Şimdi Ara

sony ericsson x peria neo v

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony ericsson x peria neo v telefonu kullanan varmı _ ? bu telefonu almak istiyorum ama bir kaç sorum var

bu telefon da görüntülü görüşme nasıl oluyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiviti55 -- 20 Aralık 2011; 0:23:43 >

• Operatör üzerinden görüntülü görüşme maalesef yok! Skype, Google Talk gibi uygulamalar vasıtası ile görüntülü sohbet yapabilirsin.

cevabın için teşekkür ederim ...ama sony ericsson u 5 yıldan beri kulllanıyorum w710i ama artık yeni telf isityorum sony x peria olsun istedim ama malesef olmayacak :((

resmen hayallerim yıkıldı x peria serileri harika ama operatör üzerinden görüntülü konuşma olmaması hayal kırıklığı k770 serisinde bile bu var teknolji tamam ama 2 tarz da görüntülü olsaydı keşke sırf bu yüzden vazgeçtim bu telefondan çünkü bana operatör üzerinden görüntülü konuşma özlelliği olan bi telefon lazım hemde son teknolojili
  • Nasıl ya
  • bu telde görüntü konuşma yok öndeki kamera sadece netten skype gibi programların görüntülü araması ile konuşuluyor.yani intenet üzerinden webcam gibi.
    kamera olarakta gayet tatminkar çok iyi denemez ama iş görüyor ama zaten en iyisi bile dijital fotoğraf makineleri kadar iyi değil zaten ondan telefonlarda çok iyi diye bişey yok.gündüzleri oldukça iyi foto çekiyor.karanlıkta tabi sıkıntı oluyor sonuçta lensinin kalitesi ve diyagram açıklığı vede flaşı fotoğraf makinelerindeki gibi değil.
    hdmı plastik kısmı çabuk bozulmaya başlamış demişsin olabilir sonuçta orası plastik sen hergün defalarca aç kapa yaparsan doğal olarak deforme olacaktır.bu neo v için değil bütün teller için böyle.
    bu telden daha iyisi var mı var yok diyemem ama bu fiyata bundan daha iyisi yok diyebilirim.daha yüksek fiyatlı olanlarda bence fiyatının performansını vermiyor.örnek vermek gerekirse iphone4s 2500 tl ne demek tamam iyi tel ama 2500 tl lik değil hiç bir tel o fiyat olmamalı.

bunu yazmış bi arkadaş bende operatör üzerinden görüntülü görüşmek iin bi telefon lazım

• Operatör üzerinden hiçbi android telefon görüşme yapamıyor arkadaslar ya nokia yada i Phone alacaksınız illaki sebekeden görüntülü konusma yapmak istiyorum derseniz. Ama skype dan bizzat denedim çok verimli bi şekilde goruntulu konusma yapabiliyosunuz.
  • samsung wawe direk görüşma yapıyor ama
  • Wave android değil Bada kullanıyor.
  • samsunga yöneldim sanırım :))
  • neoV de olmayan tek şeyi istemişsin takdir ettim
  • en önemlisi bu özelliğiydi görüntülü konuşma 1.sıradaydı bende malesef vazgeçtim yoksa gözüm kapalı alacaktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.