Şimdi Ara

Sony Ericsson, Xperia serisi telefonları için Android 4.0 ROM'u yayınladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
18.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yukarda neo yazmıyor bu beta sürüm mü yok neo için ? yoksa hiç mi gelmicek gelcek deniliyordu hocam
  • se yazılım tarafında kral valla her dönem telefonlar için 2 sürüm çıkarma garantisi sunuyor adamlar 2.3 ten 4.0 e atlıyacak
    eski 2010 cihazları içinde böyle yapmışlardı 1.6 dan 2.1 e çıkarmışlardı

açık kaynağa desteklerini de veriyorlar
    boot loaderın kilidi açmak için kendileri websitesi açtılar(custom rom atmak için gerekli)
    custom rom lar için destek olmasa da yardımcı oluyorlar adamlara(custom rom cular için kamera modülü felan yayınlıyorlar.)

hep gene SE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuKe_MaNia -- 16 Aralık 2011; 11:49:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

yukarda neo yazmıyor bu beta sürüm mü yok neo için ? yoksa hiç mi gelmicek gelcek deniliyordu hocam

daha önce yapılan duyuruda 2011'de çıkan tüm modellere ıcs desteği verileceği söyleniyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • offf keşke x10a da gelse bari son güncelleme olsun hadi oda olmadı 2.3.5 fln yayınlasınlar yaaa biz kaldık :(((
  • S.E Farkı
  • Sadece Xperia Arc S,Neo V ve Raya'mı gelecek :S
  • Arkadaşlar;
    Android konusunda bilgisi olanlara soruyorum. NEO V'm var. Görüşme kaydı yapamıyorum. Mikrofondan kayıt yaptığı için, benim sesim çok iyi, karşı tarafın sesi yok denecek kadar az. Radyodan gelen sesi bile kayıt edebiliyorum, ama görüşme kaydı yok. Onlarca program kurdum. Sonuç sıfır. 80 TL lik çift hatlı çin telefonum şakır şakır yapıyor. Sıfırdan sistem mi kurmam lazım? Deneyen var mı? Çözen var mı?
  • telefonla ilgili değil arkadaşım sorun,

sıkıntı androidin telefon kaydetme konusunda dolambaçlı izin vermesi, en iyi programı bile denesen buğulu-uzaktan veya kısık sesli gelecektir...

sen yine dehttp://www.makeuseof.com/tag/5-coolest-voice-apps-android-phone/ burdaki progamları bir dene
  • Yine heyecan yaptım bir anda başlığı görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_TaLos

Yine heyecan yaptım bir anda başlığı görünce

aynen ne zaman görsem içim bi garip oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Orijinalden alıntı: The_TaLos

Yine heyecan yaptım bir anda başlığı görünce

aynen ne zaman görsem içim bi garip oluyor

şunu uplamamanın bi yolu olması lazım benimde görünce içim bir garip oluyor...
  • selam
    xda sitesinde beta sürümler yayınlanıyor.

yüklemek istiyorum ama malesef ingilizce yok. birileri bana aşağıdaki linki tam olarak türkçeye çevirebilir mi?.

hem ben hemde başkaları faydalanmış olur.
    saygılarımla

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1518563
  • Mrb arkadaşlar bir kaç saat önce arkadaşımın samsung s5660 galaxy gio telefonunda resmi olarak 2.3.6 güncellemesini gördüm.
    Bunun üzerine Sony Mobile müşteri hizmetlerini aradım.
    Öğrendiğim kadarıyla.
    Xperia Mini Pro ( kendi telefonum için ) ve diğer modellere 2.3.6 güncellemesi gelmeyecekmiş. zaten 2.3.5 güncellemeside gelmedi.
    Direk olarak ics 4.0 gelecekmiş.
    Ne zaman geleceğini sorduğumda önümüzdeki hafta gelme ihtimali çok yüksekmiş.
    Türkçe dil desteği ile mi gelecek yoksa Türkçe dil desteği için bir kaç ay bekleyecek miyiz dedim.
    Sizi beklemeye alabilir miyim dedi.
    bi süre sonra yaptığı görüşmeye göre öğrendiği kadarıyla ics 4.0 güncellemesi önümüzdeki hafta Türkçe dil desteği ile gelecek diye beni bilgilendirdi.
    İsterseniz sizlerde sorabilirsiniz.
    Sony Mobile müşteri hizmeteleri : 0212 473 77 77

Eğer bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta bir çok Sony Xperia kullanıcısı android ics 4.0 a geçecek...
    şimdiden herkese hayırlı olsun. Arkadaşlar...

• hadi bakalım. her zaman ki gibi beklemedeyiz
  • 12'sinde askere gidiyorum, gitmeden ics'yi goreydim iyiydi :-)

Ertelemiş Sony..

Sony Mobile has confirmed that the Android 4.0 Ice Cream Sandwich update for 2011 Xperia handsets will start from mid-April 2012. The first phones to get the update will be the Xperia arc S, Xperia neo V and Xperia ray. This rollout will continue over 4-6 weeks.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 30 Mart 2012; 18:56:01 >
  • gelsede rahat rahat kullansak artık ;-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalandunya -- 13 Nisan 2012; 13:12:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.