Şimdi Ara

sony hpm70 mi? Sennheiser mx serisi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • k750 telefonumla hpm 70 kulaklığımı kullanıyorum.ses kalitesi güzel ancak forumdaki bazı topiclerde Sennheiser ın 15 ytl lik mx 200 ünün hpm70 den çok daha iyi olduğunu söyleyenler olmuş.bu gerçekten doğrumudur?rock ve metal dinliyen birisiyim ve bütçem max 35 ytl.eğer Sennheiser kulaklıklar bu kadar iyiyse hangi modelleri önerirsiniz?

• Daha iyi olup olmadığını bilmiyorum. Alacaksan Sennheiser CX300 öneririm. Gittigidiyor'da orjinali 35 YTL + kargo. Ben aldım ve çok memnunum.
  • ben mx 550 aldım yeni. şimdi alet tam olarak kendini bulsun diye burn-in yapacağım. ürün tize çok duyarlı. kulakta daçok rahat durmuyor. bir yandan da hpm 70 im var. s603 te dinliuorum ikisini de. hpm 70 in insanın kulağını cçizmeyen ama çok doğal olmaktan da uzak sayılabilecek tizleri var. ama kulak tırmalamayor kesinlikle. basları da iyi sayılır. ve fakat bazan bas gitar seslerinde uğultu gibi kulak yoran bir ton geliyor, işte bunu sevmiyorum. bir de çok yoğun bas ayara gelemiyor. cep telefonun da denemişsindir.

ama herşeye rağmen hpm 70 i tercih ederim. burn-in (umarım doğru yazmışımdır)den sonra da yazacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.