Şimdi Ara

Sony Ericsson Garanti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurt dışından (avrupa) buraya getirilmiş faturalı belgeli vs. telefonların garantisi nasıl oluyor? Benim telefonumun servise gitmesi gerekecekte galiba?

• Aynen TRden almış gibi oluyor.Yani Tam agranti kapsamında.
    Genpa veya KVK teknik servisine git,onlar hallederler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: XeonV

Arkadaşlar yurt dışından (avrupa) buraya getirilmiş faturalı belgeli vs. telefonların garantisi nasıl oluyor? Benim telefonumun servise gitmesi gerekecekte galiba?

Telefonu nasıl getirttin.gümrükte kayıt olması gerekiyodu.
  • Ben aynı zamanda hollanda vatandaşıyım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeonV -- 4 Eylül 2006; 11:49:24 >
  • aynen buradaki servislere yaptırabilirsin.
  • Bir de ben şeyi sorcam ben telefonu getirdim ama kayıt ettirmeyi unuttum 10 gün sonra tekrar havaalanına (artık ne akla hizmetse) gittiğimde gümrükteki memurlar bana son bir aydır uygulanmakta olan bir yasadan (eski kağıdın üzerine kaba bir el yazısıyla yazılmış ) söz ettiler buna göre geriye dönük işlem yapılamıyormuş yani şimdi yurt dışına çıkıp geri geldiğimde doğru...gümrük bürosuna koşarak (zaman geçmesin böylece geriye dönük olmaz ) telefonu telefonun ücretinin %10unu ödeyerek ki buda bana yaklaşık €36 yani yaklaşık 65 Ytl'ye mal olacak şekilde kayıt ettirmem gerekiyormuş. Şimdi ben naaapppiiim yaw böyle devletin demeyeyim de nediyeyim

• Burası Türkiye
    Sanırım cevap yeterli olmuştur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • faturası olduktan sonra hiç sorun olmaz yetkili serviste garanti kapsamında yapılacak şeyler aynen buradaki telefonlar gibi yapılır.
  • buradaki servislerde de tam garanti altında.
    benim Almanya'dan gelme K800i telefonum bozulduğu için KVK Kozyatağı şubesinde 1 haftadır teknik serviste.
  • Arkadaşlar size uydum Çekmeköyden Taaa Kadıköye indim orda 5-6 tane telefoncu dolaştım tek söyledikleri şu oldu bu telefonun garantisi sadece Aldığınız ülkede olur yani Hollanda da dediler... Kafayı ycem yaw lloyd arkadaşım Kozyatağındaki KVK servisi nerde bi tarif etsen Ataşehir yönünden nasıl giderim ya PM at yada burdan yazarasan çok iyi olur!!

Herkese iyi günler
  • bak birader, sen resmen yetkili olmayan kişilere danışma bile. biz amerikadan, avrupadan laptop alıp kullanıyoruz ve hepsi bu sonyericsson gibi "international guarantee" 'ye sahip ve garanti kapsamındaki( garanti belgesinde yazan ) ülkelerde anlaşmalı teknik servislere telefonunu götürebilirsin.

Kozyatağı KVK bireyselin yeri oldukça basit. Kadıköyden Gebze minibüslerine bin ve bostancıdan bir evvel ki köprünün orda in.( Bayer caddesininin başlangıcı) zaten hemen 50 metre ilerde solda Bayer caddesinde. Önü hep kalabalıktır, anlarsın zaten. Kime sorsan söyler sana esnaftan.
  • Abi zaten Uluslar-arası garantisi olması gerektiğini biliyordum da sorun bundan anlayacak işimi yapmak isteyecek Servis bulmaktı..

Tarif için çok saol!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.