Şimdi Ara

Sony, Japon Oyunlarına Yatırım Yapmaya Devam Ediyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sony yada digerlerinin ekonomisi beni ilgilendirmez. Ben talep ederim. Musteriyim. Konsol , yada platform degil beni oyunlar ilgilendirir.

seve seve oynadiysan , e artik oynayamayacaksin iste. Daha ne bu savunma. 

Isci basiyorsa ubisoft ea ve digerleri 2010 den beri neden bir halt yapamiyor. 2-3 tane dediginiz kisilerde sirketin caycisi degil 

Sony den anladigim sey su, siz boyle keyifli platform oyunlarini oynamayin. Ver elini the last of us . Zombili kaoslu. Cok ta sorgulamayin tamam mi. Diyor 

Bunlari kabul ediyorsaniz bu sizin keyfiniz 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt

Playstation'da bir oyun var bir oyun insan hangisini oynayacağını şaşırıyor. 2 ay sonra Halo ve Forza çıkınca Playstation'ı oyun konusunda geçecek yalnız haberin olsun. Xbox bu nesil çok önde bitirecek memnuniyet konusunda. Satışı bilemem. Çoğu insan fifa, Cod için konsol aldığından belli olmaz .Exc konusunda Xbox fark atacağını görmemek için kör olmak lazım.

• Cidden ben şaşırıyorum. Adamlar stüdyo kapatıyor, abi zaten oynamıyorduk, abi ben en son Fumito Ueda da kaldım falan filan. Sen ilgilenmiyorsun, oynamıyorsun diye ne gereksiz oluyor ne de kapatılması gerekiyor. Kapatılması da para kazandırmadığından olmadı. Sony oyun kolu artık amerikaya taşındı gibi bir şey. Kararlar orada alınıyor. Sony japon pazarını gözden çıkardı. Sony Japonya dağılınca 2 tane bağımsız stüdyo yanı sıra Square ve Nintendo'ya katılanlar oldu. Gelmişsiniz stüdyo da insanların kalitesini sorguluyorsunuz. Ps fanboyu değilim gelgelelim stüdyo hakkında daha çok bilgi sahibiyim. Çıkınca Tlou remake oynarsınız işte remake, remaster alıştınız iyice. Fumito Ueda dışında da stüdyonun başarılı çok oyunu var. Hani açıklama yapanlara hemen giydirilmeye başlanmış. Sebep ? Her şeyi ben bilicimlerin aslında pekte bir şey bilmedikleri ortaya çıkması. Naughty Dog paranın eseri başka bir şeyin değil. Bağımsız bir stüdyo olsalardı harcadıkları para nedeniyle şimdiye batarlardı.

• Antikaruh kullanıcısına yanıt

böyle cahilce bir yanıt geleceğini biliyordum kardeşim adam japon oyununu remake etti. özünde japon oyunu devrimsel tek şeyi grafiği. herkese hitap etmediği de bir gerçek? hadi söyle kaç satmış bilelim yüzüme vur cahilliğimi.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.