Şimdi Ara

SONY EURASIA ÇALIŞANINDAN Z5 PREMIUM KROM GARANTILI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerdeyse 8 aydır gozum gibi baktigim telefonumla zor da olsa vedalasiyorum artik. Sebebi Iphone 7 geciyorum. Bundan önce Iphone 5 kullanıcısıydım , çok harika bir telefon olmasına rağmen Android'e bir türlü alışamadım.

Telefonu kullandigim sure boyunca gozum gibi baktim . Surekli ekran filmleri ve kiliflar ile kullandim . Sifirdan farksiz diyecem kufur edeceksiniz fakat on ekranda ve arkada ufak tefek sürtmelerden kaynaklı çizikler dışında sorunu yoktur . Yan taraflarinda cok ufak surtunmelerden kaynakli hasarlar (bozuk para anahtarlik )var fotograflardan gorebilirsiniz zaten.Tabi görebilirseniz :)

Telefonun kutusu mevcut. Garantisi Şubat 2018'e kadar. Kulaklığını hiç kullanmadım hala paketinde. Hatta kulaklıkla verilen , diğer kulaklık başları bile duruyor 8 adet. Hiç birini kullanmadım ve paketiyle teslim edilecektir.Şarj aleti yine orjinal. Yani telefon sıfırdan farksız dostlar.

Muadilleri ile karistirmayin.Fotograflarda ne gorduyseniz o. Telefonun ön ve arkasında nano kırılmaz cam içeren filmler var. Pahalı modelden , çıkmaz ıslanmaz yırtılmaz. İyi para döktüm o filmlere.

Detaylı özelliklerini yazmıyorum.Zaten alıcak olanlar bilir , piyasadaki telefonlara bin basar gerek kasası gerek kamerası gerek performans olarak ah bi de Ios olsaydı.
    Esen kalin.
    Dip not : Tekirdag ve Istanbul ici merkezi yerlerde elden teslim edebilirim. GET falan anlamiyorum kusura bakmayin. Havale elime gectikten sonra kargoyu gonderebilirim.Sonra gazlanmayalim.:)

Bu sitede açtığım ilk ilan o yüzden karşılıklı görüşerek güven ortamı sağlayabiliriz diye düşünüyorum.
    Fotoğraflar için sahibinden linki ;
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-sony-eurasia-calisanindan-z5-premium-krom-garantili-aciklama-351167956/detay/
    Edit : Sony çalışanım olduğum için telefonun kullanıcı için faydalı olucak durumları mevcuttur. Sadece alıcak arkadaşla paylaşılacaktır.

SONY EURASIA ÇALIŞANINDAN Z5 PREMIUM KROM GARANTILI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z59 -- 11 Ekim 2016; 11:00:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlan Müthiş :)

Ama tek sıkıntınız referans. Sahibinden GET'li veya elden satarak referans sahibi olun.

Hayırlı satışlar.Cihaza iyi bakmışsınız.

Bu arada sahibinden.com daki resimlerde imei biraz gözüküyor gibi. Bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_EKReM -- 11 Ekim 2016; 10:06:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

İlan Müthiş :)

Ama tek sıkıntınız referans. Sahibinden GET'li veya elden satarak referans sahibi olun.

Hayırlı satışlar.Cihaza iyi bakmışsınız.

Bu arada sahibinden.com daki resimlerde imei biraz gözüküyor gibi. Bilginiz olsun.

Uyardığınız için ve telefon hakkında yorumlarınız için teşekkür ederim:)

IMEI numarasını silip tekrar yükledim fotoğrafı ,

Referans konusunda haklısınız ilk mesajlarım forumda.

O yüzden güven ortamı yaratması için elden teslimat benim için her şekilde uygundur.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.