Şimdi Ara

Sony DVP-NS708H/B DVD Player (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam sony tvn varsa sony dvd al direk derim. ben oyle yaptim. 40S Lcd var bende. onceleri philips divx kullaniyordum fakat cihaz o kadar ariza cikartti ki ve scart girisinden oturu adam gibi bir goruntu alamiyordum. sonra gidip bu cihazi aldim. mukemmel uyum sony-sony iki cihazi da tek bir kumandadan dahi yonetebiliyorsun ki cok hosuma giden bir ozellik
    altyazi olayi hepsinde ayni bana yetiyor ama esime kucuk geldi yazilar
    onun da cozumu var hatta mukemmel bir cozum
    AVIAddXSubs
    bu programi ara bul. freeware. program ile altyaziyi filme gomebiliyorsun ve istedigin buyuklukte ayarlayabiliyorsun. mukemmel bir cozum ve bu isi 5 dakikada yapiyor.
    bence bir hdmi kablo al. yazik etme tvne :)
  • Çok teşekkür ederim arkadaşım.Sony alacağım.Yalnız eski cihazda YUV girişi kullanıyordum.Sence HDMI mi yoksa Scart mı kullanayım.İyi bir HD kablosu ne kadardır.Bütün divxleri açıyor diyorsan mesele yok o zaman.
  • TOSHIBA 42XV500PG için hangisini alayım arkadaşlar? lütfen yardım. sony iyimidir. daha önce hiç denemedim HD yi nasıl çalıştıracağımı da bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecktr

Çok teşekkür ederim arkadaşım.Sony alacağım.Yalnız eski cihazda YUV girişi kullanıyordum.Sence HDMI mi yoksa Scart mı kullanayım.İyi bir HD kablosu ne kadardır.Bütün divxleri açıyor diyorsan mesele yok o zaman.

hocam ben hdmi kullaniyorum, scart ile farki tartisilmaz bile ikisini de denedim. iyi bir kablo 3mlik falan sanirim 30-50 ytl arasindadir.
    Zaten hdmi kalitesini yasamaya baslayinca pek divx izleyesin kalmiyor :) direk orjinal dvdlerini almaya basliyorsun cok daha keyifli oluyor.
  • mkv çalıştırmıyorsa ben kendi çektiğim dvdleri nasıl hd izleyeceğim peki??
  • Myung hocam cumartesi günü Sony DVP-NS708 DVD playeri aldım.Sormak istediğim konular kumandada bir türlü bulamadığım kitapçıkta yer alan filmin kalan süresini öğrenme.Sadece oynanan süreyi gösteriyor ve kalan süresi yok.Ayrıca alt yazıyı her film de ayarlamam gerekiyor.Türkçe karakter uyumsuzluğu var.Film başlar başlamaz alt yazı başlamıyor ve alt yazıda arkası dolgulu ve bana küçük geldi.Bunun bir ayarı veya bir teknik yazılımı varmı.YUV kablo ve audio Kablo kullanıyorum.Henüz HDMI kablo almadım.Bir de görüntüler diğer kullandığım Vestelden biraz soluk geldi.Bu konuda yardımını beklerim.
  • Arkadaşlar bir de DVD taktığım zaman türkçe dublaj vermesini nasıl ayarlarım yardım lütfen.Alt yazıda yazılar çok aşağıya kayıyor.Bilgisi olan varsa sevinirim.
  • teknosadan daha önceden aldığım philips dvp 5980/12 (bazı sıkınıtılı durumundan dolayı) iade ederek bu cihazı aldım gayette memnunum,
    bu cihazla ilgili soru sormak bilgilenmek isteyen arkadaşlar varsa buradan cevaplayabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_fuad -- 12 Şubat 2009; 0:16:03 >
  • Hocam ben de bu cihazdan kullanıyorum ve sormak istediğim bişeyler var.Yardımcı olursan sevinirim.Divx izlerken ( yani bir DVD de 6 adet divx film oluyor ) filmin kalan süresini göstermiyor.Ayrıca en iyi ses ve görüntü için hangi ayarı tavsiye edersin.Dinamic 1 veya 2 yada cinema1 gibi .Bu cihazı HDMI kablo ile kullanıyorum.VCD film taktığımda görüntü aşırı bozuluyor.JPEG resimleri nasıl oynatabilirim.Bilgi verirsen sevinirim.Saygılarımla
  • bende bu cihazı kullanıyorum bana göre tek eksiği usb olmamamısı oda çok sorun deyil zaten vcd ye gelince artık şu külüstür formatdan bi vazgeçilmeli hd dvd var ama vcd ne iş anlamadım dvd izlerken genelde yaptığım teslerde dınamıc2 nin daha ii olduğuna farkettim ikinci seçenekte cinema2 seçin sesi 24bit seçin hd kablo kullnın dvix lere gelincede en son lost 4.sezona baktım 13 bölüm hepside dvd içinde dizi süper olduğundan nekadar zaman kalmış bakmaya gerek duymadımbu gün bi bakayım ama dvix ler hd olduğundan dvd gibi çok net göstertiyo tabi hd kablo ile

• lecktr kardeş; filmin kalan süre durumu maalesef dvd, vcd filmlerde yapılabiliniyor (kumandanın time/text tuşuna ardarda basarak)..
    fotoları bende çalıştıramadım, kitapçıktan anlatıldığına göre .jpg ve .jpeg uzantısına sahip olması gerekiyormuş gerçi bu uzantıya sahip olunsa bile çalıştırmayabilirmiş (benim fotolar da bu uzantılara sahipti ama çalıştıramadım; şahsen benim için çok eksik özellik değil)..

görüntü için hdmı setuptan; cihazın üzerindeki hdmı ışığın açık olduğundan emin ol (hdmı yazısının hemen üstündeki mavi ışık, hdmı kablo takıldığından belki otomatik olarak yanar ışığı) hdmı resolution 1920X1080p yap beğenmezsen bir sonraki basamakları dene, ses için ise yuxeses in dediği gibi en iyi ses ayarı dınamıc 2, 24bit ile iyi verim alabilirsin..

herkese saygılar..

quote:

Hocam ben de bu cihazdan kullanıyorum ve sormak istediğim bişeyler var.Yardımcı olursan sevinirim.Divx izlerken ( yani bir DVD de 6 adet divx film oluyor ) filmin kalan süresini göstermiyor.Ayrıca en iyi ses ve görüntü için hangi ayarı tavsiye edersin.Dinamic 1 veya 2 yada cinema1 gibi .Bu cihazı HDMI kablo ile kullanıyorum.VCD film taktığımda görüntü aşırı bozuluyor.JPEG resimleri nasıl oynatabilirim.Bilgi verirsen sevinirim.Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_fuad -- 18 Şubat 2009; 0:58:51 >

• Bu cihazı multiregion yapmayı başarabilen var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erai

Bu cihazı multiregion yapmayı başarabilen var mı arkadaşlar ?

Hocam multiregion nedir bilgi verirsen sevinirim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Erai

Bu cihazı multiregion yapmayı başarabilen var mı arkadaşlar ?

Hocam multiregion nedir bilgi verirsen sevinirim.

Multiregion, türkçe anlamı çok-bölge olan, ve dünyanın neresinden dvd film alırsan al, hepsini bu cihazda oynatabilirsin demek. Genelde dvd playerlar satıldıkları kıtalara özgün kodlar ile satılırlar. Dvd filmlerde öyle. Yani abd den satın aldığın region1 kodlu dvd filmleri, avrupadan aldığın region2 kodlu dvdplayer da oynatamazsın. Tabiki bu olay donanımsal değil, yazılımsal olduğu için kırmak mümkün. Benim de sorum buydu zaten :)
  • Arkadaşlar Sony DVP-NS708 i bugün sipariş verdim yarın geliyor ama hangi hdmı kabloyu almalıyım bılmıyorum sony 40 v 4000 tv var kabloyu altın renkli almam gerektiğini biliyorum ama hangisini alayım çok pahallı olsun istemıyorum 20 ytl falan olsa yeter
  • teknosa da (heQ) marka hdmı kablo vardı altın uçlu yanlış hatırlamıyosamda 2m di
    fiyatta 20tl idi şu anda kaldımı bittimi bilmiyorum ama sanırım aradığınız kriterlerde

çok güzel bir dvd playerdir bende kullanıyorum iyi günlerde kullanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 9 Mart 2009; 23:07:58 >
  • hepsiburada da bootex diye bır ürün var oda 15 ytl altın uçlu o nasıldır acaba
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=157410&productId=evboolex30090020g
  • baktım iyi gibi...zaten aslında çok pahalısınıda almaya gerek yok bence çok fazla parada versen sonuça nekadar etkisi olur? bence belli olcak kadar deyil bile... max20 fiyat iyi hd kablo için birde altın uçlu daha ne olsun demi
    yani 20 tl 2m altın uçlu hd kablo bu kriterlerde nu bulursan al derim...

ince detaylar...yüksek sistemlerde kendini gösterir
  • Arkadaşlar bende yeni aldım aleti, 3 gündür deniyorum. bence Usb bağlantısı çok önemli olmayan kişiler için çok ideal bir dvd.
    denediğim tüm dvd leri data dvd leri okudu.
    fotoğraf görüntülemek istediğinizde kumandadaki "Picture Navi" tuşuna basmanız gerekli.
    kumandası çok etkileyici heryerden her açıdan çekiyor. bravia sync özelliği de çok iyi cihazın.
    kesinlikle tavsiye ederim.
  • peki dostum fiyatı ne kadar kaça aldın ve dedikleri gibi alt yazı ları çokmu küçük gösteriyor
    quote:

Orjinalden alıntı: semih56

Arkadaşlar bende yeni aldım aleti, 3 gündür deniyorum. bence Usb bağlantısı çok önemli olmayan kişiler için çok ideal bir dvd.
    denediğim tüm dvd leri data dvd leri okudu.
    fotoğraf görüntülemek istediğinizde kumandadaki "Picture Navi" tuşuna basmanız gerekli.
    kumandası çok etkileyici heryerden her açıdan çekiyor. bravia sync özelliği de çok iyi cihazın.
    kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.