Şimdi Ara

Sony Ericsson C510 Fun Clup(C510 Hakkında Herşeyi Burda Paylaşalım) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.071
Cevap
2
Favori
165.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • denemek lazım sonuçta orjinal acoustic pek bir şey beklememek lazım.
  • denedim sesi az çıkıyor telefonun neredeyse hiç.
  • madem modlanmış acoustic kullanacaksınız c510i için ayarlanan acousticleri kullanmanız doğru olur.
  • Beyler bayanlar Allahin izniyle bende bugun c510 ailesine katiliyorum :)

edit: iPod touch ile yazdigimdan hata olabiliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes73 -- 14 Eylül 2009; 14:41:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkes73

Beyoer bayanlar Allahin izniyle bende bugun c510 ailesine katiliyorum :)

hayırlı olsun kardeş bekliyoruz konumuza
  • Bu telefonu almayı düşünüyordum ama madem kamerası kötü almıyorum.
  • beyler bayanlar telefonum yaklaşık 2.5-3 saat içinde elimde olacak Allahın izniyle

ve eyw kadeşim @sasa_iliç :)

telefon elime ilk ulaştığında neleri yüklemeliyim nasıl güncelleme yapmalıyım hiç bi fikrim yok yardımcı olabilir misiniz? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes73 -- 14 Eylül 2009; 14:42:29 >
  • telefonu aldım hatta ilk güncellemesini yaptım şu an telefon en güncel durumda ve evet gerçekten kamera pek hoşuma gitmedi açıkçası. ama telefonun ilk izlenimleri gayet başarılı. acustic ve camdriver olarak hangilerini önerirsiniz?ve a2 uploader ın linkini diğer driverlarla birlikte koyarsanız çok sevinirm
  • quote:

telefonu aldım hatta ilk güncellemesini yaptım şu an telefon en güncel durumda ve evet gerçekten kamera pek hoşuma gitmedi açıkçası. ama telefonun ilk izlenimleri gayet başarılı. acustic ve camdriver olarak hangilerini önerirsiniz?ve a2 uploader ın linkini diğer driverlarla birlikte koyarsanız çok sevinirm

evet kamerası pek iyi değil gece çekimleri özellikle ama bekliyoruz bakalım düzelmesini.
    şimdi arkadaşım a2 uploader ın linki :

http://www.4shared.com/file/120529866/67946d7c/a2uploader_RWF2.html

sana sonyman ın acusticiğini öneririm ben de kullanıyorum oldukca güzel. linki :
    http://rapid-share.com/files/267979456/sonymanC510-V2.rar.html aradaki tırnağı kaldırın.

cam driver olarak da orjinal driver kullanmanızı tavsiye ederim henüz güzel bi driver yok. başka soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 15 Eylül 2009; 12:35:42 >

• Raider iphoneun varmış işte daha ne c510i alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Raider iphoneun varmış işte daha ne c510i alıyorsun

@serkes73 de iPod touch vr galiba. istediğini alır almaz kendi kararı. illa ki post kasacaksın her mesaja..
  • sana ne arkadaşım benim kastığım postlar seni mi geriyor?
  • quote:

sana ne arkadaşım benim kastığım postlar seni mi geriyor?

mesaj at ama saçma sapan atma diyorum hiç konu ile ilgisi var mı.
  • var tabi arkadaş telefon alacakmış bende elinde iphone varsa almana gerek yok diyorum
  • quote:

var tabi arkadaş telefon alacakmış bende elinde iphone varsa almana gerek yok diyorum

o arkadaşta iphone mi var.
  • evet bende de ipod touch var 16 gb lık ama genede telefon çok ayrı bi ihtiyaç.. bu konuda size katılmıyorum iphone ile mesaj yazmak çk zor ve bu telefon gbi kullanılamaz sonuçta tamamen dokunmatik bunlarıda hesaba katmak gerekiyo..

@sasa_iliç eyw kardeşim benim şimdi atıcam acoustic i
    ve bu konu çok ölü gbi diğer konular gbi değil bence canlandırmanız lazım...
  • canlandırırız kardeş sen yeterki iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

canlandırırız kardeş sen yeterki iste.

eyw kardeşim

ayrca bu telefonda msn falan var benim bildiğim kadarıyla ben göremedim..acaba yüklememiz mi gerekiyor?yardım ederseniz sevinirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes73 -- 17 Eylül 2009; 13:12:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

canlandırırız kardeş sen yeterki iste.

eyw kardeşim

ayrca bu telefonda msn falan var benim bildiğim kadarıyla ben göremedim..acaba yüklememiz mi gerekiyor?yardım ederseniz sevinirm

yazıyor katoloğunda ama ben de bulamadım. sonradan yüklenen msn bulabilirsin netten .

• Beyler benim telefondaki geçerli yazılım sürümü
    1212-2395 R1FA035 090723

Telefonun kutusundan çıkan 2 gb sandisk hafıza kartı kullanıyorum.Ama sorun şu ki telefon çok takılıyor.Hafıza kartını çıkardığım zaman düzeliyor hızlı oluyor takınca hafıza kartını donmalar takılmalar başlıyor bi çözümü varmıdır bunun ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.