladığımda sıkıntısız müzikleri çalıştırmakta. Fakat android bir cihaz bağladığımda ekranda no support yazıyor ama cihaz şarj edilir vaziyette oluyor. Ayrıca teybin kutusunda ve kullanım klavuzunda da android desteklediği yazıyor.
    yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar

• merhaba
    Hocam bende bu teyp den dün taktırdım. bende android telefonu bağladığımda ekranda not suport mesajı çıktı . Kimse cevap vermemiş ama sen çözüm buldunmu?
  • Biz de de aynı sorun var çözebildiniz mi???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android desteklemiyor olabilir mi ? sadece şarj desteği için android yazılmışta olabilir kutuya ?

cep telefon android mobile el cihazlarından pek anlamamda muhtemelen android destekliyorsa telefonun veya andrid cihazın usb ayarlarından degişiklik yapmak gerekiyor olabilir .

MSC (Mass Storage Class)-type USB devices
    (such as a USB flash drive, digital media
    player, Android™ phone) compliant with the
    USB standard can be used.
    Depending on the digital media player or
    Android phone, setting the USB connection
    mode to MSC is required

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadence1 -- 27 Ekim 2015; 21:20:16 >
  • Telefona teyple ilgili bir program kurmak gerekiyor olabilir mi acaba? Bir de telefonda usb ile ilgili bir özelliği açın diyor. Hata ayıklama falan olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: barishrocker

Telefona teyple ilgili bir program kurmak gerekiyor olabilir mi acaba? Bir de telefonda usb ile ilgili bir özelliği açın diyor. Hata ayıklama falan olabilir..

ben hepsini denedim çalışmıyor

lanet cihazdan soğudum

çözüm bulan varsa yardımcı olursa iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: y2101

quote:

Orijinalden alıntı: barishrocker

Telefona teyple ilgili bir program kurmak gerekiyor olabilir mi acaba? Bir de telefonda usb ile ilgili bir özelliği açın diyor. Hata ayıklama falan olabilir..

ben hepsini denedim çalışmıyor

lanet cihazdan soğudum

çözüm bulan varsa yardımcı olursa iyi olur

Cumartesi günü aynı ürünü almak için sordum. USB girişinden sadece telefon şarjı olur. AUX ile bağlamak için 2 adet 3.5 jack çıkışı olan kablo kullanın dediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu urunden memnun musunuz arkafaslar bende almak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android telefon meselesini çözemedim. Başka telefon takınca tanıdı ama benim telefonu tanımadı. Çok da kafayı takmadım.
    Ama bu günlerde yeni bir problem keşfettim. radyoda 3 nolu frekansa kaydettiğim ankarada 98,3 den yayın yapan best fm kanalı her iki veya 3 defa arabanın çalışmasında kendiğinden başka bir frekansa geçiyor. Daha enteresan olanı ise ekranda best fm yazıyor buna bir anlam kazandıramadım .
  • Eski android leri görüyor yenileri girmiyor ben onu farkettim

• gold_man kullanıcısına yanıt
    Android telefonu desteği yok hocam ben 3 telefon ile denedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim telefon zenfone 5 bunu görmedi. Ancak eşimin telefonu General Mobile discovery bu telefonu gördü ve müzik dosyalarını gördü.
  • Arkadaslar size şöyle soyliyim no support dediği zaman bilin ki dosyalar doğru konumda değil o yüzden dolayı cihaz müzik dosyalarını görmüyor olay bu...tlf pc takip music dosyasının içine atın şarkıları ve birde boş bir klasör yaratın içine yine aynı şarkıları atın işiniz garanti olsun görür muhakkak sıkıntı olmaz...ONEMLİ OLAN MUZİK DOSYALARİNİN DOGRU YERDE OLMASİDIR bununda öğrenmiş olduk bu arada kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.