Bildirim
sony ericsson İÇİN MYPHONEX YAZILIMI!!!!!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
google ye MyPhoneExplorer yaz. Sonuçlara bak. Çok güzel bir yazılım. Bilgisayara kuruyorsun telefondaki bilgilerin rehber sms vs. vs herşeyin yedeğini alıyorsun. Güzel bir program... -
@hector283,
bence konusma yapamazsın o tür programlarla. bluetooth baglantisi bunun için yeterli gelmiyecektir.
My Phone Explorer da pc den cagri baslatabiliyosun ama yine telefondan konusuyosun. ayrıca telefon calarsa pc dende caliyo -
tşkkürler. bi denicem... -
Ben sony ericsson PC suite 4.0 progrmını kullanıyorum fakat arama yapmıyor SMS ve veri transferi gibi işlemlerde kullnıyorum en çok. -
programı şimdi yükledim. gayet başarılı buldum. arama sms göndermede sorun çıkmıo ve çok fonksiyonlu. geliştirenlere teşkkürler....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X