Şimdi Ara

Sony Ericsson MBW-150 serisi saatler; kol saatleri de Bluetooth'landı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: knidos

quote:

Orjinalden alıntı: someone74

quote:

Orjinalden alıntı: knidos

Bluetooth'lu Sony Ericsson Saati MBW-100 peki bu nezaman gelecek bu daha güzel bence şekil olarak?? MBW-150 serisi saatlerin özelliği dahamı iiyi??

Sony Ericsson MBW-150 serisi saatler; kol saatleri de Bluetooth'landı

Haberin karizmasını yedin bitirdin Saat dediğin karizma tamamlayıcısıdır. BEn bu saati beğendim açıkçası, al sana görev; haberini de senden bekliyoruz artık

eevet evet tamam hallderiz cıkınca alıcam zaten hemen!! Kolumda istiyorum onu

tamam ozaman incelemsinide bekliyoruz buyrun buda videolu incelemehttp://www.youtube.com/watch?v=385SISfXUNU&NR=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 2 Temmuz 2007; 18:54:28 >

• çok güzel saat olarakta ama çok pahalı ucuz olsa hemen alırdım walla
  • Saatler ne yazık ki ülkemizde daha da pahalı olacaktır.
  • fiyatlar gerçekten fazla ama bi süre sonra mutlaka inecektir her elektronik alette oldugu gibi bize düşen sabredip beklemek
  • Konuyu hortlatiyorum ama Teleplus diye bir turk internet sitesinde nihayet MBW-150 satisa sunulmus, tabii bir telefon fiyati kadar cok olan kazik fiyati ile . Sonunda artik mbw-150 Turkiye de tabii eger site dogruyu soyluyorsa:

http://www.teleplus.com.tr/v3/index.php?p=show&pid=55140&k_id=806&kn=SONY+ER%DDCSSON+BLUETOOTH+SAAT

Havale ile : 500.51 YTL
    Bizde : 432.82 YTL + KDV
    Kdv Dahil : 510.73 YTL

• Bütün herşey cep telefonu odaklı oldu. Acaba iyimi kötümü bu durum. Saat için ben düşünmem ama herkesin zevki farklı.
  • Şarj aleti almak istiyorum nerede bulurum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.