Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia X10 v2.2 Froyo için İmza Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktan belli olduğu gibi gayet açık ve net. Bir web sitesi Xperia X10'a gelecek official ROM Upgrade in Eclair yerine Froyo olmasını istiyor ve bunun için imza topluyor, siz de istiyorsanız adını mail adresiniz ve kişisel yorumunuzu yazarak destek olabilirsin. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama denemekte fayda var. Nasrettin Hoca'nın dediği gibi: "Ya tutarsa..."

Eğer destek olmak istiyorsa tıkla:
    Sony Ericsson Xperia X10 v2.2 Froyo Upgrade Petition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iturkoman -- 7 Eylül 2010; 0:59:51 >

• hadi ama biraz destek olalım imza verenler verdim diye forum a not yazarsa daha iyi olur, donanımhaber'den kaç kişi çıktığını görürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iturkoman -- 7 Eylül 2010; 10:48:31 >
  • İyi de böyle birşey yapacaksanız da çok geç kaldınız. Bi kere güncelleme gelecekse bunun çalışmasına aylar önceden başlamış olmaları lazım yani şuan 2.1 güncellemesi gelmişse çoktan son hazırlıklar yapılmıştır. Bu saatten sonra onu bırakıp 0dan 2.2ye güncellemeye başlanmaz. Ama daha önceden 2.2 geldiğinde 2.2 güncelleme çalışmalarına başlanmış ve duyurulmamış olabilir. Yani kısacası bu saatten sonra sizin demenizle olcak iş değil o daha 2.2 duyurulunca toplansa belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeAYDIN

İyi de böyle birşey yapacaksanız da çok geç kaldınız. Bi kere güncelleme gelecekse bunun çalışmasına aylar önceden başlamış olmaları lazım yani şuan 2.1 güncellemesi gelmişse çoktan son hazırlıklar yapılmıştır. Bu saatten sonra onu bırakıp 0dan 2.2ye güncellemeye başlanmaz. Ama daha önceden 2.2 geldiğinde 2.2 güncelleme çalışmalarına başlanmış ve duyurulmamış olabilir. Yani kısacası bu saatten sonra sizin demenizle olcak iş değil o daha 2.2 duyurulunca toplansa belki...

en azından v2.2 yolu gözükür. Yani Eclair ile jübile yapmamış olur öyle değil mi?
  • 36 hafta sonra 2.1 gelecek.
    2.2 bunun 2 kati surede gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyurtseven

36 hafta sonra 2.1 gelecek.
    2.2 bunun 2 kati surede gelir.

36 hafta ne alaka? maximum 3 aya gelir o bile 12 hafta eder? 36 hafta nereden oldu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iturkoman -- 7 Eylül 2010; 13:55:49 >
  • X10 mini & Mini pro'yada v2.1 güncellemesi X10 ile birlikte gelecek mi?
  • cihaz üzerindeki romla uçuyor zaten 2.2 olursa lap top yerine x10 alır kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: m35

cihaz üzerindeki romla uçuyor zaten 2.2 olursa lap top yerine x10 alır kullanırım

ama 2.2 de gelmek zorunda yani... Rakipleri hep Froyo'ya sahip. Örnek: HTC Desire, Nexus One, Galaxy S... Bir tek X10 v1.6'da kaldı
  • valla yazık gül gibi x10'a 1.6 gidermi ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iturkoman

quote:

İyi de böyle birşey yapacaksanız da çok geç kaldınız. Bi kere güncelleme gelecekse bunun çalışmasına aylar önceden başlamış olmaları lazım yani şuan 2.1 güncellemesi gelmişse çoktan son hazırlıklar yapılmıştır. Bu saatten sonra onu bırakıp 0dan 2.2ye güncellemeye başlanmaz. Ama daha önceden 2.2 geldiğinde 2.2 güncelleme çalışmalarına başlanmış ve duyurulmamış olabilir. Yani kısacası bu saatten sonra sizin demenizle olcak iş değil o daha 2.2 duyurulunca toplansa belki...

en azından v2.2 yolu gözükür. Yani Eclair ile jübile yapmamış olur öyle değil mi?

Zannetmiyom telefon ckali 1 yil oldu yeni guncelleme geliyo 2 yil boynca yazilim destegi verceklerini sanmiyom

• quote:

Zannetmiyom telefon ckali 1 yil oldu yeni guncelleme geliyo 2 yil boynca yazilim destegi verceklerini sanmiyom

Sony Ericsson'larda telefon çıkış tarihinden sonra 2 yıl boyunca yazılım desteği(güncelleme) verilmektedir..
  • quote:

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman
    quote:

Sony Ericsson'larda telefon çıkış tarihinden sonra 2 yıl boyunca yazılım desteği(güncelleme) verilmektedir..

Harbimi:) ii ozaman gelir ins
  • Böyle telim olamaz belki ama yinede destek verdim...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45

Böyle telim olamaz belki ama yinede destek verdim...:)

sağolasın, ben de destek verdim ama ben de sanmıyorum ki bu Tel'i alabileyim
  • quote:

quote:

quote:

Telefon cikali bir yil mi oldu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m35

cihaz üzerindeki romla uçuyor zaten 2.2 olursa lap top yerine x10 alır kullanırım

ama 2.2 de gelmek zorunda yani... Rakipleri hep Froyo'ya sahip. Örnek: HTC Desire, Nexus One, Galaxy S... Bir tek X10 v1.6'da kaldı

benim açımdan çok fark etmez sony ericsson rakipleri üstün donanım kullansada çogu kez geçmiş bir firma x10u elime alıp kullanınca 1.6 bile olsa arasındaki kalite farkını hissettiren bir model ben zaten gelse açık ara fark atar diyorum ama gelmezsede çok sorun degil x10 1.6 ilede yola çok seri şekilde devam edr...

bu kagıt üzerinde özelliklere bakma dönemini geçin artık iş performansta bitiyor nokiacı mantıgı bu rakipleri geçti diye geçmek zorunda degil ama geçse tabiki çok daha iyi olur ama bir gerçek varki şuan rakiplerinden daha stabil ve daha çekici duruyor ben cihazda olmazsa olmaz gibi bir eksiklik göremedim makina uçuşa geçmiş resmen 2.2 olunca ışık hızına ulaşır zaten :) şuan favorim oldu cihaz ama alıcak maddiyat yok tabiki ancak gelecek yaza alabilirim ve kesin olarak alıcam kaç para olursa olsun...
    galaksi s.den 2.2 eksigi var mt eksigi var ya kamera ya müzik ya ekran bence eksisi oldugu kadar artısıda olan bi model üstelik 200lirada ucuz :) galaksi cortex 1ghz işlemciye sahip x10 qualcomm 1ghz bide ram olarak galaksi biraz üstün ama x10 çok oturmuş bi molde şuan galaksinin zamana ihtiyacı var...

galakside 512mb ram var kullandıgı ram neredeyse x10 ile eşit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 9 Eylül 2010; 10:22:22 >

• arkadaşlar abiler biraz önce sony ericsson müşteri hizmetleri ile konuştum 2.1 güncellemesinden birkaç ay sonra 2.2 froyo nun geleceğini söyledi hepimize müjde işte sabredin biraz
  • arkadaşlar abiler biraz önce sony ericsson müşteri hizmetleri ile konuştum 2.1 güncellemesinden birkaç ay sonra 2.2 froyo nun geleceğini söyledi hepimize müjde işte sabredin biraz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.