bende aldım ex500 gelmedı daha goruntu kalıtesi nasıl foto çekıp koysaydınız
Hayırlı olsun. Çok güzel bir ürün. Yarın fırsat olursa fotoğraf koyacağım. Digitürk normal yayında normal güzel sayılır. Futbol maçlarının yakın çekimleri güzel, uzak çekimleri kötü. İmkanı olan HD yayın izlesin.
Hocam bu televizyonun internet tv özelliğini wireless ile kullanmak istiyorum. Herhangi bir usb adaptör iş görür mü?
herhangi bir usb adaptör olmuyor servisin söylediğine göre.Ben şimdilik kablolu bağlandım. Bu arada internet servisinden youtube a girebilen varmı. Ben giremiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: St0n3C01d
Hocam bu televizyonun internet tv özelliğini wireless ile kullanmak istiyorum. Herhangi bir usb adaptör iş görür mü?
Optimizasyon bahane edilerek sony markalar söylenir ancak wireless dan nefret ediyorum sebebi evin duvarları kalın oda ile salon arası %40 yada %35 verim alabiliyorum 20metre ethernet kestirdim mis gibi tv nin şayet youtube a girmesi icin sony firması anlaşmaya çalıştığı söylendi ama modemin dns leri değiştirilirse güzel youtube a girebilir.
Arkadaşlar resimli incelemeleriniz bekliyoruz...bende 46EX500 almayı düşünüyorum.HX serisinden almayı düşünüyordum fakat buseride bazı sorunlar yaşandığını gördüm yorumlarda.Bu yüzden EX500 modelini kullana arkadaşlardan bilgilendirici yorumlar bekliyoruz.şimidden teşekkür ederim yapacağınız inceleme ve yorumlar için..
quote:
Orijinalden alıntı: dicetel10
Arkadaşlar resimli incelemeleriniz bekliyoruz...bende 46EX500 almayı düşünüyorum.HX serisinden almayı düşünüyordum fakat buseride bazı sorunlar yaşandığını gördüm yorumlarda.Bu yüzden EX500 modelini kullana arkadaşlardan bilgilendirici yorumlar bekliyoruz.şimidden teşekkür ederim yapacağınız inceleme ve yorumlar için..
Ben şu anda uydu almayı bekliyorum normal kablo tv ile görüntü iyi değil tahmin edildiği gibi halledince detaylı atıcam şu anda elimde ps3 ve blueray ve hd film resimleri mevcut ancak tamamlayip koyucam resimleri
quote:
Orijinalden alıntı: tealike
herhangi bir usb adaptör olmuyor servisin söylediğine göre.Ben şimdilik kablolu bağlandım. Bu arada internet servisinden youtube a girebilen varmı. Ben giremiyorum.
Servisin sağladığı adaptör 145 lira ayrıca.
Foto yüklemek istiyorum. Donanım forum sistemi arıza veriyor. İki gündür foto yükleyemedim.
Bu başlık daha aktif orayıda okumanızı tavsiye ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: sandstone
Güya EX500 kulübü olacak o kadar yırtındım burada kimse bir cevap vermedi
32EX500 kimsede yok mu yahu?
İnternete bağlanacak zaman bulamamıştım, kusura bakma. Ben 10 gündür kullanıyorum. Çok memnunum. Ekran kesinlikle hiç parlamıyor. Sesi mükemmel. Usb özellikleri güzel. Usb video biraz basit kalmış. Digitürk yayını seyrediyorum, yakın planlar sanki HD gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: iyuka
quote:
Orijinalden alıntı: sandstone
Güya EX500 kulübü olacak o kadar yırtındım burada kimse bir cevap vermedi
32EX500 kimsede yok mu yahu?
İnternete bağlanacak zaman bulamamıştım, kusura bakma. Ben 10 gündür kullanıyorum. Çok memnunum. Ekran kesinlikle hiç parlamıyor. Sesi mükemmel. Usb özellikleri güzel. Usb video biraz basit kalmış. Digitürk yayını seyrediyorum, yakın planlar sanki HD gibi.
teşekkürler yorumların için boş bir zamanında fotoğraf koyabilirsen sevinirim,özellikle maç olanları mümkünse.Hayırlı olsun güle güle kullan
Ex 500 le youtube a girebilen varmı. ben giremiyorum. girebilen varsa ayarlarını yazarsanız çok memnun olurum.
quote:
Ex 500 le youtube a girebilen varmı. ben giremiyorum. girebilen varsa ayarlarını yazarsanız çok memnun olurum.
Sony daki satış elemanı youtube icin devletle sony anlasma yapmaya calısıyor dedi çünkü tv lerin üstündeki bantta youtube ibaresi var.Ancak bu noktada modemin kendi dns lerini değiştirip deneyebilirsin ancak tv nin kendi üstündeki video siteleri yeterli idi benim internet hızım düşüktü
Sistem fotoğraf yüklemeye izin vermiyor. Neden acaba yükleyemiyorum.
EX 500 Modelinde Ses menüsünde yer alan standart ve dinamik modların bas ve tiz fabrika ayarlarını yazabilecek varmı acaba. sanırım standart mod da bas ve tiz +6 şeklindeydi. yardımcı olabilecek arkadaşlara teşk. ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: fukarakoala
quote:
Sony daki satış elemanı youtube icin devletle sony anlasma yapmaya calısıyor dedi çünkü tv lerin üstündeki bantta youtube ibaresi var.Ancak bu noktada modemin kendi dns lerini değiştirip deneyebilirsin ancak tv nin kendi üstündeki video siteleri yeterli idi benim internet hızım düşüktü
bu iş dns le çözülecekse çözülür. başka bi numaralar var ise çözemeyiz.... pc nin dns youtube girmek iin değiştirmiştim. ama modemin dns i nasıl değişir ir bakmam lazım. yapıp deneyen var ise paylaşsın lütfen.....
merhabalar
bende bugün eksen bilgisayardan 46ex500 siparişi verdim. çok araştırıp aldım. umarım yanlış karar vermemişimdir
Arkadaşlar Merhaba,
Dün KDL-40EX500 aldım. Herşey gayet güzel çalışıyor ancak USB'den Divx oynatma konusunda bir sıkıntım var. Bazı Divx'leri(avi uzantılı) oynatırken bazılarını oynatmıyor. Sizin bu konu ile ilgili tecrübeniz nedir? Paylaşırsanız sevinirim.