Şimdi Ara

Sony HD MHS-CM5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Sony HD MHS-CM5

İlk resmi orjinal boyutunda yükledim, onu bilgisayarınıza kaydedip normal boyutta bakıp inceleyebilirsiniz. Diğer resimleri ise 640 a indirerek yüklüyorum ve biraz bozularak gidiyor yani asılları orjinal boyutları çok daha net ve güzel..
  •  Sony HD MHS-CM5

bu da yakın çekimden bir örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müverrih -- 11 Nisan 2011; 18:08:35 >
  • Yakından bşr örnek daha..

Sony HD MHS-CM5
  • çok teşekkürler . ucuz bir yerde bulursam alıcam 299 lira yazmışsın ama ben bi çok yerde 500 tl ve üzeri olarak gördüm ama elektro world e hiç bakmadım o fiyat hangi tarih için geçerliydi ?**
  • Ben yaklaşık bir yıl önce sonynin kendi mağazasında 600 lira iken bir esnaftan 530 liraya kdv dahil nakit almıştım. geçenlerde 1 ay kadar ya oldu ya olmadı yanlış görmediysem 299 lira idi toriumdaki elektroworld de..

Ama şunu hatırlatayım ki eğer uzun süreli çekimler için kullanacaksanız şarjı yetmeyebilir çünkü yuva içine giren bir bataryası var ve yalnızca usb den şarj oluyor.. yani açıktan takılmıyor bataryayı büyütme şansı yok sadece bir batarya daha alınıp yedekli kullanılabilir.

Bilgisayar programlarının içinde çektiğin videoyu direk webde paylaşmanı sağlayan şeyler de var ama ben hiç kullanmadım sadece bilgin olsun.
  • çok teşekkürler herşey için yedek batarya almak benim için sorun olmaz ankaradaki elektroworlde bakmam lazım fiyat için tekrar teşekkürler
  • son bir soru sorcam .. bu alet şarj olmak için illa bilgisayara usb den mi bağlanacak yoksa bunun şarj girişi usb ve bu normal prizden de şarz olabiliyor mu ?*
  • Hayır ayrı bir şarj cihazı yok. Şarj etmenin tek yolu usb ile bilgisayara bağlamak. Bilgisayara bağlandığında eğer kamera açıksa veri alışverişi yapıyor, eğer kapalıysa da şarj oluyor..
  • batarya ne kadar gidiyo .. hemen bitiyo mu ?*
  • bataryası gayet iyi, ben yaklaşık yarım saat kesintisiz çekim yapmıştım ve daha da bitmemişti..
  • en kısa zamanda satın alcam bu kamerayı .. üstünde mikrofon takmak için giriş var mı ?* kendi mikrofonu hariç mikrofon takmak istiyorum da ben
  • kamerayı 1 buçuk saat önce elektro world den 299 liraya satın aldım ellerin de olmadığı için depodan getirtecekler yarın alet elime geçecek ve de toshiba 8 gb hard disk aldım .. inşallah kamera güzeldir .. elime geçince daha detaylı bilgi sahibi olucam yardımın için müverrih gerçekten çok teşekkürler senin sayende aldım kamerayı :D
  • Hayırlı olsun kardeşim, inşallah memnun kalacaksın.. Eline geçtiğinde önce menüden ayarlarını yap.. video görüntüsü seçeneğini en soldaki 1080 değil de onun bir sağındaki 1280 X 720 60p seçeneğine getirmeni tavsiye ederim.. Zaten kendin de geçiş yapar yapmaz videodaki değişikliği farkedeceksin.. Fotoğraf ayarlarını da 5 mp ye ayarlarsan iyi olur zaten en son ayarı 5 mp ama daha düşük çözünürlüklerde de çekim imkanı veriyor, yani daha düşük seçenekler de var. Sadece foto çekimi biraz hassasiyet istiyor yani elin alışana kadar.. Foto düğmesi iki kademeli, biraz basıp basılı tutuyorsun odaklanıyor, hazır olduğunda (didit diye sesli uyarı verip ortadaki çerçeve köşeleri yeşil oluyor) biraz daha basıyorsun (zaten basılı tuttuğun düğmeye baskıyı biraz daha arttırıyorsun) çekiyor..

Çektiğin videoları cihazla birlikte gelen cd deki pmb programı ile izlemeni tavsiye ederim. Başka programlarda takılma vs gibi sorunlar olabiliyor.. Ya da direk lcd ye bağlayarak izle ve kaliteyi gör..

Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan..

• herşey için teşekkürler sağolasın :D
  • ya kamera nın video çekme olayı biraz garibime gitti bunu çekip bilgisayara atıyorum kendi programında çok iyi gözüküyo ama o programdan direk video olarak convert edemiyoruz hd kalitesinde nasıl olcak anlamadım pişman almadım değil
  • çok pişmanıııııım :(
  • sorunu çözmüş bulunmaktayım .. gerçekten kaliteli bir kamera jusura bakmayın .. sanırım alan herkes önce şikayet ediyor sonra kamerayı övüyor .. :D
  • Evet, bende de böyle ilk bir şok yaşatmıştı hatta onun galeyanıyla bu konuyu açmıştım.. HD lcd tv de izleme şansın oldu mu? Benim samsung full HD tv imde usb den video oynatma özelliği var, kamerayla çektiğim videoyu usb ile hd tvden ilk izlediğimde ilk zamanlar kameraya çamur attığıma çok pişman oldum yani netlikten canlılıktan nerdeyse ekranın içine düşecektim..

Bu arada sorunu sen nasıl çözdün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müverrih -- 15 Nisan 2011; 0:00:06 >
  • videoyu pmb programına import ettim daha sonra videonun üzerinde hd yazısı çıkıyo o çıkan videoyu çok kaliteli izleyebiliyosun ama o şekilde kaydedemiyosun ben de o videoyu masaüstüne sürükledim gelen videoyu xilisoft programıyla tekrar hd ye çevirdim (eğer deniyceksen daha ayrıntılı anlatırım) convert ettikten sonra hiçbir takılma ses de falan sorun olmadan sanki pmb de aynatıyomuş gibi istediğim programla oynattım pmb ile aynı çözünürlülük oldu :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.