se fırına yeni attı bakalım xperia mini pro yada milestone 2 hangisi uygun gelirse onu alıcam... suan için xperia mini pro istiyor gibi gibiyim ama se fırından çok geç çıkarırsa kendiş kaybeder:)) milestone 2de çok cazip olabilir belki
quote:
Orijinalden alıntı: m35
se fırına yeni attı bakalım xperia mini pro yada milestone 2 hangisi uygun gelirse onu alıcam... suan için xperia mini pro istiyor gibi gibiyim ama se fırından çok geç çıkarırsa kendiş kaybeder:)) milestone 2de çok cazip olabilir belki
Boşver Milestone 2'yi hocam. Ekran ve dahili bellek haricinde Xperia Mini Pro daha iyi. Radyo + Gör. görüşme artısı da var. Hem yeni arayüz müthiş, Sense'den eksiği yok fazlası var. Motoblur hiç görmedim ama, o konuda yorum yapamayacağım.
bence en yakın zamanda milestone serisi bi cihaz kullanmaya bak aşık olmazsan adam degilim okadar net söylüyorum:)))
milestone kullandım bukadar kullanışlı bi cihaz görmedim ben ara yüzü gerçekten çok kaliteli ve hızlı... hani görmedim derken se ve htc ile beraber en iyiler arsında hatta htc.den daha iyi bi ara yüze sahip sony ericsson ile beraber...
androidde favorim sony ve motorola...
bakalım fiyatları birbirine yakın olursa milestone 2 alırım eger arada 300 lira gibi bi fark olursa gider pişman olmadan mini proyu alırım...
radyoyu salla 5 yıldır bir kere açıpta dinlemedim görüntülü görüşmede öyle daha hiç açıp konusmadım msn.de bile kamera açma huyum yoktur... milestone serisinin ve se cihazlarının ram slotları digerlerine göre biraz daha iyi bu yüzden biraz daha hızlı oluyorlar ram.leri eksik gibi görünsede...
milestonun benim için en önemli artısı ekran boyutu olur arada çok fark yoksa alırım ama fark abartıysa kesin secim mini pro :)
Rokr E2'den başka hiç bir Motorola'yı uzun uzadıya deneyemedim hocam.
Şansıma hiç bir tekno markette de karşılaşmadım. Ama fırsatım olursa deneyeceğim.
ayak üstü deneme tavsiye etmem çünkü yazılımsal ufak tefek eksiklikleri oluyor evde sen onları halettinmi dadından yenmiyor işte ozaman
bir sony birde moto sony.nin sevdası geçmez ama motoda iyi bir alternatif sony.ye. son zamanlarda sony kullanamadıgım için htcye sarmıstım htc.çde sıktı ugrak kapım moto oldu milestonu yakmasaydım halen kullanıyor olurdum suan
Yaktın mı?
şarjdayken şarj aleti patladı :)))
Hadi ya Kötü olmuş.
Bu Motorola'nın telefona koyduğu bir özellik olmasın Milestone 2 çıkınca 1'ler yansın falan
Ekteki telefonum satılıktır. Telefonla arayarak iletişim kurarsanız sevinirim.