Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canozpinar

quote:

Orijinalden alıntı: winsome

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Arkadaşlar C905 konusuna da yazdım aslında ama oraya pek bakan olmadığı için cevap alamadım. Ben dün kendime c905 aldım. Bu telefonda wayfinder yüklü olarak geldi açtığım zaman loading diyor ve kalıyor uzun süre. Telefonumun internet ayarları yapılı değil ben şu an yurt dışındayım. Acaba bu telefon gprs lemi bağlanmaya çalışıyor? Wi-fi ile internete bağlıyorum ama sonuç değişmiyor. Benim bu gps'i aktif hale getirmem için ne yapmam lazım bir aydınlatırsanız sevinirim. Yolumu daha raha bulurum millete zırt pırt yer sormam diye bunu aldım bu sefer de gps'i açamadım.

Dostum java işletim sistemleridne gps kullanmak ölüm. Telefona uygun adam akıllı bir program yok. Routenin ve Nokia Maps ın java sisteminde çalışan uygulamarı var ama daha bir türlü bulamadım programı hep telefona gömülü olarak geliyor programlar.

GPRS üzerinden harita yüklüyor wayfinder ve googlemaps ama ben mesela Wlan a bağlanıyorum internet ayarlarınıda bir tane yalandan gprs bağlantısı yapıyorum apn yi boş bırakıyorum o şekilde haritalar geliyor wifiden.

Çok teşekkürler dediğiniz şekilde yaptım. Fakat telefon kesinlikle gps uydusu bulamıyor. Açık havada dışarıda o kadar denedim uzun uzun bekledim ama boşuna. Bu sorunu yaşayanınız var mı?

ayarlarında gps devre dışı bırak ve etkinleştirme ayarı var. onun açık olduğuna eminmisiniz.
    ben g705 ile memlekete giderken 100mb int.paketi aldım. wayfinder ve google maps sorunsuz çalışmıştı.
    ama dediğiniz gibi çalıştıramayan çok arkadaş var.
    seustan update yapmayıda deneyebilirsiniz.

• Evet eminim GPS açık. Telefona Türkçe menü yüklemek için dün en son sürümü kurdum ve problemim devam ediyor. Bu SEUS ile update yapmamın bir farkı olur mu acaba?
  • bn g705 i yeni aldm bi hafta kadar oluo cok guzel bi tel elimdn bırakmak ıstemıorm gerek gorunus gerek ozellik bakımndan..ben hıc guncelleme yapmadm yapmak istiorm.guncelleme yapmanın tele bı zararı warmı?we nasıl yapıldıgını bı arkadas guzelce acıklarsa sewırm..telin gorunusunede laf soleyen arkadaslara soleım goren herkesın ilgısını ceken bı tel gayet guzel sık we kullanıslı bi tasarm almak isteyenlere tafsıye ederm pisman olcagınızı zannetmıorm bn cok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rouge34

http:/****.com/files/257520487/customize_upgrade.xml.html
    Yıldızlı yere rapidshar.e(aradaki noktayı kaldırın) yazın

Bu linkten customize upgrade'yi bilgisayara indirin.A2 ile telefonu bağlayınca sırasıyla tpa/preset/custom girip açılan listeye bilgisayara indirdiğiniz xml dosyasını bu listeye sürükleyip bırakın,tamamdır.

Çok mesajlaşan biri olarak bu özellikten çok memnunum.Ayrıca yolladığınız mesajın yanına ufak bir onay işareti de çıkıyor mesajın ulaşıp ulaşmadığını belirtmek için..

Şimdi yeni fontlar arıyorum.Bulursam burada paylaşırım.

Arkadaşım linki yeniler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn23

quote:

http:/****.com/files/257520487/customize_upgrade.xml.html
    Yıldızlı yere rapidshar.e(aradaki noktayı kaldırın) yazın

Bu linkten customize upgrade'yi bilgisayara indirin.A2 ile telefonu bağlayınca sırasıyla tpa/preset/custom girip açılan listeye bilgisayara indirdiğiniz xml dosyasını bu listeye sürükleyip bırakın,tamamdır.

Çok mesajlaşan biri olarak bu özellikten çok memnunum.Ayrıca yolladığınız mesajın yanına ufak bir onay işareti de çıkıyor mesajın ulaşıp ulaşmadığını belirtmek için..

Şimdi yeni fontlar arıyorum.Bulursam burada paylaşırım.

Arkadaşım linki yeniler misin?

http://rapidshare.com/files/270932707/New_G705_Acoustic.zip.html

• Teşekkür ederim Emeğine sağlık
  • G705, bugün ben de sipariş ettim Gold'dan, bakalım gelsin görelim artık aldığımıza değecek mi :) SE hastasıyım, W810i kullanıyodum ama sırf değiştirmek için yeni bi SE alayım dedim, burda yazılanları görünce alma kararı verdim. DH etkili oldu yani :) paylaşım yapan herkese de teşekkürler...
  • rouge34 dediğin dosyayı indirdim. a2 uploader a içindekileri yükledim fakat olmadı

Acaba yanlış mı yaptım?
  • tasarım olarak güzel, ince ve zarif bir duruşu var .
  • quote:

rouge34 dediğin dosyayı indirdim. a2 uploader a içindekileri yükledim fakat olmadı

Acaba yanlış mı yaptım?

A2 ile bağlanınca ifs>settings>acousctic klasörüne indirdiğiniz dosyaları topluca bu klasöre sürükleyip,shutdown fs manager'e basın.
  • telefola tema indiriorm temanın ozellıklerınde back to back tekı gibi menu gosterio ama acınca ole gozukmuo nasl ole yapabılırm yardm edersenz cok sewnrm
  • quote:

quote:

rouge34 dediğin dosyayı indirdim. a2 uploader a içindekileri yükledim fakat olmadı

Acaba yanlış mı yaptım?

A2 ile bağlanınca ifs>settings>acousctic klasörüne indirdiğiniz dosyaları topluca bu klasöre sürükleyip,shutdown fs manager'e basın.

Ben bubble mesaj özelliğini istiyordum. Acoustic için sağ ol. Senide de çok uğraştırdım ama çok istiyorum
  • quote:

quote:

quote:

Acaba yanlış mı yaptım?

Ben bubble mesaj özelliğini istiyordum. Acoustic için sağ ol. Senide de çok uğraştırdım ama çok istiyorum

http://rapidshare.com/files/272094995/customize_upgrade.xml.html

customize_upgrade.xml isimli bu dosya'yı tpa/preset/custom klasörüne sürükle.

• Arkadaşlar telefonda mobil tv kesinlikle yokmu hiç bi şebekede? Kullanan kullanmayı başarabilen bu konuda söyleyecek sözü olan varsa bekleriz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Acaba yanlış mı yaptım?

http://rapidshare.com/files/272094995/customize_upgrade.xml.html

customize_upgrade.xml isimli bu dosya'yı tpa/preset/custom klasörüne sürükle.

Çok teşekkür ederim.Eline sağlık Allah razı olsun.

• youtube'da izlenilen videoları telefona kaydetmenin bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: type25

merhabalar,servisten p990i cihazımı 2. kez olmak üzere değiştirdiler ve g705 verceklermiş,öğrenmek istediğim bu cihazda güvenlik tuş kilidi ya da diğer bir deyişle parola korumalı tuş kilidi var mı?
    saygılar...

quote:

Orijinalden alıntı: perperek

telefon kilidi var istediğin şifreyi verirsin.

tuş kilidi var ama şifre veremiyorsun. telefon kılıdı var sadece
  • quote:

#qmash #

http:/****.com/files/259427943/New_G705_Acoustics.rar.html
    *****(Rapidshar.e)

Zil sesinin 2 kat artmasını istiyorsan yukarıdaki link'ten acoustic telefona yükle..Bu sefer de millet senden rahatsız olacak.

Ayrıca bu acouctics'de kulaklıkla müzik dinlerken bass sesi biraz daha artıyor.Tüm kullanıcılara tavsiye ederim.

A2 ile ifs>settings>acousctic klasörüne indirdiğiniz dosyaları topluca bu klasöre sürükleyip,shutdown fs manager'e basın.

Link kırık ılgılenırsen sevinirim kardesım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedKaya

quote:

#qmash #

http:/****.com/files/259427943/New_G705_Acoustics.rar.html
    *****(Rapidshar.e)

Zil sesinin 2 kat artmasını istiyorsan yukarıdaki link'ten acoustic telefona yükle..Bu sefer de millet senden rahatsız olacak.

Ayrıca bu acouctics'de kulaklıkla müzik dinlerken bass sesi biraz daha artıyor.Tüm kullanıcılara tavsiye ederim.

A2 ile ifs>settings>acousctic klasörüne indirdiğiniz dosyaları topluca bu klasöre sürükleyip,shutdown fs manager'e basın.

Link kırık ılgılenırsen sevinirim kardesım

Üstteki mesajımda yeni link var.

• mail atarken fotoğraf ekleyebiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.