Şimdi Ara

SONY ERİCSSON YENİLENİYOR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonyericsson'ların arayüzü hep hoşuma gitmiştir. Nokia'lardan daha güzel olduğunu düşünüyorum. Ama 2. el fiyatlarındaki düşmeler öyle hızlı ve dengesiz oluyor ki. Zamanında k790'a 1100 ytl vermiştim. Çok kısa bir süre sonra 900'ün altına indi. Biraz daha istikrarlı bir politika izlerlerse hakettikleri yere geleceklerdir.
  • Bugüne kadar bir çok telefon kullandım.Tartışmasız SONY telefonlar çok kaliteli.p1i,w910i,k750i,w810i,k550i hepsi tasarımı olsun kullanım hızı kolaylığı rahatlığı olsun şaheser.Ancak k750i aldım 730 liraya 5ay sonra 150 liraya düştü 650 liraya w810i aldım 6 ay sonra 300 liraya düştü 450 liraya k550i aldım 2ay sonra 350ye 6 ay sonra son ürünler 249 liraya satıldı.Sonra akıllandık p1iyi ve w910iyi 2.el aldık ama o da dayanmadı p1i'den en az %30 zarar ettim w910i'yi satsam şimdi yine %40-50 civarı zarar edeceğim 7 ayda.

Türkiye'ye nasıl hiç özen göstermezler bilmiyorum.Bizim insanımız aç kalır telefonsuz dolaşmaz giyecek bulamaz yırtık pantolonundan 500 liralık telefon çıkar,kontor gidecek diye mesaj atmaz iphone kullanır 70 milyonluk koskoca bir ülkeye 50 milyon tekil 60milyon çoğul potansiyel telefon müşterisine nasıl böyle yaklaşırlar anlamak mümkün değil.

• telpaya mesaj atıyorum adamlar 1-2 günce cevap yazıyorlar

Samsung aldım çözüm üretme yoluna gidiyorlar..

Çok da kötü bir durum değil kendi açımdan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rerererarara

ultra süper bir tasarım

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w902-pictures-2468.php

Şu kameranın özellikle video çekme kapasitesine bir bakar mısın;

quote:

5 MP, 2592 x 1944 piksel, otofokus, flaş, video (QVGA 30 fps), ikinci videoçağrı kamerası

Gerçekten süper!

• trde sanırım onlarda biliyorlar nokia hayranlığını.bundan dolayı fazlaca önem vermiyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rerererarara

trde sanırım onlarda biliyorlar nokia hayranlığını.bundan dolayı fazlaca önem vermiyorlar.

Nokia'ya neden hayranız sence?
    Rekabet yapan başka bir firma olmadığı için olabilirmi?

Eğer sen bir ülkeye nokia çok tutuluyor diye önem vermessen Tabikide millet'de nokia hayranı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin van Persie -- 28 Aralık 2008; 17:57:46 >
  • walkamanlarda 3.5 inç giriş gelsin geçecem sonyericsona söz veriyorum
  • se nin toparlaması şart
  • se nekadar kötü bir politika izlerse islesin nokia dan kat ve kat kaliteli tel çıkartıyor.
  • işallah hepimizin dediği gibi se nu ülkemizde hiç kullanmayan soğuk bakan insanlarımızda kullanır ve memnun kalırlar.
  • iletişim sektöründe çalışan biri olarak sonyericsson cihazlarını satamıyorum bunun nedeni istediğin her modeli bulamıyorsun ve en büyük eksiği distribütorü olmaması cihazı nerden alacağını bilmiyorsun mesela nokia,samsung veya lg cihazlarını nerden alacağımızı biliyoruz ama sonyericsson cihazlarını alacağımız önde gelen bir distribütörü yok o yüzden de müşteri nokia veya samsunga yöneliyor.
  • hakikatten tam 2 sene geçmiş aradan. Distribitör değişimi ile daha çok kullanıcıya erişim sağlayacaklarını belirtmişler ta o zamanlar. Gelin görün ki günümüzde bile hala piyasada hiç bir modelini neredeyse bulamıyoruz. Allah sonlarını hayır etsin ne diyeyim!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydin60 -- 19 Aralık 2010; 16:06:51 >
  • kan kaybetmeye devam ediyor sony ericsson
    genpa kvk gibi yetkili servislerde sony ericssondan elini cektiler
  • genpa da cekmis elini ayagını. umarım düzeltirler durumu yoksa bu gidisle yurt dısından gelme garantisiz se lerle devam edicez hayatımıza..
  • genpa hic el uzatmasın mümkünse zaten.
  • w810 la alıştım sony ericsson kullanmaya şimdi başka marka kullanasım gelmiyor. sony ericsson da son zamanlarda kalitesiz telefonlar üretmeye başladı. eski sağlamlık kalmadı telefonlarında. c903 aldım aldığıma pişman ettirdi beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan G.

w810 la alıştım sony ericsson kullanmaya şimdi başka marka kullanasım gelmiyor. sony ericsson da son zamanlarda kalitesiz telefonlar üretmeye başladı. eski sağlamlık kalmadı telefonlarında. c903 aldım aldığıma pişman ettirdi beni.

kaliteli ürünleri gelmiyorkii dandik modelleri geliyor bize
  • vatan computer gibi bi elektironik devinde bile 1-2 modeli var sony ericsson nun resmen TR pazarını gözden çıkarmışlar
  • 2003 yılında her yerde t610, t630, z600 ,p800 ler
    2004 te k700 ,k500 ,s700 ler
    2005 te w800 , k750 , k600 , w550 ler
    2006 da k790 , w850 ler
    2007 de k850 , w910, w960 , p1 ler
    bunlar sony ericsson için efsana cihazlardı ve cok satılan modellerdi
    2008 küresel ekonomik kriz patlak verdi
    ve kvk sony den elini etegini cekti
    beklenen c 905 ler , x1 ler , w902 ler gelmedi
    yıl 2009 oldu herkesin umutla bekleyişi devam etti
    satiolar , c901 ler, x2 ler gelmedi bu sefer de
    ve yıl 2010 vivazlar hazeller , elm ler , zylolar , aspen ler, yari ler , x8 ler
    malesef gelmediler
    ama sony hala ürünlerin gelecegini söyleyip duruyolar artık türkiye ye piyasasından
    git gide düştüler...
    Bugün sokaga çıktıgımda sony ericssonun kalitesine yaklasamayacak nokia ve samsung telleri var herkesin elinde
    nerden nereye hiç tahmin etmezdim böyle çöküş yaşayacagını sony ericssonun
    inşallah bir an önce türkiye piyasasına geri dönüp distiribütörlerle tekrar anlaşma saglarlar
    ve bizde sony ericsson kullanmaya devam ederiz...

• apple ın bile Türkiye ye merkez açma planı var burdan ortadoğu pazarına gitme planları var sonyeric. ise tam tersi tamam sen uzakdoğudasın am nebilim Tr pazarı önemli olmasa apple gibi şirket niye masrraf edip buraya üs kursunlar. sende Tr ye merkez aç balkanlara açıl burdan :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.