gerçek telefon çıkınca kasa daha iyi olacaktır tabi kalitesainden bahsediyorsanburdan görünümünden bahsediyorsan
bilemeyecem ama bence w800 ün üst modeli olarak değilde s700 ün üst modeli olarak çıkar gibime geliyo.çünkü bu kadar hızlı üst modelini çıkarmaz gibi.p800-p900-p910 k700-k750 aralarında 1 er yıl var yanılmoyorsam.
S700 ün üstü olsa S750 die çıkarırları ama bu W850 ama neden W800 üsütünü çıkarma gereği duysunlar anlamadım tel zaten daha yeni ilginç
2006 sonlarına doğru çıkacak zaten.. hele bismillah daha tanıtımı yapılmadı; ortada sadece bi kaç resim var
u-lan w800i alalı bir ay oldu söyleniyordum bas konus yok falan diye koymuslar iyi güzelde bu kadar kısa süre içerisinde se nin yaptıgı ayıp walla
s700 ve o tip kasaya sahip telefonları beğenemedim gitti bi türlü
orada bir 5 gb hafızadan bahsediliyor o ne öyle yaw. eğer varsa w800 ve diğerleri biraz kenara çekilsin bakayım. majesteleri geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: subuti
orada bir 5 gb hafızadan bahsediliyor o ne öyle yaw. eğer varsa w800 ve diğerleri biraz kenara çekilsin bakayım. majesteleri geliyor
Speicher: 5GB Festplatte
bu ne bea
speicher hafıza demek. Herhalde 5gb sağlam bi hafıza koyacaklar ama genişletilmeyecek. Almancayı yarım yamalak bilen bi arkadaşım çevirdi walla. Sözlükten baka baka.
Yazdığım dopru olmayabilir ama almanca-turkçe sözlük de kelimeleri yazarsanız bu anlama geliyor.
oldukça özellikli ve güzel bir walkmen olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: CANKUTSAL
Netze: Triband GSM, 3G UMTS, EDGE
Speicher: 5GB Festplatte
Memory-Slot: Nicht bekannt, eher unwahrscheinlich
Display: 320x240 Pixel (QVGA) mit 262.144 Farben
Konnektivität: Bluetooth Version 2, Klasse 2 und IrDA
Kamera: mindestens 2.1 Megapixel Kamera (vielleicht auch 3.0) mit 8x digitalem Zoom und Autofokus
Audio: Stereo-Lautsprecher und 3D-Surround-Sound
Abgewandelte Software vom W800i möglich
vermutlicher Erscheinungstermin: Um den Jahreswechsel 2005/2006
Bu güzel ama ben w800 ü daha çok beğendim
quote:
Orjinalden alıntı: Gargi®
Bu güzel ama ben w800 ü daha çok beğendim
ewt ben de w800
Bu telefonun bir gün adam gibi bir rengini yapsınlar da gözüm açık gitmeyeim. w800 almak istiyorum fakat Renk olayı bitiriyor.
her zaman dediğim gibi ben sonyericsson anasını a.k ulan bi de smartphone ya en sonunda aldıracaklar baa k750 sonra söve söve bi hal olacamn.
s700i satıp k750 almıştım fakat sonra s700i çok aradım kullanımı kesinlikle zor değil her an kullanmadığın tüm özellikleri saklayan bir yapısı vardı w850 nin çıkmasına çok sevindim kesinlikle alınması gereken bir telefon olacak ♥♥♥
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme