Şimdi Ara

Sony Ericsson w380i Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadaşLar bu telefonu sırf müzik dinlemek için aldım. Adındada walkman telefon yazıor. Ama samsung e250de bile bundan daha fazla ses çıkıor. Bir Çıkar yolunuz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSanalordx -- 11 Kasım 2008; 18:31:53 >

• Tek çaresi acustic dosyalarını değiştirmek

ama hakkaten çok kısık ses çıkıyor w380 den...Yinede ses yükselir.....
  • Onu nasıl yapıcağımı anLatırmısın bana?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xSanalordx

ArkadaşLar bu telefonu sırf müzik dinlemek için aldım. Adındada walkman telefon yazıor. Ama samsung e250de bile bundan daha fazla ses çıkıor. Bir Çıkar yolunuz varmı?

sesinin kısık olması saglık standartları yüzünden kardesim ama sen saglık maglık önemli degil dersen akustik yüklicen forumda konusu mevcut...

farukkk nick.li arkadasımızın imza deposuna bak
  • Arkadaşım bana tam olarak neleri indirmemi ve nasıl yüklememi anlatan bir link atarmısın?
  • arkadasım diyorum ya sana forumda farukk nickli arkadasın imzasına bak diye orda yazıyor hersey istedin her türlü link var ...
    daha ne diyim onuda az emek harcayıp ara hangi topice girsen kesin vardır...
  • oraya baktımda w380i ile ilgili düzgün bir bilgi bulamadım :S
  • kardeş orda senin için ne gerekiyorsa başka bir model için bile anlatsa sen onu kendi modeline uygun olanlarını indir mesela akusticmi atıcan önce akustik bulucan artık onu bu model için bulabilirsen... sonra nasıl yükliceni imzasında yer alan setool anlatımıyla yapıcan...

forumda tüm modellerin yazılım yüklemeleri diye bir konu vardı onu aramanı tavsiye ederim...
    zamanım olsa ben linki atarım sanada zaman yok sen ara bulursun onu zate en fazla 2sayfa geriye düşmüştür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.