Şimdi Ara

____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.742
Cevap
1
Favori
194.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar önceden böyle bir topic wardı ama daha sonra bölümleme olunca dağıldı...bn de sadece s.e telleriyle olsun dedim...her türlü resmi koyabilirsiniz manzara fln...we telefonunuzun markasını yazın her türlü s.e olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1959 -- 13 Mayıs 2006; 12:49:19 >

• nokia olmaz mi
  • Bende yazacaktım daha önce resimleri vermiştik diye ama sen belirtmişin... Se ye ayrıcalık olsun eve gideyim bi kaç tane atarız..
  • tamam dostum yollayın resimleri bn de yollıcam şu bluetooth çalışırsa...
    riza_fb dostum nokiaya da açarız sen iste
  • W800 (640X480)

____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____
  • ewet güzel dostum ama bişiy dicem şimdi hep 640*480 çekmemiz lazım di mi yoksa kabul edilmio büyük die?
  • imageshackle ekleyebilirsin 2mp resimlerini buyur link
    http://www.imageshack.us/ gözatla resmini seç resize yap 2mpe getir sonra host it ve tabiiki orda çıkan linki buraya yazcaksın ben en alttan 2. yazıyorum farkediyor mu bilmiyorumda
    quote:

Orjinalden alıntı: MeTTaLLiCa

ewet güzel dostum ama bişiy dicem şimdi hep 640*480 çekmemiz lazım di mi yoksa kabul edilmio büyük die?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTTaLLiCa

ewet güzel dostum ama bişiy dicem şimdi hep 640*480 çekmemiz lazım di mi yoksa kabul edilmio büyük die?

Sağdaki reklam alanı büyük resimleri kesiyor. 640*480 daha güzel gözüküyor o yzden onu koydum.
  • ok bn de becerirsem uğraşcam olmazsa 640480 koyarım...
  • yok aslında basit yawgözatla resmi seçiyorsun sonra hemen o gözatın orda resize seçeneğini açıp 2mp yap(noolur noolmaz)sonra host it yapınca resim ekleniyor bu sırada biraz bekliyorsun sonra sayfa yenilenince linkler geliyor onların en alttan ikincisini yapıyorum ben(fark ediyor mu bilmiyorumda)onu kısayolu kopyala yapıp linki yorumuna yazcaksın bu kadar
  • tamamdır dostum olayı söktüm şu an uğraşıoum...
  • yaaa o olayı çaktım kolayda şimdi 30-40 tane süper resmim wardı ama 2mp...neyse yeni çekcem artık...eee yok mu yollayan k750i w550i w900i fln...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1959 -- 13 Ocak 2006 15:38:02 >
  • Başka resim yok mu ???
  • işte bunlar da şu an çektiğim bir iki resim...640*480 boyutunda...2 tanesini ışıkla tekini normal çektim...
  • HADİ ARKADAŞLAR YOK MU RESİM!!!!
  • benden de resimler k700i
  • onceki olmadi galiba dosya cok buyuk diyo
  • gönderenler az olmuş
  • yaa bi de k750i w900 fln gelse...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.