Şimdi Ara

SONY FX3 8K Kamera Sızdırıldı/Kameralar Üstüne Sohbet Videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

2 dakıkada okuyacagım ıcerıgı 11 dakıka neden ızleyeyım degıl mı

bende son yıllarda bıktım vıdeolu ıcerıklerden. DH ozelınde konusmuyorum genel olarak dunya herseyı vıdeolastırmaya calısıyor bıkkınlık geldı.

okumayı ozledım

• Doğru doğru. Tv box incelemenide gördük harikaydı. Tüplü tv bulsan onda deniyecektin dimi. Ne bir detay ne işlemci gücü gpu gücü hangi bitrate oynatıyor 4k sıkıntı varmı gibi şeyleri bile söylemedin. Detay kasıt bu. Bu forum haberturk değil reklam veriyorsun. Kullanıcılarda koyun değil aa süpermiş desin.

Birde haddimi aşıyormuşum nasıl oluyor o iş anlamadım. Eleştirmiyelim mi. oo süper olmuş aferin mükkemmesiniz mi diyelim. Sana yazdığım yorumun arkasındayım. Şolt hakkında bir tane böyle yorum bul , Erdi bak bakalım. Neyse hevesin kırılması diyeceğim de dik kafalısın belli. Dediğim dedik diyorsun anladığım.

Buyrun arkadaşlar hata yapmışm etaylı incelem yazım da buradada yazabilirsin mesela. Senin bu incelediğin kamerayı alası youtube ortamında var. İlgisini çeken zaten arayıp buluyor. Donanımhaberin farkı detayında başka birşey değil.

Şu forum ksımı olmasa girmeyeceğim tek site.

• 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Tamam :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.