Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Arc S VS HTC Sensation ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam neresi taraflı gerçekleri söylüyorum telefonu daha yeni aldım yarın gelicek arc s almadan önce baya araştırdım videoları izledim.Htcler hoşuma gitmiyor benim çok ruhsuz telefonlar söyle diyim arc s i 888tlye aldım htc sensation xe de aynı fiyat olsa gene arc s i alırdım.Donanım olarak tabiki sensation xe üstün ancak dediğim gibi işlemciyle ilgili sorun yok 1,4ghz işlemci gayet yeterlidir.Sadece ram sorun bu sene sorun olmasada önümüzdeki sene 512mb ram bazı uygulamalara yetmeyebilir ancak genede htc yi tercih etmezdim gider nexus veya samsung note alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheisse -- 11 Ocak 2012; 23:34:24 >
  • HTC Sensation XE seçmek için haklı nedenleriniz

Sony Ericsson Xperia Arc S VS HTC Sensation ?
    Çok daha yeni bluetooth desteği v3.0 Sony Ericsson Xperia arc S 'de 2.1 Daha hızlı veri transferi, ve diğer çevre bluetooth cihazlara bağlanırken daha düşük güç tüketimi

Daha daha fazla bellek (RAM) 768 MB Sony Ericsson Xperia arc S 'de 512 MB %50 daha fazla bellek ile daha hızlı, akıcı, kesintisiz kullanıcı deneyimi

Daha hızlı işlemci Qualcomm MSM 8260 Dual-core 1500MHz Sony Ericsson Xperia arc S 'de Qualcomm MSM8255T 1400MHz Uygulamalarınız ve oyunlarınız için daha güçlü ve hızlı bir işlemci (%7 civarında daha hızlı)

Daha yüksek çözünürlüklü ekran 540x960 Sony Ericsson Xperia arc S 'de 480x854 %26 daha yüksek çözünürlük

Daha büyük ekran 4.3" Sony Ericsson Xperia arc S 'de 4.2" Yaklaşık % daha büyük ekran

Görüntülü sohbet Var (3G ve Wi-Fi) Sony Ericsson Xperia arc S 'de Yok Ön taraftaki kamera sayesinde görüntülü sohbet yapabilirsiniz

Daha iyi çözünürlükte video 1080p 1920x1080 Sony Ericsson Xperia arc S 'de 720p 1280x720 Yaklaşık 2 kat daha yüksek çözünürlükte video

Daha yüksek pixel yoğunluğu 256 PPI Sony Ericsson Xperia arc S 'de 233 PPI %10 daha keskin yazı, resim ve video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 12 Ocak 2012; 0:38:08 >

• cihaz geldıgınde inceleyip bilgilendirirsin iyi olur
  • hocam sarc s te operator üzerinden görüntülü görüşme var mı kullanan arkdaslar bu yönde bi bilgi verirse çok memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.