Şimdi Ara

SONY ERİCSSON'dan ÇİFT SİM KARTLI SMARTPHONE 'PXİ'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Ericsson resmi olmayan modeli Sony Ericsson PXi internette yayılmaya başladı. Telefonda 3.3 inch geniş dokunmatik ekran. Arka kapak altında saklanan 5 megapiksel kamera. Sony Ericsson PXi raflarda bulabileceğiniz bir ürün değil henüz ama rağbet görmeye başladı. Ayrıca Sony Ericsson PXi 2 sim kartı aynı anda aktif olarak çalıştırıyor bu yeni pazarı keşfeden Sony Ericsson galiba diğer markalara fark atmaya hazırlanıyor.

Fotoğraflar için:http://www.bogarak.hu/wg_pxi/
    Videosu için:http://www.youtube.com/watch?v=YJHIMO4nsbM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoxetin -- 13 Aralık 2007; 15:41:47 >

• fake
  • Dostum,,o topiği açan arkadaşta en az senin kadar iyi biliyor o resmin fake olduğunu..
    Ama daha önce birçok SE fake olduğunu sandığımız modelleri seri üretime geçti.
    Ayrıca bu bir concept ürün,belli olmaz üretilebilirde..
    Hemen ban'lamaya nedakar meraklısın yaw
  • Elbette bu ürünün kendisinin de resminin de sony ericsson tarafından doğrulanmadığını, duyurulmadığını biliyorum. Hakkında onca şey araştırmasam buraya koymazdım. Ama gerek SE, gerekse diğer birçok markanın benzer ürünlerinin aylar öncesinden bu şekilde "sızdığı" da su götürmez bir gerçek..
  • Arkadaş zaten "resmi olmayan, henüz doğrulanmayan" filan diye belirtmiş.
    Nedir abi ota çiçeğe "ban"?
  • Arkadaşlar Fake de olsa Cihazın tasarımı, ekran kalitesi muhteşem..eminim özellikleri de bir o kadar iyi olur. Tabii piyasaya sürülürse.
    Umarım böyle bir cihaz için çok fazla beklemeyiz..
  • eğer böle bi tasarım yaptılarsa yaptıkları gibi çöpe atsınlar. Tasarım estetik bana göre 0. Cep telefonu mu alıyon fotoğraf makinası mı? Ekranın büyüklüğü bana aşırı büyük geldi, ama renk olarak kırmızı beyaz renklar çok güzel olmuş ülkemizde benimsenmesi zor olmas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cinli cift kartli telefonlarin bini bir para. N95, IPhone vb.lerinden sonra sira SonyE cakmasi cift kartli telefonlara gelmis sanirim, google'layin siz de goreceksiniz. Bence sahte ve eger uretildiginden suphe ediyorsaniz SonyEricsson'un sitesinden (global) news/haber'ler kismindan boyle birseyin duyurulup duyurulmadigina bakin... ;-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.