Şimdi Ara

Sony, Japonya'nın en değerli ikinci şirketi oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ps ye sıkı tutunsun yoksa sıkı tutar sony. Urunleri eski kalitesini yitirdi işe yarar biseyide yok zaten artik.

• Sony ülkemizden tv ve ses sistemleri çıkarak büyük hata yaptığını düşünüyorum.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Sqny kaset çalar var, maşallahı var ilk günkü gibi 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Başkan eyvallah :) Yaşımız çıkacak diyordum da maşallah:

ÜYELİK ZAMANI
    18 yıl 6 Şubat 2007

Selamlar

• Nerden nereye ya, bi ara 100 tl oyun satıyoruz diye kavga falan dönerdi. Şimdi sony hiç yok ;)

• Sony tarafından artık playstation satılmıyor. Playstation Türkiye'den çekildi.

• Televizyon grubunu bu ülkeden çekerek ne kadar çer çöp ıvır zıvır devşirme marka varsa piyasayı bunlara bıraktı. Samsung ve Philips (TP Vision) de bu gruba dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Şubat 2025; 3:5:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukluğumda TV ve kamera sektörünün premium markasıydı. Bugün sadece PlayStation ile akıllarda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sony kaliteden ödün vermeyen bir şirket, şuan dünyadaki en iyi ve kaliteli ürünleri üretiyor. Öyleki 2011 de ürettiği PlayStation 3 halen sorunsuz çalışıyor. Bir çok ürününü Türkiye ye göndermiyor buda bizim ülkedeki ekonomik durumdan dolayı. Mesela son çıkardığı telefonu 1300€ buraya gelse satış fiyatı 130,000 TL olacak. Bu arada 16 pro Max yurtdışı fiyatı 1200 dolar, keza televizyonları da öyle. Çok çok iyi görüntüye sahip ama ülkemize göndermiyor.

• Hey gidi Sony. Elektronikte gönlümün sultanı. Sony ürünleri olarak Walkman, Diskman, 2 tane tüplü tv (birini 26 yıl), müzik seti (halen çalışıyor), 4 tane cep telefonu (sonuncusu XA1 halen kullanıyorum) kullandım-kullanıyorum. 2022'de tv alırken 50' tv'ye 14 bin küsür çekmişlerdi. 10 bine Philips almak zorunda kaldım. Şimdi ise Sony ürünü olarak alınabilecek ps ve kameradan başka bir şey yok. Üzüldüm.

• Başarılılar cidden.

• Tv de Türkiye'den çekildiğinden dolayı çok üzgünüm. Şuan TV'ye ihtiyacım var ve diğer markalara bakıyorum nerdeyse hepsi çöp. Hep içimde bir ümit var bir girişimci tekrar SONY TV.leri Türkiye'ye getirir diye :(

• qarakedi kullanıcısına yanıt
    Aynen bende Sony TV arayışı içindeyim umarım bir distribütör getirir Türkiye’ye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Büyük ihtimalle 2.olarak kalacak çünkü toyotayı geçmek imkansız gibi bir şey sony için hatta şu dönemlerde imkansız toyota dünya çapındada en değerli 5.şirket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yyooookkk -- 26 Şubat 2025; 8:15:21 >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Unuttuğun bir şeyde var toyotanînda lexus gibi bir markası var ve aynı şekilde toyota usa ve europe biraz daha bağımsız ana şirketten yani toyota grup olarak bakacaksan yine geçer

• Hepsinin Toyota altında hesaplandığını düşünüyorum, eğer aksini düşünüyorsanız veriyle gelebilirsiniz.

• BİR İKİ SEKİZ NE KADAR BÜYÜK RAKAMMIŞ ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUZ.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.