Şimdi Ara

SONY EX 500 YADA PHİLİPS 8404 ACİL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mylasa48
    ....

Bir de Teknosa da Philips 8694 modeli var. 8404 ile özellikleri aynı görünüyor. Bir farkı var mı?

Bkz.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=38771132
  • Teşekkürler T-una. Sence ex 500 ve Philips 8694 arasında hd olmayan yayınlarda kalitede bi farklılık var mı? Mesala nomal digitürkten maç izleme gibi?
  • Maç seyri konusunda en son yorum yapacak insan benim inanın

Bu sorunuzu Invisible takma isimli arkadaşımıza iletebilirsin, kendisi hem aynı modeli kullanıyor hemde maç olaylarına aşina....

Ama iki tv arasında hangisini seçersiniz genel olarak derseniz Philips derim...

Edit: Lütfen forumda ürünlerin detaylı yorumlarını okumadan, ve yakından görüp iyice incelemeden tercih etmemeye çalışın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 9 Haziran 2010; 18:00:10 >
  • Tekrar teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Maç seyri konusunda en son yorum yapacak insan benim inanın

Bu sorunuzu Invisible takma isimli arkadaşımıza iletebilirsin, kendisi hem aynı modeli kullanıyor hemde maç olaylarına aşina....

Ama iki tv arasında hangisini seçersiniz genel olarak derseniz Philips derim...

Edit: Lütfen forumda ürünlerin detaylı yorumlarını okumadan, ve yakından görüp iyice incelemeden tercih etmemeye çalışın...

Invisible takma isimli çakal der gibi

Phlips bulabilirsen al. 8694 1900 e teşir olmayan bulabilirseniz teknosada ne ala kaçırmayın.
    Sd performansı iyi bir tv dir. 8404 ü de 2000 2250 ye bulabilirsin. Kalmışsa alabilirsin.

• invisiable 47 pfl8404 alacaktım fakat dedıgın gıbı pek pıyasada kalmamıs. 3 aydır tv arastırıyorum tam alacakken kımsede stok yok:((( gecen senenın urunuymus fln fılan

8404 gıbı ambılıght ozellıgı olan tv 47 ınch ne alcam ben sımdı ya!

ayrıca mesela Turkıyeye 1000 adet 47 8404 geldıyse ve hala onların son kalan bır kacını bıtırmeye calısıyorlarsa yurt dısından aldıkları fıyatta bellı oldugu ıcın 3000 tl cıvarı fıyat cekıyorlar.

yenı cıkan urunler bıraz daha uygun sanırım.

47 ınch 3000 tl gecmıyen ne alınabılır yaw OFF herkezın tavsıyesını beklıyorum acıll:((
  • Teknosa bayilerini gez. Phlips bayisi varsa oraya git... Belki bulursun.
    3220 liraya satılan bir yer biliyorum. Alacaksan senle paylaşırım pm olarak.
    İb 2500 liraya veriyor. Zora düşersen ve illa almak istersen orayı düşünebilirsin. Orada da stok olmaz ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 16 Haziran 2010; 20:17:56 >
  • sony EX500 tavsiye ederim. ben kullanıyorum...
  • Hayırlı günler herkese. Ben 32'' bir LCD TV almayı düşünüyorum. Maksimum 1700 TL civarı bir bütçem var. %90 Sd yayın ve %10 film izleyeceğim. Hafta sonu Electroworld'de baktım bazı modellere. Açıkçası Sharp(hangi modeli olduğunu hatırlamıyorum), Sony EX500 ve Samsung C650'yi özellikle siyah renkte ve netlikte diğer markalara(Philips, LG ve Panasonic) nazaran daha başarılı buldum. Sizce hangisini almalıyım.
  • Bu hafta ex500 37" aldık. su an için gayet memnunuz. Bir sorun olursa detaylarıyla birlikte yazarım. Sadece altın uclu kablo digiturk te fark edıyomu onu merak ediyorum?
  • Tavsiye olarak philips alıcak insanların önce şunu öğrenmeleri gerekir aldığınız tv'nin panelini kimin yaptığını öğrenin çünkü philips panel üretmez dışarıdan alır..
    Aldığınız tv şu 4 markadan gelir samsung,lg,panasonic,sharp..
    Philips bunların üstüne işlemcisini koyar altına markasını yazar ve satar..
    Tavsiyem lcd alırken öncelikle samsung veya lg ye bakmanızdır..Fazladan marka parası vermek isterseniz 3. tercih sony olabilir..
    Bunun dışında kalan firmalara fazla itimat etmeyin derim ben..

Dediğim gibi philips alıcaksanız önce panelin hangi firmadan alındığını öğrenin ona göre karar verin..

III.ABDÜLHAMİD
    Size tavsiyem şuan metrocity teknosada diğer teknosalarda olmayan bir sony kampanya var bu sony tarafından yapılan özel bir kampanya 40'' 100hz tv şuan 1999 eğerki stokları bitmediyse gidip gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..
    Samsung ta c650 değilde c653 modelini önerebilirim verdiğiniz para boşa gitmeyecktir..

• SONY ex 500'den gerçekten çok çok memnunum..(Aylarca araştırdım. Tek tek inceledim, sordum soruşturdum. kendi çapımda) Ve sony ex500 dedim!
    Her yönü ile çok farklı ve kaliteli. (Hatta aylarca yaptığımız araştırma sonucu philips'te karar veren arkadaşım dahi, evde ex500 ile kıyaslayınca Philips'i geri iade etti, ve o da ex 500 aldı. )

ANCAK; şimdi 3d olayı ile yeniden kaşınmaya başladım. Televizyonum daha 6 aylık....:(
    Ama ben digiturk'ün yeni 3d yayını için çok heyecanlandım.
    Değerli arkadaşlarım; Sİzce elimdeki cihazı satıp, led 3d ye geçmeye değer mi? (Tabiki maddi açıdan zorlanma pahasına)
    Ne dersiniz? Buna değer mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.