Şimdi Ara

Sony HT-DDW790 Ev Sinema Sistemi İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
12.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir dukkan getiririrm diyor ama fiyat 600 ytl dedi, bu cihaz piyasada varken fiyati 385 ytl idi şimdi nasıl gider 600 ytl ye alırım.
    Bana yol gosterin a dostlar !

• arkadaşlar bu sistem bende de var.ama denildiği gibi 385 yl değil.ben 10 taksitle 670ytl ye almıştım ve memnunum.aynı anda bir sürü cihaz bağlanabiliyor ben optikten uydu receiveri coaxieldende philips 5960 dvd playere bağladım.yakında playsation2 alıcam onuda optikten bağlıcam. bağlantı sayısında sıkıntı yok yani . bu işi tam olarak bilen arkadaşlara bir sorum olacak.şu anki üzerinde ki hoparlörleri upgrade etmek istersem bana hangi hoparlörleri tavsiye ederler sistem 6 ohm. aşağıdaki linkten tam olarak teknik bilgileri edinebilirsiniz.
    http://sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=HT-DDW790&productsku=HTDDW790.CEL&site=odw_tr_TR&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=HCS+Cinema+Surround+Kit#tab
    bu arada MrRain arkadaşımızada yaptığı incelemeden dolayı teşekkür ederim.herkese iyi çalışmalar..

• epey pahalıya almışsın, su an piyasada kalmadı ama ben sony bayiye sordugumda bana 385 ytl demişti, o gunlerde işim vardı almaya gidememiştim. Sonra da bir daha hiçbir yerde bulamadım.
  • ayrıca daha bugün bursada istanbul yolu üzerindeki g.ld bilgisyrda bu cihazı gördüm fiyat olarak yanılmıyorsam 685ytl gibi bir fiyat vardı.diğer şubelerdede olabilir.2 tane hdmi bağlantısıda var daha ne olsun bir ev için yeterde artar bence
  • ya alet süper de gidip 385 ytlye almadım ya şimdi 680 e almak koyar. gerçi bir dükkan 600 ytlden getirim demişti ama o da koyar

burda 380 kusur ama stokta yok
    http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=HT-DDW790

quote:

Orjinalden alıntı: rating

ayrıca daha bugün bursada istanbul yolu üzerindeki g.ld bilgisyrda bu cihazı gördüm fiyat olarak yanılmıyorsam 685ytl gibi bir fiyat vardı.diğer şubelerdede olabilir.2 tane hdmi bağlantısıda var daha ne olsun bir ev için yeterde artar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 20 Şubat 2008; 21:47:03 >

• unpop
    google bu sistemin adını yazıp aratırsan fiyat konusunda bilgi sahibi olabilirsin.385 ytl edecek kadar kötü bir sistemmi peki bu sistem.teknik bilgim pek yok bilgilendirirsen sevinirim.
  • sesini hiç dinlemedim ama teknik olarak bakarsak ve hdmi girişli oldugunu göze alirsak 385 ytl mucize bir fiyatti zaten. Izmirdeki tum sony bayileri aradim, üretimi bitmiş ve bir daha gelmeyecekmiş. 385 ytl de stoklari eritmek içinmiş.

quote:

Orjinalden alıntı: rating

unpop
    google bu sistemin adını yazıp aratırsan fiyat konusunda bilgi sahibi olabilirsin.385 ytl edecek kadar kötü bir sistemmi peki bu sistem.teknik bilgim pek yok bilgilendirirsen sevinirim.
  • anladım teşekkür ederim.upgrade etmek istesem hangi hoparlörleri tavsiye edersiniz peki..
  • Ahhhh ah ! Temiz, sağlam ve sorunsuz bir 2. el satanı bulsam sıfır fiyatına yakın 350YTL'yi bile vermeyi göze aldım AMA yok ki
  • ARKADASLAR BUGUN BU SISTEMDEN ALDIM...TOPLAM 617 YTL YE...YALNIZ BENIM BIR SORUNUM VAR...BU SISTEMI KULLANAN ARKADASLAR DAN BILGILERI VARSA YARDIM BEKLIYORUM...
    BEN HDMI KABLOYLA DIGITURK UN PLUS RECIVER INDAN SES SISTEMINE GIRIS YAPTIM...SES SISTEMINDEN DE LCD TV CIKIS...GORUNTU ALDIM TV DEN SESI DE ALDIM FAKAT SISTEMDEN SES ALAMADIM...HDMI HEM GORUNTUYU HEM SESI TASIDIGINA GORE VE BU ANFI SESI TV YE AKTARDIGINA GORE KENDINDEN NICIN SES ALAMADIM...ACABA HDMI DISINDA OTIK GIRISDEN DE BAGLAMAM MI GEREKIYOR...YADA AYARLARINDA MI BIR PROBLEM VAR...
  • Öyle bir şeyi deneme fırsatım olmadı.HDMI için herhangi bir ses kanalı belirtilmiş mi onu bir kontrol et.Mesela video-1,video-1,sat,cd,dvd... gibi farklı kanallar vardı.Eğer hdmi bunlardan birine atamışsa(mesela video-1) o mod'u seç.Hatırladığım kadarıyla ;
    Video-2--->Optik giriş
    DVD--->Coax giriş
    Belki video-1 hdmi için olabilir.

Edit : Kardeş şimdi yukarıdaki resimleri inceledim.HDMI girişlerinde şöyle yazıyor "DVD IN" ve "VIDEO 2/BD IN".Sanırım eğer sen "DVD IN" yazan yere taktıysan kumandadan da DVD modunu seçmelisin ya da "VIDEO 2" yazan girişe taktıysan VIDEO 2 seçeneğini seçmelisin.Tabi bunlar varsayım ben denemedim dediğim gibi .

Söylemeyi unuttum sistemin hayırlı olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 3 Mart 2008; 22:29:15 >

• Garip ama gerçek bir olay var ki sony'nin giriş modelindeki hdmi'li anfileri sadece görüntü taşıyor ama ses taşımıyor. Kitapcigindan bir inceleyin.
  • ddw790 aldim 385 ytl ye cok memnunum ama su hdmi olayini bende anlamadim kitacikta bahsetmiyo galiba
  • Hakikaten fiyat cok iyiymis sony deli biseydir...
  • normal fiyati 650 ytl idi ama bazen kampanyalari takip etmek ise yariyo 385 ytl ye bu sistem bedava bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur80

normal fiyati 650 ytl idi ama bazen kampanyalari takip etmek ise yariyo 385 ytl ye bu sistem bedava bence

hayırlı olsun 385 ytlmi woaw
  • tesekkur ederim vivi kardes
  • Gerçekten çok iyi fiyat.Hayırlı olsun...
  • Arkadaşlar detaylı inceleme pek yapmam yok fotolar felan uğraşamıyorum ama yazı olarak birşey karalayabilirim;

ürünü 2007 kasım ayında zarla zorla buldum 380 YTL ye ve aynı zamanda Sony 32p3000 model TV ile birlikte aldım. Halen Kullanmaktayım..

HDMI bağlantı özelliği ve koaksiyel girişleri olması çok iyi.

DOLBY pROLOGIC II desteği var

DVD player'a bir DVD taktığınızda DOLBY DIGITAL yazısını aynı anda SES sisteminde görebiliyorsunuz. HDMI kablosu ile DVD player'ı TV ye bağladım yine koaksiyel giriş ile DVD yi SES sistemine bağladım. DVD player marka plarak Philips 5960 modeli.

HDMI bağlantısını yaptıkan sonra DVD player üzerinden HDMI ayarlarını yaparsanız ve Digital SES çıkış ayarlarını ALL seçeneğini seçerseniz taktığınız DİVX film ya da DVD hangi formatta kaydedilmiş ise o formatta otmatikman izleyebilirsiniz.. Yani Divx Dual ses çıkışlı 5,1 kayıt ile kaydedildiyse SES sisteminde Dolby Digital yazısını görebiliyorsunuz. Ses çıkış simgelerini yani hangi hoparlörlerden ses geldiğini otomatikmak simgesel olarak görüyorsunuz. Ses ayar mikrofunu bir kez kullandım ama çok işe yaramadığını gördüm. Ayrı ayrı ses ayarı yapılabiliyor. Sadece çevresel hoparlörleri yani arkanıza koyduğunuz hoparlörleri ayrı ayrı olmak kaydı ile center hoparlör bass hoparlöer ayrı ayrı ses kontrolü yapabiliyorsunuz. Sadeec önünüzde duran iki yan hoparlörün balance ayarını yapabiliyorsunuz onun dışında zaten önden gelen sesler zaten tatmin edici..

bazı TV kanallarında yayınlar Stereo olduğu için normal kanallarda Ses çıkış sistemlerini değiştirerek odanıza uygun ses çıkışlarını elde edebiliyorsunuz. diğer o birkaç kanalda ise DVD keyfi gibi oluyor özellikle CNBC e kanalında.,

Ses sistemi genel olarak 25m^2 odada kullanıyorum ve sesinden üstün derecede memnunum. Özellikle Tek kumanda ile(ses sisteminin kumandası ile) TV yide kontrol edebiliyorum. Ama zaten sadece açma kapama için. hehe...

bunun dışında ses çıkışları kaç watt yok bilmem kaç watt az bilmem kaç watt çok gibi bir derdim yok çünkü

gerçekten sinema salonunda izler gibi film izliyorum bundan ötesini düşünmeyin derim...

son ses düzeyinde bile ses siteminde hiçbir bozulma olmuyor...

FM radyosunda çok iyi...

GERÇEK DVD keyfi bence süper bir alet...

arkadaşlar AVRUPA ELEKTRONİK gibi şirketlere SONY distiribütörü indirimli olarak ürünleri vermiş.. Ben Kütahyada SONY bayisine gittim bana 650 ytl fiyat verdiler bende dedim ki o zaman internetten alacağım

adamlar açtı baktı şaşırdılar ve distribütörü aradılar.. karşıdaki kişi madem müşteri geldi sanada aynı fiyattan verelim kaçırma müşteriyi dediler. çok az sayıda kalan üründen bana gönderdiler.. tabi yolda aksilik kumanda kırılmış(nasıl olduysa artık) bir iki gün sonra kumanda da geldi)....

TV yide çok uygun fiyata aldım KASIM ayı için... biraz araştırın ve gezin mutlaka bulursunuz.

benden bu kadar arkadaşlar.. sorusu olan sorabilir. bildiğimizce yanıtlarız.

• Eline saglik dostum yazdiklarina aynen katiliyorum bende cok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur80 -- 19 Mart 2008; 18:44:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.