Şimdi Ara

Sony HDR-CX190 mı, Sony DCR-SX85E(Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kardeşime mezuniyet hediyesi olarak kamera almayı düşünüyorum malumunuz bu kamera işindende pek anlamıyorum nette biraz bakındım ve aşağıdaki kameralar dikkatimi çekti, bu forumda bu işten cidden çok iyi anlayan arkadaşlar var yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Sony HDR-CX190 http://www.sanalfirsat.com/urun/sony-hdr-cx190-video-kamera.aspx?ref=akakce&v=1.58.4

Sony HDR-CX190 http://www.sanalfirsat.com/urun/sony-hdr-cx190-video-kamera.aspx?ref=akakce&v=1.58.4

• Merhaba

Hiç düşünmeden CX190 Veya CX200 Olan modellere bakabilirsiniz.
  • Peki CX 190 nın pil süresi nedir. Dolu bir pil ile kaç saat çekim yapılabiliyor. Full Performans ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesst

Peki CX 190 nın pil süresi nedir. Dolu bir pil ile kaç saat çekim yapılabiliyor. Full Performans ?

içinden fv30 piil çıkıyo 2-2 buçuk saat Arası çaim yaparsın , uzun cekimler yapmak istiyorsan ekstradan f70 yada fv100 almalsn , cx190 yerine cx 200 al ekranı dokunmatik
    sx85 in dahili hafızası yüksek ancak hd çekim yapmıyo o yüzden cx200 tavsiye ederim
  • cx190 kullanıcısıyım. tek hoşuma gitmeyen özelliği cihazı kapatmak için sadece lcd ekranını kapatmanız yeterli. lakin bu şekilde ki bir kapatma cihazı uyku bekleme moduna alıyor. kameraya ihtiyacınız olduğu bir anda bir de bakıyorsunuz ki pil tükenmiş. eğer bu seri bir kamera almak istiyorsanız mutlaka yedek pil alın.
  • cx190 dün elime geçti, 25x zoom düşündüğüm kadar fazla değilmiş digital zoom zaten hepsinde olduğu gibi görüntüyü bozuyor yani pek işe yaramıyor.
    Sony sd kart aldım en yüksek çözünürlüğe getirip kayıt yaptım ama onda da beklediğimi bulamadım gündüz vakti güneşli ortamda çekim yaptım öncelikle renkler çok soluktu, canlılık yok gece çekimi ve fotoğraf çekmesinin zaten iyi olmasını beklemiyordum aynen öyle çıktı.
    Hdmi kablo ile tv'de seyrettim, sd kartı pc'ye taktım ama full hd görüntü ile hiç alakası yok hatta hd bile diyemem, açıkçası benim beklentim daha fazlaydı iade etmeyi düşünüyorum ama geri alırlar mı bilmiyorum.
    Fakat anlamadığım youtube test görüntüleri benim çekimlerimden daha güzel görünüyor en azından renkler daha canlı görünüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.