Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (592. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • k790 da üretim hatasi var deniyor yok ekran eğikliği yok bluetooth bozuk falan filan doğrumu sizce bunlar
    telefondan soğumayalim
  • k790 acousticle w810 gibi seste verim alabilirmiyiz(kulaklıkta dahil)kimisi ses hic iyi değil diyor anlamadim gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trg33 -- 18 Haziran 2008; 23:26:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cee jay
    k790 acousticle w810 gibi seste verim alabilirmiyiz(kulaklıkta dahil)kimisi ses hic iyi değil diyor anlamadim gitti

sen boşver onları ne demişler meyve veren ağaç taşlanır

quote:

k790 acousticle w810 gibi seste verim alabilirmiyiz(kulaklıkta dahil)kimisi ses hic iyi değil diyor anlamadim gitti

w810 daki kadar olmasada iyi verim alabiliyoruz eski bir k750 kullanıcısı olarak k810 un sesi bana çok düşük ve farklı geliyor k790 ses olarak k810 a göre biraz daha iyi ama yüksek olduğu söylenemez tabi bunu acoustic sayesinde normal bir seviyeye getirebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwolft -- 18 Haziran 2008; 23:41:11 >

• w810 k790 mı desek k790 daha ağir basiyor o zamn
    inş doğru seçim olur aldığımda keşke almasaydim demem
  • quote:

w810 k790 mı desek k790 daha ağir basiyor o zamn
    inş doğru seçim olur aldığımda keşke almasaydim demem

korkma demezsin bende şuan w810 ve k810 var k810 dan daha memnun olduğumu söyleyebilirim (ses dışında)
  • coistic inş problem yaratmaz
  • inşallah
  • yarin k790i almayi planliyorum , ancak kafama takilan bir iki nokta var. telefon piyasaya cikali epey zaman olmus , yeni standartlar vs acisindan bir sorunu var mi?
    su telefonlardan birini alacaktim . SAMSUNG D900i , SAMSUNG U700,SAMSUNG E950,SAMSUNG U600,SONY ERICSSON K790i . 790i dogru secim mi sizce?
    benim icin fotograf ozelligi onemli , arada emaillere (gmail) bakmak , bankacilik islemleri icin nete girerim. Telefonu genelde cepte vs tasirim, eski telefonum t610 bu acidan cok saglam cikti. k790 da ayni oranda saglam midir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HSeldon

yarin k790i almayi planliyorum , ancak kafama takilan bir iki nokta var. telefon piyasaya cikali epey zaman olmus , yeni standartlar vs acisindan bir sorunu var mi?
    su telefonlardan birini alacaktim . SAMSUNG D900i , SAMSUNG U700,SAMSUNG E950,SAMSUNG U600,SONY ERICSSON K790i . 790i dogru secim mi sizce?
    benim icin fotograf ozelligi onemli , arada emaillere (gmail) bakmak , bankacilik islemleri icin nete girerim. Telefonu genelde cepte vs tasirim, eski telefonum t610 bu acidan cok saglam cikti. k790 da ayni oranda saglam midir?

bu telefonlar içinde en doğru seçim k 790 i

ve dediğin bütün işlemleri gprs ile yapabilirsin ve sağlam bir telefondur

• herhalde ekranın üstünde biyerlerde tus gibi bişey tus mu banamı öyle geliyor yoksa
  • evet. ekran ustunde 2 tuş var...

camera albumune direkt erişim..;);)hehehee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volie82 -- 19 Haziran 2008; 20:53:15 >
  • tuslarin altinda işik felan yokmu belli olmuyoda
  • telefonda EDGE nin aktif oldugunu nasil anliyorsunuz? ya da nasil aktiflestiriliyor? Bana net hizi cok yavas geldi.
  • Edge kendinden aktif.yavaşlık servis sağlayınca ilgili bir sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 22 Haziran 2008; 11:36:14 >
  • Merhaba bana hediye k 800 gelecek merak ettiğim kendi kulaklığı nasıl kaliteli mi? Ayrıca kulaklık girişi k 750 gibimi? Biraz baktım sayfalara ama bulamadım. Ayrıca akustik özelliği yükleyince ne değişiyor. K 750 kullanmıştım 1 sene önce tadı damağımda kaldı, telefon hurda haline geldiği için çıkarmıştım elden. Malzeme kalitesi olarak k 800, k 750 den iyi değilmi çünkü k 750 nin malzeme kalitesini beğenmemiştim ayırca İnşallah joystick i de iyidir k 750 den gerçi benim k 750 2 el olmasına rağmen joystick sorunu vermemişti ama merak. K 750 yi genel anlamda beğenen herhalde k 800 ü de beğenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 21 Haziran 2008; 19:18:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

Merhaba bana hediye k 800 gelecek merak ettiğim kendi kulaklığı nasıl kaliteli mi? Ayrıca kulaklık girişi k 750 gibimi? Biraz baktım sayfalara ama bulamadım. Ayrıca akustik özelliği yükleyince ne değişiyor. K 750 kullanmıştım 1 sene önce tadı damağımda kaldı, telefon hurda haline geldiği için çıkarmıştım elden. Malzeme kalitesi olarak k 800, k 750 den iyi değilmi çünkü k 750 nin malzeme kalitesini beğenmemiştim ayırca İnşallah joystick i de iyidir k 750 den gerçi benim k 750 2 el olmasına rağmen joystick sorunu vermemişti ama merak. K 750 yi genel anlamda beğenen herhalde k 800 ü de beğenir.

kendi kulaklığı idare eder ama okadarda iyi değil hpm70 kulaklık işini görür
    kulaklık girişleri k 750 ile aynı ses ilk başta k 750 den düşük gelsede akustik ile aynı seviyeye gelebliyor
    k 800 yapacağın değişiklikler imzamdaki
    konuda mevcut malzeme kalitesi
    k 750 den çok üstün joystik k 750 den iyi ama kötü kullanılırsa sorun yaratabilir.
    k 800 çok beğenerek kullanacağına eminim

• @ farukk
    Teşekkürler cevaplar için.
    Zaten k 750 yi bile beğeniyordum kaldıki bu nokiaları da pek sevmem benim için uygun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

@ farukk
    Teşekkürler cevaplar için.
    Zaten k 750 yi bile beğeniyordum kaldıki bu nokiaları da pek sevmem benim için uygun.

rica ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: HSeldon

telefonda EDGE nin aktif oldugunu nasil anliyorsunuz? ya da nasil aktiflestiriliyor? Bana net hizi cok yavas geldi.

Ayarları yapıp internete girdiysen telefonu tekrar baslatman gerekir. EDGE o zaman aktif oluyor. Ve aktif oldugunu sinyal göstergesinin üstende minicik E işareti cıkıyor. Ordan anlayabilirsin.
  • arkadaşlar bugün k790i sipariş verdim pek fazla incelemedim forumda umarım pişman olmam 2 gün içinde elimde olur inşallah :D
  • 
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.