Dragon, X2 ve X10 u deli gibi inceleyip duruyorumda sanki boşa kürek çekiyormuşum gibi geliyor. Kanım ısındı bir kere sabahlara kadarda incelesem farketmez galiba nanaka9, revolver ve ben paşa paşa gidip alıcaz galiba bu teli
ya arkadaşlar cok onemlı olmasada bu android motorola samsung da 16 renkde bızım se de neden 65k renk hoş her halıkarda se onları döverde yine de nıye dıye duşunuyor ınsan
saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: se_runtome ya arkadaşlar cok onemlı olmasada bu android motorola samsung da 16 renkde bızım se de neden 65k renk hoş her halıkarda se onları döverde yine de nıye dıye duşunuyor ınsan
saygılar
vardir bi bildikler kardes
quote:
Orijinalden alıntı: se_runtome
ya arkadaşlar cok onemlı olmasada bu android motorola samsung da 16 renkde bızım se de neden 65k renk hoş her halıkarda se onları döverde yine de nıye dıye duşunuyor ınsan
saygılar
ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum.. daha once de sormustum ama yanıt alamamıstım..
quote:
Orijinalden alıntı: Ludendorff
Dragon, X2 ve X10 u deli gibi inceleyip duruyorumda sanki boşa kürek çekiyormuşum gibi geliyor. Kanım ısındı bir kere sabahlara kadarda incelesem farketmez galiba nanaka9, revolver ve ben paşa paşa gidip alıcaz galiba bu teli
Ben duruma göre iPhone 4G'den de çok umutluyum; o da alternatiflerim arasında var yani. Turkcell faturalı hat kullanıcısıyım ve hiç iPhone kontratı yapılmamış bir hat. Hiç almadım; çünkü şimdiye kadarki cihazların eksikleri çoktu. En az eksik 3Gs'te var ki kontrat hakkımı kullanmadım gene de. iPhone 4G için kullanabilirim; en azından 1,5-2 sene cihazı kullanırken taksidini de yavaştan öderim.
Şu an için 2 seçenek var yani önümde. Ya X10, ya iPhone 4G
benim de x10 hoşuma gitti...
quote:
Orijinalden alıntı: Ludendorff
X2 yi listeden çıkar hocam. Yılbaşından sonra kafamızı karıştıracak bir sürü telefon modeli duyurulacaktır o zaman ne yapacağız merak ediyorum
Telefon özellikleri ile tek kelimeyle muhteşem. Ekran çözünürlüğü gerçekten iyi, ayrıca telefonun alınabilirliği var eğer fiyat konusuna gelinirse o kadar pahalı olacağını sanmam diğer telefonlara oranla ancak telefon özellikleri gerçekten kendini ortaya çıkaran ve rakiplerine göre kendisini fark ettirebilen nitelikte.
Hayel ötesi telefon: Sony Ericsson Xperia X10 goldenxemre farkı ıle trde tek burda
Sony Ericsson, son zamanlarda cep telefonu piyasasında durgunluğu ile göze çarpıyordu. Fırtına öncesi sessizlik misali bir çıkış yaptı çalışmaları içerisinde Sony. Xperia X1-X2-X3 ve şimdide Xperia X10‘i çıkardı . Sony Ericsson Xperia X10‘in özelliklerinden bahsedicek olursak; mobil işletim sistemi olan Android‘i kullanacak. 3,5 inç büyüklüğündeki devasa dokunmatik ekranı ise görenleri büyülüyor. Oldukça şık ve karizmatik bir tasarıma sahip olan X10, kaydırılabilir QWERTY klavye ile beraber geldı. Cihaz 12 megapixel kamera sahıp ve asıl bu kadarıda abartı dedirticek kısım ise HD kalitesinde çekim yapabilmesi.
Kısacası bir cep telefonundan beklediğiniz herşeyin en hat safada emrinizde olduğu hatta zaman zaman cep telefonlarında alışık olmadığınız özellikleri de karşınızda görebileceğiniz mükemmel bir telefon.hayallerın elınızde bulustugu sony x10sımdı goldenxemreıle sızlere satısa sunuldu
Şimdi ilan sahibine bir şey diyeceğim olmayacak. Nerenle yazıyorsun kardeşim, bu kadar da yalan dolan olmaz ki..
Hayel ötesi telefon: Sony Ericsson Xperia X10 goldenxemre farkı ıle trde tek burda
Sony Ericsson, son zamanlarda cep telefonu piyasasında durgunluğu ile göze çarpıyordu. Fırtına öncesi sessizlik misali bir çıkış yaptı çalışmaları içerisinde Sony. Xperia X1-X2-X3 ve şimdide Xperia X10‘i çıkardı . Sony Ericsson Xperia X10‘in özelliklerinden bahsedicek olursak; mobil işletim sistemi olan Android‘i kullanacak. 3,5 inç büyüklüğündeki devasa dokunmatik ekranı ise görenleri büyülüyor. Oldukça şık ve karizmatik bir tasarıma sahip olan X10, kaydırılabilir QWERTY klavye ile beraber geldı. Cihaz 12 megapixel kamera sahıp ve asıl bu kadarıda abartı dedirticek kısım ise HD kalitesinde çekim yapabilmesi.
Kısacası bir cep telefonundan beklediğiniz herşeyin en hat safada emrinizde olduğu hatta zaman zaman cep telefonlarında alışık olmadığınız özellikleri de karşınızda görebileceğiniz mükemmel bir telefon.hayallerın elınızde bulustugu sony x10sımdı goldenxemreıle sızlere satısa sunuldu
Şimdi ilan sahibine bir şey diyeceğim olmayacak. Nerenle yazıyorsun kardeşim, bu kadar da yalan dolan olmaz ki..
Ne garip insanlar var yahu..
Hayal gücünü çalıştırıyor...
Arkadaslar,
htc forumdada sordum ayni soruyu ama burdada bilen vardir belki. Sony Ericsson XPERIA X10 ve htc hd2 ikilisini karsilastiran, artilarini eksilerini yazabilecek olan birileri varmi?
Ya fake dir ya da test kullanicilarina verdikleri telefonlardan birisidir. Telefon ebay de bile sadece onsiparisle satiliyor. Ama adamin urunlerine baktim adam guvenilir birisine benziyor. test telefonlardan birisidir bence.
Ya fake dir ya da test kullanicilarina verdikleri telefonlardan birisidir. Telefon ebay de bile sadece onsiparisle satiliyor. Ama adamin urunlerine baktim adam guvenilir birisine benziyor. test telefonlardan birisidir bence.
Ilan sahibi ile actim konustum. Adamin elinde telefon felan yok. ABD de ne zaman cikarsa o zaman gelecek diyo. Fiyati da 1300$ diye yaklasik yazdim dedi. Su anda satista oyle bir telefon yok yani.
iphone un bakalım kaç metre uzağından geçebilecek ? :D