Şimdi Ara

>> SONY ERICSSON W810i REVIEW by KNIGHT << (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.780
Cevap
5
Favori
152.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradaki gereksiz mesajlar ve senin editlediğin mesajlar silindi KNİGHT586..
    Şu an daha düzenli .. Topic için tebrik eder, devamını dilerim ...
  • Açtığım topic şimdi daha düzenli olmuş. Teşekkür ederim...
  • Manyak telefonda ben w850i yi bekliyorm
  • telefon çok hoş araştırma içinde ayrıca teşekkürler ama k750 den sonra k800 kullanmayı istiyorum aklıma girmesin w810
  • @KNİGHT586,
    güzel çalışmatelefonun hayırlı olsun
  • ekranı küçük geliyor mu ne bilim çektin resimlere faaln bakarken??
  • Telefonun ekranı her ne kadar Nokia'nın N serisi kadar büyük olmasa da bana hiç küçük gelmedi. Ekranda video izlemek ve fotoğrafları incelemek oldukça keyif verici. Ekran zaten oldukça net ve aydınlık.
  • tel canavar gibi knight586 çok başarılı bir çalışma olmuş, kutlarım bu arada w810 999'dan 1049'a çıkmış teknosada bonus kartımın hesap kesimi 22siydi, geçsin diye bakıyordum, zam yapmış hıyarlar şimdi teli ben alırım 3 güne kalmaz fiyatı düşer

• incelemede güzel telefonda
  • Bu konuda oldukça şanslıymışım. 2-3 gün daha bekleseydim ben de 1.049 YTL verecektim. Euronun da ne olacağı hala belirsizliğini koruyor. Bu durumdan teknoloji meraklıları çok zarar gördü. Euroya ve dolara
  • Ben usd 1.314 iken 856 Ytl ye aldım genpatech.com'dan sanırım çok iyi bir zamanlama idi ama tabi şansdı
  • Bugün Teknosa'ya gittiğimde görevlilerden biri W810i ile telefon için tasarlanmış hoparlör setinin tanıtımını yapıyordu. Hoparlör sesi oldukça iyiydi. Ama fiyatlar uçmuştu. İşin kötü tarafı euro ve doların düşüp düşmeyeceği belli değil. Hala olumlu bir tablo çiziliyor. Ama kesinlikle ters giden birşeyler var.

Bu yaza telefon veya bilgisayar donanımı almayı düşünüp alamayanlara Allah sabır versin. Çok kötü oldu.
  • aynen katılıyorum bu euro ve dolar insanları çok yakcak daha. ben daha 2 gün önce 689dan k750i aldım bgn 749 ytl olmuş teknosada. hükümete ekonomiye
  • W810i'nin beyaz rengi de oldukça şık duruyor.
  • türkiyeye gelirmi beyaz SE genelde pek renk getirmioda
  • Şu an için Sony Ericsson'un W810i'nin beyaz rengini Türkiye'ye getirip getirmeyeceği belirsiz. W900i'nin beyazını da getirmemişlerdi. Ama K750i'nin gri rengi uzun zaman sonra Türkiye'ye gelmişti. Kısacası ne olacağı belli olmaz...
  • Fotoğraf 2

• Fotoğraf 3

Makro 1

Makro 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 25 Haziran 2006; 23:32:48 >

• UP
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.