Şimdi Ara

SONY HT-G700 3.1 Kanal Dolby Atmos hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
5
Favori
14.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, SONY HT-G700 3.1 Kanal Dolby Atmos DTS:Xtm Subwooferlı Sound Bar almak üzereyim. 3200 gibi fiyatı var. Çevremde HT-S350 kullanan arkadaşlar 1500 tl fark ödeyecek bir durum yok diyor. WiFi bağlantısi yok yazıyor mesela çok önemli mi ? Alınır Bir ürün mü ? teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürünü aldınız mı?
    Bende bu ürün ve Lg SK10Y arasında kaldım.
  • CeSsPoOL kullanıcısına yanıt
    aldım henüz test aşamasındayım. lg grubu ürünlere hic bakmadım samsung ile kıyas yaptım. sony tv ile hdmi kablo ile bagladım. temiz ses var baslar mükemmel. henüz film izleyip sanal 7.1 ea olayını incelemedim. fiyat olarak yüksek bir urun. çok gitgel yaşadım. biraz daha kullanınca daha net yorumlarım
  • skyskyy S kullanıcısına yanıt
    5.1 veya 7.1 film izledikten sonra filmlerdeki diyalog sesleri hakkında da bilgi verebilirsen sevinirim hocam. Ses seviyesini çok açmadan mesela diyalog sesleri net ve duyulabilir çıkıyor mu? Aksiyon sahnelerinde arka planda kalıyor mu kısık geliyor mu? vs.

Birde konsol varsa oyunlar hakkında da bilgi verebilirseniz çok iyi olur.
  • Tamamdır, endgame yüzükler tarzı filmlerde deneme yapmak aklımda. Oldukça fazla inceleme yapıp aldım. Yeni ürün olduğu için kullanıcı yorumu çok az. Soundbar da dizili 3 hoparlör var. Ortadaki kumandadaki ea tuşuna basınca devreye giriyor yankı ve ses düzeyi artıyor. Bugün bu işin teknik kısmını sebebini araştırdım bulamadım. Film performansini deneyip yazarım.

• SONY HT-G700'e arka hoparlör bağlanmıyor değil mi ?
  • gurcanbu kullanıcısına yanıt
    Bağlanmıyor maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Var mı bir gelişme hocam. Ben de g700 almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur benim için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Filmleri kontrol edemedim bu geceye kadar daha net birşeyler yazmaya çalışacağım. Bende 55 inç Sony TV var. TV hoparlörleri fena değil. Beklenti ne ona göre hareket etmek gerek. 3200 TL az para değil. Müstakil evde gümbür gümbür çalarım diyorsan mesela hemen al hiç bozulma Yok. Apartman şartlarında malum beklentiler daha farklı oluyor. Yüksek kalite birkaç filmde inceleme yapıp tekrar yazayım.

• Bekleyen arkadaşlar için birkaç şey yazayım, 18gb Avengers end game indirdim kodi player ile açtım. Mükemmel deneyim.film Dolby olunca ekranın da Dolby olarak yazdı ilk kez gördüm. Başka oynatıcı da denedim kodi en iyisi. Amatör olarak yazıyorum bunları teknik çeviri yapan arkadaşlar olur belki.
    Kumdadaki sinema müzik tuşları arasında pek fark anlamadım. Sadece EA tuşuna basınca Orta hoparlör devreye giriyor. Almadan önce mağaza gidip deneyimleme yapın. Sorusu olan olursa cevap vermeye çalışırım.

Hocam diyalog sesleri nasıl? Aksiyon sahnelerinde falan diyalogları net duyabildiniz mi? Arka planda kalıyor muydu hiç? Bende de hem sony tv var hemde sony soundbar ama bendeki eski model CT800 serisi 2.1 olduğu için diyalog sesleri çok az ve kötü çıkıyor. Sony tv olduğu için soundbarı da takım olsun diye sony almak istiyorum. Yoksa samsung q70r de fena değil ama bana sony daha ağır basıyor.
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    filmi oynatılan media player cok önemli aksam farkettim bunu. diyalog sesleri arkada kalıyordu. şöyle ki sanki olay bulundugum oda da degil bi yan odada geçiyor gibi ses arkadan geliyordu. bazı ayarlar yaparak bunu düzelttim. dts dolby destekli filmlerde muazzam bir deneyim veriyor aksiyon sahnelerinde. ekolayzır ayarları bence iyideğil. samsung q70r inceledim bende daha uzun ve sony gibi estetik degil. biraz daha pahalı. magazada deneyimlemenizi tavsiye ederim.
  • Bu sistemi 5 gündür kullanıyorum. Sesin berraklığı konusunda mükemmel. Diyalogları ön plana çıkartmak konusunda oldukça başarılı. Modları biribirinden oldukça farklı. Müzik dinlerken sinema modunda olduğunda bunu hissediyorsunuz.

Alt ses seviyelerinde istediğim bas doygunluğu yok. Belki de Z5500 den kalma alışkanlıktır, normali budur. Ama ben ses az iken de basları hissetmeyi seviyorum. Bu ses sisteminin en büyük eksiği center barı kısıp suwoofer ı açamıyorsunuz(en azından ben bulamadım:) ). Ama subwoofer ı kısmaya imkan tanıyor.

Yüksek ses seviylerinde basları da mükemmel, netliği de. Kristal berraklığını kaybetmeden çok tatmin edici seviyelere çıkabiliyor.

Henüz Blu-ray izleme imkanım olmadı. Ekranda Dolby ya da DTS X ibaresini görmek nasib olmadı.

Lakin bu alt seviyelerdeki bas gücünün beni tatmin etmemesi sebebi ile JBL 5.1 e geçmeyi düşünüyorum. Ya da Z5500 kullanmaya devam etmeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSsPoOL -- 28 Temmuz 2020; 12:14:8 >

• Merhaba arkadaşlar 55xe9005 tvim için ht-g700 soundbar almak istiyorum kullananlar memnunmu tv hoparlörü de daha kaliteli ve daha çok ses varmı mesela müzik sinema futbol maçları için kullanmak istiyorum 2750 liraya alınırmı

• 65xh9077 için g700 soundbar aldım 3100 tlye. En iyi sesi almam için bağlantı yöntemim ne olmalı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmenht -- 16 Kasım 2020; 12:32:17 >
  • arka hoparlör desteği neden yok

• Bu soundbar da subwooferda kopma sorunları yasıyormusunuz. SB mesafe olarak soundbardan yaklasık 6 metre uzakta , ara sıra kopmalar oluyor üzerindeki ışıkda yanıp sönüyor kotu diye sora geliyor. Yaşayan oldu mu.

Birde bazen 2-3 saatte bir sesi kesiliyor 30sn 1 dakika sora geri geliyor , TV 65xh90 earc üzerinden bağlı tV ye

• Merhabalar, sony g700 ile ilgili video paylaşımı yapma imkanınız varsa çok iyi olurdu.

LG nano916 Dolby Atmos destekli televizyonum var, Dolby Atmos destekli bir film açtığım zaman sağ üst köşede özelliğin aktif olduğunu belirten bir yazı çıkıyordu. Sony ht g700 ses sistemi aldım 2.1 hdmı ile earc üzerinde bağlantı yaptım aynı filmi açıyorum ama Dolby Atmos ne televizyonda yazıyor nede ses sisteminde. YouTube’da

Yabancı birinin çektiği videoyu izledim ses sistemi soundbarının üzerinde Dolby Atmos destekli bir film açtığı zaman Atmos yazıyor fakat benimkinde yazmıyor. Türkiye’de bu sorunu yaşayan başka birilerine var mı acaba. Sony müşteri hizmetleriyle konuştum orası yurtdışı ürünlerde farklılık olabilir diyor böyle birşey mümkün mü?? Ne yani ben bin TL ekstra para verdiğim Dolby Atmos özelliğini kullanamıyormuyum. Normal yayına girincede LPCM yazıyor Dolby destekli film açtığım zamanda LPCM yazıyor. Lütfen aynı ses sistemini kullananlar yardımcı olursa sevinirim

netflixte dolby destekli film açtığınız zaman Soundbar üzerindeki ekranda dolby atmos yazıyor mu??

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.