Şimdi Ara

Sony Ericsson Satio'nun kullanıcı şikayetlerinden dolayı İngiltere'de satışı durdu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
8.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar ilk cıkan yazılımlarda mutlaka problemler olur bir arkadasım satio kullanıyor 2-3 ay oldu alalı yenı yazılımla sorunlar kalmamıs gıbı gorunuyor update yapın r2ak006 son yazılım setool box la olursa daha ıyı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

quote:

Orijinalden alıntı: quzman

''Symbian işletim sistemiyle göz dolduruyordu.''

Allah aşkına Symbian ölsün artık yeter ...

sen symbian ölsün diyorsun ama onun üstüne daha iyi bi sistem yok.i phone un sistemi var ancak onunda bazı sorunları var.kalkmış symbianı kötülüyorsun.kaçtane akıllı telefon kullandın yada kullanabildin...aklı olan symbian kullanır..herkes istediğini kullansın benim tercihim symbian....

Symbian ölsün eğil öldü bile... Yüzüne bakan yok. Smartphone almak için araştıranlara bir bakın. Ya Android ya da WM alıyor. Her ikisinin dışında iPhone tercih ediliyor... Symbian ölsün değil, Symbian öldü...

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Orijinalden alıntı: wox

quote:

Orijinalden alıntı: quzman

''Symbian işletim sistemiyle göz dolduruyordu.''

Allah aşkına Symbian ölsün artık yeter ...

sen symbian ölsün diyorsun ama onun üstüne daha iyi bi sistem yok.i phone un sistemi var ancak onunda bazı sorunları var.kalkmış symbianı kötülüyorsun.kaçtane akıllı telefon kullandın yada kullanabildin...aklı olan symbian kullanır..herkes istediğini kullansın benim tercihim symbian....

Symbian ölsün eğil öldü bile... Yüzüne bakan yok. Smartphone almak için araştıranlara bir bakın. Ya Android ya da WM alıyor. Her ikisinin dışında iPhone tercih ediliyor... Symbian ölsün değil, Symbian öldü...

+1905

• sony gibi telfona sahip ol öp başına koy en üstte yorum yapan mesaj delisi arkadaşım telefonu kullanmayı blmedieğinden dolayı yaptığın saçma yormları okudum ...

bende kçullanıyorum haftada yakasık 3000 küsür sms atıyorm 7 ayldır kllanıyorm ilk günkü gibi hızlmı ve dinamik bir G705 e sahibim sony in yaptığı ürünleri kskanıp ta mı yorm yapıyorsn sony den anlamadığın için mi?

• kedi uzanamadigi cigere mundar dermis SE en iyi 3 markadan 1'si suan Z520i kullaniyorum gayet iyi...
  • evet arkdaşlar satio kullanan biri olarak şunu soyleyebılırım ben memnun değilim;
    1. dokunmatiği donuyor

2.uygulama indirirken sertifika sorunu çıkıyor. ( gerçi telefonu hack ledim artık problem kalmadı denılebılır.)

3.şarjı BİR gün bile dayanmıyor.

Tek güzel tarafı kamerası..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.